Yaa çok garip reglken hamile olduğunu öğrenmekEvet doktorun kontrol için çağırmıştı adetimin 3 günü gitmiştim 64 değerle hamileliğimi öğrenmiştim sonra düştü kimyasal gebelik geçirmiştim yani bildigin adetti. Şuan bu ayda 3gub gecikti şimdi regli oluyorum acaba ki diyorum.
Amin inşallahHayırlısı olsun inşallah
Bende çok şaşırmıştım memlekete kontrol için gitmiştim Altan muane yapacaktı yumurtalıklarım için kanda 64deger görmüştüm 248 kadar çıkmıştı. Doktora ben hocam şuan regliyim bildiğiniz dolu dolu demiştim oda yerleşme kanamasıdir demiştiYaa çok garip reglken hamile olduğunu öğrenmekyerleşme kanamasi falan değil miymiş doktor bir şey demedi mi şaşırmadı mı bu duruma
Anladım canım demek ki adet gibi yoğun bir yerleşme kanaması görmüşsün. Pıhtı var mıydı peki o zaman? Şimdikinde yokmuş. Bence kendini korkutma ve kan testi ver bir an önceŞubattan sonra ilk defa tekrar bu ay 3gun gecikti acaba Şubat'ta yaşadığımin aynısımi yaşıyorum bilmiyorum kan vermedim de
Pihti yok canım ama böyle kıpkırmızı kanda gelmiyo koyu kahve çamur gibi yoğun bende bilmiyorum beynim durdu hayirlisi olsun inşallahAnladım canım demek ki adet gibi yoğun bir yerleşme kanaması görmüşsün. Pıhtı var mıydı peki o zaman? Şimdikinde yokmuş. Bence kendini korkutma ve kan testi ver bir an önce
Yerleşme kanaması olabilir normal reglin böyle değilse. İnşallah bebiştir ve sağlıkla kucağına alırsın canımPihti yok canım ama böyle kıpkırmızı kanda gelmiyo koyu kahve çamur gibi yoğun bende bilmiyorum beynim durdu hayirlisi olsun inşallah
Allah hepimizin gönlüne göre versin canımYerleşme kanaması olabilir normal reglin böyle değilse. İnşallah bebiştir ve sağlıkla kucağına alırsın canım
EvetKızlar Allah rızası için hamileyim demi
EvettttttttKızlar Allah rızası için hamileyim demi
Aminn teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsinEvetttttttthayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederim
Reglim kesildi gibi bugün 2nci günüydu sadece çok koyu kahve geliyo çamur gibi kırmızı gelmedi. Acaba yerleşme olabilir mi bir fikriniz var mıYerleşme kanaması olabilir normal reglin böyle değilse. İnşallah bebiştir ve sağlıkla kucağına alırsın canım
Yaa yerleşme kanaması genelde en fazla 1 2 gün sürer diyorlar ve çok az gelirmiş kahverengi gibi. Ben yaşamadim hiç ama bu tarife göre bence yerleşme kanaması olabilirReglim kesildi gibi bugün 2nci günüydu sadece çok koyu kahve geliyo çamur gibi kırmızı gelmedi. Acaba yerleşme olabilir mi bir fikriniz var mı
Yarın test yapsam çıkar mi kiYaa yerleşme kanaması genelde en fazla 1 2 gün sürer diyorlar ve çok az gelirmiş kahverengi gibi. Ben yaşamadim hiç ama bu tarife göre bence yerleşme kanaması olabilir
Evet canım tebriklerKızlar Allah rızası için hamileyim demi
Size hep denk geliyordum cidden cok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebisiniziKızlar Allah rızası için hamileyim demi
Teşekkür ederim Allah razı olsunEvet canım tebrikler
Ayyy çok teşekkür ederim İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsinSize hep denk geliyordum cidden cok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebisinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?