- 29 Ağustos 2014
- 5.051
- 17.313
- 448
- 33
Yerleştirdik çocukları, bundan sonra besleyip büyütmek kaldıHala bile sızlama var bende, kendim uydurmuyorsam
yeni bir test deneseniz? evet çizgi var gibi gözüküyor ince çizgi halindeBenim bat 6 yada 7 haziran, az önce test yaptım bozuk gibi geldi ama çizgide var anlam veremedim bide siz bakar mısınız
Benim bat 6 yada 7 haziran, az önce test yaptım bozuk gibi geldi ama çizgide var anlam veremedim bide siz bakar mısınız
Aynı marka test var ama akşam mı yapsam sabah mı karar veremedimyeni bir test deneseniz? evet çizgi var gibi gözüküyor ince çizgi halinde
Banada bozuk gibi geldi, anlayamadım bende, tekrar yapacam ama akşam mı yapsam sabah mı bilemedimHem cizgi var gibi hem de dagilmis bozuk gibi gorunuyor yarin sabah ilk idrarla baska testle tekrarlardim ben olsam insallah vardir
Yine de bilemeyiz, umudunu kaybetme. Çünkü bende mesela adetimden 1 gün öncesinde erken gebelik testi çooook silik bir çizgi çıkarmıştı. Sonra adet olacağım gün sabah ilk idrarla kaset testte bakmıştım, hiçbirşey çıkarmamıştı, bembeyazdı. Ben de sandım ki, ya kimyasaldır ya da test hatalıdır. Sonra 2-3 gün geçti adet olmadım, kaset testle yeniden baktım silik çizgi çıktı ve koyulaşarak devam etti, yani aslında hamileymişim. O yüzden BAT gününü bekle yinede, beklemekten başka elimizden ne gelir ki... sabır :)Sabah tekrar yaptım negatif bu sefer
Al kuzum senin olsun, umarım hep birlikte 2026 Şubat Annelerinde oluruzBana da gonderin o sizlamayi ya
Merhaba testimi tekrarlamıştım, ilk 10 dakikada çizgi belirdi sizce pozitifmidir?Hem cizgi var gibi hem de dagilmis bozuk gibi gorunuyor yarin sabah ilk idrarla baska testle tekrarlardim ben olsam insallah vardir
Pozitif duruyorrr kan verin insallah vardirrMerhaba testimi tekrarlamıştım, ilk 10 dakikada çizgi belirdi sizce pozitifmidir?
Yarın erken gebelik testi yapacam ondada birşeyler çıkarsa kan verecem inşallahPozitif duruyorrr kan verin insallah vardirr
Benim her ay psikolojik oluyo bu ay yok benimde 6 sı biraz halsizlik ve arada karın ağrısı ama akıntı makıntı sıfırBat i 6 haziran ya da 7 haziran olan hanimlarr var mi belirtiniz nasil gidiyor
Yerleşme tarihi nesıl oluyorTamam o zaman, senden cesaretlenip ben de umutlanıyorumevet dün benim de kasıklarım ve rahmim sızladı çok ağrıdı resmen, bacaklarıma vurdu. Azacık şeffaf akıntım da oldu. Dün tam da yerleşme tarihiydi. Umutlanıyorum o zaman
bat tarihiniz ne zaman birde adet döngünüz kaç günYarın erken gebelik testi yapacam ondada birşeyler çıkarsa kan verecem inşallah
Çatlamadan sonra 5-6.Gün başlıyor yerleşme diyorlarYerleşme tarihi nesıl oluyor
Anladım teşekkürler sarekli şeni şeyler duyuyorum burdaÇatlamadan sonra 5-6.Gün başlıyor yerleşme diyorlar
Bat 6yada7 haziranda 26-27 gün adet döngümbat tarihiniz ne zaman birde adet döngünüz kaç gün
hemen hemen aynıyız benimde 6-7 haziran 25 günde bir falan oluyorum ama test yapmadım dahaBat 6yada7 haziranda 26-27 gün adet döngüm
Yumurtlamadan tahminen 5-6 gün sonra rahim duvarına tutunuyor, hcg de o zaman salgılanmaya başlıyor. Embryo 5 gün tüplerden geliyormuş sefer uzun sürüyorYerleşme tarihi nesıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?