Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

İnşallah Allah razı olsun hepimizin kucağını sağlıkla doldursun

Gecikmeden sonra mı kan vermiştin canım hayırlı olsun bu arada haziran adın uğurlu geldiii
Canım benim bat yarın dün verdim 2 gün kala ben bayağı erken farketmişim
Çok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese en kısa zamanda inşallah Haziran ayını hep çok sevmişimdir rabbimin hediyesi harika oldu şükür

Canım normalde letu femara klomen gibi ilaçları sabah akşam toplam 10 tane olup 5 gün kullanıyosun yani ben öyle kullandım neyse yinede büyüyen yumurtan var benim ilk yumurta kontrolümde 8,5 iki tane yumurtam vardı 3 gün sonra 12,5 oldu yumurtalarım sonra 3 gün sonra yine gittiğimde biri 19 mm olmuş ynii cok hızlıda büyüyebiliyor cok yavaşta günde ortalama 2 mm kadar büyüyo avakado çörek otu vs tüketebilirsin

2. kez baktırdın mı cnm beta ya

Kızlar merhaba ben bu ay klomene başladım acaba kullanıp hamile kalan var mı aramızda

Çörek otunu nasıl tüketeyim canım

2. kez baktırdın mı cnm beta ya
Evet canım yükseliş çok iyiydi ama battan önce baktığım için standarta göre dusukmus dün yine baktırdım sonuç pazartesi çıkacak doktorumla görüştüm sorun yok deger gayet iyi dedi ama bakalım pazartesi ne olacak

çok iyi cnm sağlıklı haberler al inşallah

kızlar ovulasyon testim hep koyu çıkıyordu dün test yaptım ama çok silik çıktı bugün predictor marka ve başka bi marka daha aldım onlarda çizgi var gibi bide siz yorumlarmısınız

Eklentiler

• IMG_0487.webp
    126,4 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_0482.webp
    116,1 KB · Görüntüleme: 8
Kızlar yumurta kalitesi için takviye kullanan var mı aranızda proceive f diye bir takviye aldım daha önce kullanan var mı bunu?
Canım ben inovitol omega 3 Q10 d3k2 folik asit selenyum b12 ve Demir çinko ve e vitamini ve ahhc kullanıyorum birde kav mantarı kaynatıp içiyorum hergün yumurta ve mutlaka adetiniz başladığında 12 boyunca sabah akşam rezene kaynatıp için 12 gümün sonunda bırakın sizler için çok faydalı yumurta okulumuna benim dururumum farklı ben bu yüzden bu kadar tüm tuşlara bastım yumurta için iyi olan hepsini içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…