İnşallah Allah razı olsun hepimizin kucağını sağlıkla doldursunTeşekkür ederimdarisi size insallah ben çok bekledim çok istedim çok zorluklar çektim tedavi süresince nasıl bir duygu olduğunu biliyorum ve şuan hepiniz için dua ediyorum en kısa sürede isteyen herkes bebek sahibi olur insallah
Canım benim bat yarın dün verdim 2 gün kalaGecikmeden sonra mı kan vermiştin canım hayırlı olsun bu arada haziran adın uğurlu geldiii
Canım normalde letu femara klomen gibi ilaçları sabah akşam toplam 10 tane olup 5 gün kullanıyosun yani ben öyle kullandım neyse yinede büyüyen yumurtan var benim ilk yumurta kontrolümde 8,5 iki tane yumurtam vardı 3 gün sonra 12,5 oldu yumurtalarım sonra 3 gün sonra yine gittiğimde biri 19 mm olmuş ynii cok hızlıda büyüyebiliyor cok yavaşta günde ortalama 2 mm kadar büyüyo avakado çörek otu vs tüketebilirsinKızlar ya doktor bana letuyu 10 gün kullan dedi bugün gittim diyo ben 10 gün demedim 10 hap yani 5 gün dedm diyo iğneyi de veremedi bu yüzden bir sürü yumurta oluşmuş ama iki tarafta birer tanesi büyümeye meyilliymiş 13 müş boyu bırak ilacı pazartesi gel dedi bakıcaz duruma göre iğne vericez dedi de üç günde ne kadar büyür ki öyle hemen büyüyen bişey mi
2. kez baktırdın mı cnm beta yaTeşekkür ederimdarisi size insallah ben çok bekledim çok istedim çok zorluklar çektim tedavi süresince nasıl bir duygu olduğunu biliyorum ve şuan hepiniz için dua ediyorum en kısa sürede isteyen herkes bebek sahibi olur insallah
Çörek otunu nasıl tüketeyim canımCanım normalde letu femara klomen gibi ilaçları sabah akşam toplam 10 tane olup 5 gün kullanıyosun yani ben öyle kullandım neyse yinede büyüyen yumurtan var benim ilk yumurta kontrolümde 8,5 iki tane yumurtam vardı 3 gün sonra 12,5 oldu yumurtalarım sonra 3 gün sonra yine gittiğimde biri 19 mm olmuş ynii cok hızlıda büyüyebiliyor cok yavaşta günde ortalama 2 mm kadar büyüyo avakado çörek otu vs tüketebilirsin
Hayırlı olsun canım çok sevindim bak sana demiştim Haziran uğurlu gelicek diyeCanım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah
Kuzum tek belirtim Regl ağrısı gibi kasık ağrısı, dünden itibaren bel ağrısı oldu
Evet canım yükseliş çok iyiydi ama battan önce baktığım için standarta göre dusukmus dün yine baktırdım sonuç pazartesi çıkacak doktorumla görüştüm sorun yok deger gayet iyi dedi ama bakalım pazartesi ne olacak2. kez baktırdın mı cnm beta ya
çok iyi cnm sağlıklı haberler al inşallahEvet canım yükseliş çok iyiydi ama battan önce baktığım için standarta göre dusukmus dün yine baktırdım sonuç pazartesi çıkacak doktorumla görüştüm sorun yok deger gayet iyi dedi ama bakalım pazartesi ne olacak
ve dediğin oldu, çok teşekkür ederim canım benim güç veriyorsunuz hepinizden Allah razı olsunHayırlı olsun canım çok sevindim bak sana demiştim Haziran uğurlu gelicek diye
Bana çok dua et lütfen.amin canım hepinizden insallah sağlıkla kucağına alırsınve dediğin oldu, çok teşekkür ederim canım benim güç veriyorsunuz hepinizden Allah razı olsun
canım arkadaşım, dualarım seninle / sizinleBana çok dua et lütfen.amin canım hepinizden insallah sağlıkla kucağına alırsın
Canım ben inovitol omega 3 Q10 d3k2 folik asit selenyum b12 ve Demir çinko ve e vitamini ve ahhc kullanıyorum birde kav mantarı kaynatıp içiyorum hergün yumurta ve mutlaka adetiniz başladığında 12 boyunca sabah akşam rezene kaynatıp için 12 gümün sonunda bırakın sizler için çok faydalı yumurta okulumuna benim dururumum farklı ben bu yüzden bu kadar tüm tuşlara bastım yumurta için iyi olan hepsini içiyorumKızlar yumurta kalitesi için takviye kullanan var mı aranızda proceive f diye bir takviye aldım daha önce kullanan var mı bunu?
Çok teşekkür ederim canım en kısa sürede darisi başınıza insallahçok iyi cnm sağlıklı haberler al inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?