Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Aminn inşallah kuzumm, yumurtlamadan sonra göğüs hassasiyeti olmuş muydu sende kuzu
kuzum aslında bende göğüs hassasiyeti henüz olmadı, her zaman ki gibi, ama bugün doktor bu hafta mide bulantısı göğüs hassasiyetin olabilir dedi

Kızlar fotoğraf yüklüyorum netliği düşer mi bilmiyorum ama çıplak gözle net görülüyor. Testten sonraki 6. Dakikada çektim fotoğrafı. Reglime 5 gün var test awox erken gebelik trendyoldan söyledim. Yalancı cıkarma ihtimali var mı? Gecen ay da silik görüp heveslenmiştim çünkü

Eklentiler

• IMG_5485.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 61
ay bende görüyorum canım , bende awox trendyoldan aldım hepsi de doğru verdi sonucu
çok sevindim varsa eğer elinde başka sabah ilk idrarla da dener misin?

ben awox ile reglime 6 gün kala öğrenmiştim

ay bende görüyorum canım , bende awox trendyoldan aldım hepsi de doğru verdi sonucu
çok sevindim varsa eğer elinde başka sabah ilk idrarla da dener misin?

ben awox ile reglime 6 gün kala öğrenmiştim
Hayırlı olsun canıım var test 4 tane daha bugün geldi dayanamadım yaptım. Yarın ya da dayanabilirsem cumartesi sabah yapacağım. Çok heycanlıyımm inşallah yanına eklenirim bende

kuzum aslında bende göğüs hassasiyeti henüz olmadı, her zaman ki gibi, ama bugün doktor bu hafta mide bulantısı göğüs hassasiyetin olabilir dedi
Bende regle yakın 3-4 gün kala olurdu bu sefer yumurtlamadan 2-3 gün sonra başladı hafiften bir umut belirtisi arıyorum işte inşallah bu ay olmuştur

Görüyorum bendee hayırlı olsun diyelim

testin beta 6 yken gebeliği tespit etmesi süper bnce

Bende regle yakın 3-4 gün kala olurdu bu sefer yumurtlamadan 2-3 gün sonra başladı hafiften bir umut belirtisi arıyorum işte inşallah bu ay olmuştur
Benimde en belirgin ve net belirtim buydu canım yumurtlamadan sonra hiç geçmeyen göğüs hassasiyeti ve dolgunlugu diğer belirtiler arada gidip geliyordu ama o hep vardi

Benimde en belirgin ve net belirtim buydu canım yumurtlamadan sonra hiç geçmeyen göğüs hassasiyeti ve dolgunlugu diğer belirtiler arada gidip geliyordu ama o hep vardi
Gözünüz aydın cok umutlandım suan ya inşallah bende de vardır gün geçtikçe göğüs hassasiyeti artıyor bide vücut ısım yükseliyor

Kızlar 11 haziran yumurtlama 12 çatlama adete 4 gün varken yumurtlama gördüm lh testim iki gündür koyulaşıyor bugün daha koyuydu gebelik olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_0465.webp
    141,1 KB · Görüntüleme: 52
Gecikmeden sonra mı kan vermiştin canım hayırlı olsun bu arada haziran adın uğurlu geldiii

Gözünüz aydın cok umutlandım suan ya inşallah bende de vardır gün geçtikçe göğüs hassasiyeti artıyor bide vücut ısım yükseliyor
Teşekkür ederim darisi size insallah ben çok bekledim çok istedim çok zorluklar çektim tedavi süresince nasıl bir duygu olduğunu biliyorum ve şuan hepiniz için dua ediyorum en kısa sürede isteyen herkes bebek sahibi olur insallah

Yumurtlama gününden beri geçmeyen kasık ağrısı belirti olabilir mi sizce? Şu an regle 4 gün var normal regl öncesi ağrısı oluyor ama yumurtlama gününden beri her gün olması umutlandırmadı desem yalan olur. Normalde reglden 6-7 gün önce hafiften kasık ağrım başlar, yumurtlama günü de olur o normal ama bu kez ikisi arasında kasık ağrım hiç geçmedi. Bugün yumurtlamadan beri 10. gün.

Kızlar ya doktor bana letuyu 10 gün kullan dedi bugün gittim diyo ben 10 gün demedim 10 hap yani 5 gün dedm diyo iğneyi de veremedi bu yüzden bir sürü yumurta oluşmuş ama iki tarafta birer tanesi büyümeye meyilliymiş 13 müş boyu bırak ilacı pazartesi gel dedi bakıcaz duruma göre iğne vericez dedi de üç günde ne kadar büyür ki öyle hemen büyüyen bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…