Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Sabah tekrar yaptım negatif bu sefer
Yine de bilemeyiz, umudunu kaybetme. Çünkü bende mesela adetimden 1 gün öncesinde erken gebelik testi çooook silik bir çizgi çıkarmıştı. Sonra adet olacağım gün sabah ilk idrarla kaset testte bakmıştım, hiçbirşey çıkarmamıştı, bembeyazdı. Ben de sandım ki, ya kimyasaldır ya da test hatalıdır. Sonra 2-3 gün geçti adet olmadım, kaset testle yeniden baktım silik çizgi çıktı ve koyulaşarak devam etti, yani aslında hamileymişim. O yüzden BAT gününü bekle yinede, beklemekten başka elimizden ne gelir ki... sabır :)

Hem cizgi var gibi hem de dagilmis bozuk gibi gorunuyor yarin sabah ilk idrarla baska testle tekrarlardim ben olsam insallah vardir
Merhaba testimi tekrarlamıştım, ilk 10 dakikada çizgi belirdi sizce pozitifmidir?

Eklentiler

• IMG_8790.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar ben hala adet olmadım bugün olmam gerekiyordu ovulasyona göre, 17 mayısta çatlama olmuştu

Yerleşme tarihi nesıl oluyor

Kızlar benim bildiğim kadarıyla yumurtlamadan 14 gün sonra kesin adet olunuyor ama ben dün adet olmadım, test negatif başına böyle bir şey gelen var mı?

Yerleşme tarihi nesıl oluyor
Yumurtlamadan tahminen 5-6 gün sonra rahim duvarına tutunuyor, hcg de o zaman salgılanmaya başlıyor. Embryo 5 gün tüplerden geliyormuş sefer uzun sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…