Aminn inşallah kuzumm, yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti olmuş muydu sende kuzuKuzum çok teşekkür ederim
Rabbim bu duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ay benim bat 30u inşallah hamile olarak kapatırım bu topiğiyeni gruba geçeriz artık açılınca temmuza kaldık deseneben de kendimi güncellemedim hazirana denk gelmiyo zaten diye
inşallahhAy benim bat 30u inşallah hamile olarak kapatırım bu topiği
kuzum aslında bende göğüs hassasiyeti henüz olmadı, her zaman ki gibi, ama bugün doktor bu hafta mide bulantısı göğüs hassasiyetin olabilir dediAminn inşallah kuzumm, yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti olmuş muydu sende kuzu
ay bende görüyorum canım , bende awox trendyoldan aldım hepsi de doğru verdi sonucuKızlar fotoğraf yüklüyorum netliği düşer mi bilmiyorum ama çıplak gözle net görülüyor. Testten sonraki 6. Dakikada çektim fotoğrafı. Reglime 5 gün var test awox erken gebelik trendyoldan söyledim. Yalancı cıkarma ihtimali var mı? Gecen ay da silik görüp heveslenmiştim çünkü
Hayırlı olsun canıımay bende görüyorum canım , bende awox trendyoldan aldım hepsi de doğru verdi sonucu
çok sevindim varsa eğer elinde başka sabah ilk idrarla da dener misin?
ben awox ile reglime 6 gün kala öğrenmiştim
Temmuz'da olsa ona da razıyım...yeni gruba geçeriz artık açılınca temmuza kaldık deseneben de kendimi güncellemedim hazirana denk gelmiyo zaten diye
Bende regle yakın 3-4 gün kala olurdu bu sefer yumurtlamadan 2-3 gün sonra başladı hafiften bir umut belirtisi arıyorum işte inşallah bu ay olmuşturkuzum aslında bende göğüs hassasiyeti henüz olmadı, her zaman ki gibi, ama bugün doktor bu hafta mide bulantısı göğüs hassasiyetin olabilir dedi
Görüyorum bendee hayırlı olsun diyelimKızlar fotoğraf yüklüyorum netliği düşer mi bilmiyorum ama çıplak gözle net görülüyor. Testten sonraki 6. Dakikada çektim fotoğrafı. Reglime 5 gün var test awox erken gebelik trendyoldan söyledim. Yalancı cıkarma ihtimali var mı? Gecen ay da silik görüp heveslenmiştim çünkü
testin beta 6 yken gebeliği tespit etmesi süper bnce
Benimde en belirgin ve net belirtim buydu canım yumurtlamadan sonra hiç geçmeyen göğüs hassasiyeti ve dolgunlugu diğer belirtiler arada gidip geliyordu ama o hep vardiBende regle yakın 3-4 gün kala olurdu bu sefer yumurtlamadan 2-3 gün sonra başladı hafiften bir umut belirtisi arıyorum işte inşallah bu ay olmuştur
hayırlı olsun cnm sağlıcakla büyüsün darısı bizeBenimde en belirgin ve net belirtim buydu canım yumurtlamadan sonra hiç geçmeyen göğüs hassasiyeti ve dolgunlugu diğer belirtiler arada gidip geliyordu ama o hep vardi
Gözünüz aydınBenimde en belirgin ve net belirtim buydu canım yumurtlamadan sonra hiç geçmeyen göğüs hassasiyeti ve dolgunlugu diğer belirtiler arada gidip geliyordu ama o hep vardi
Gecikmeden sonra mı kan vermiştin canım hayırlı olsun bu arada haziran adın uğurlu geldiiicanım benim desteğiniz bile çok kıymetli benim için , şimdi sağlıkla betamın artmasını beklicem
darısı burada bekleyen tüm kızlarımın başına , çok aminnnn
amin kuzum darısı başınıza
Teşekkür ederimGözünüz aydıncok umutlandım suan ya inşallah bende de vardır gün geçtikçe göğüs hassasiyeti artıyor bide vücut ısım yükseliyor
hayırlı olsun cnm sağlıcakla büyüsün darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?