Yumurtlama ve beklenen bat tarihlerimiz hemen hemen aynı benimde 22 Haziran ben kan verdim kaç gündür de idrar testlerim pozitif çıkıyor kan değerim biraz sınırdaydı doktor bugün tekrarladı eğer anlamlı bi ilerleme varsa gebeyim galibasizinde öyle görünüyor çünkü avox testi yanıltmıyor Muş fazla
Sağlıklı bir şekilde artsın inş.Bunlarda test sonuçlarım bugün verdiğim kan sonucu daha çıkmadı
Çok teşekkür ederim canım bizde senin güzel haberini insallah bu ay alırız canımSağlıklı bir şekilde artsın inş.
Yaaasevgili arkadaşlarım,
bugün kan verdim ve sonucum bu şekilde, saat 4'te doktora gidip testin yorumunu alacağım ama sanırım hamileyim
Eki Görüntüle 3606645
Süperrrrr maşallah kesin hamilesin ama 48 saatte bir artışa bakacak hekimin. İnşallah sağlıkla artsınsevgili arkadaşlarım,
bugün kan verdim ve sonucum bu şekilde, saat 4'te doktora gidip testin yorumunu alacağım ama sanırım hamileyim
Eki Görüntüle 3606645
sevgili arkadaşlarım,
Eki Görüntüle 3606645
Oley beeeetebrik ederimm bak konustuk ve oldu darisi basimizaa
canım benim desteğiniz bile çok kıymetli benim için , şimdi sağlıkla betamın artmasını beklicemOley beeeetebrik ederimm bak konustuk ve oldu darisi basimizaa
Aminn aminnn aminnn
Çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizim basimizasevgili arkadaşlarım,
Eki Görüntüle 3606645
tebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallhsevgili arkadaşlarım,
Eki Görüntüle 3606645
Ay tebrikler balııımmmmsevgili arkadaşlarım,
Eki Görüntüle 3606645
Çok teşekkür ederim canım, en en kısa zamanda hepinizin başına inşallahÇok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizim basimiza
Canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallahtebrik ederim canım sağlıkla büyüsün inşallh
belirtin varmıydı
Kuzum çok teşekkür ederimAy tebrikler balııımmmm
yeni gruba geçeriz artık açılınca temmuza kaldık desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?