- 25 Eylül 2024
- 1.499
- 785
- 38
- 29
Dayanamayıp gün içi sıkışıktım diye test yaptımAynı şekilde 5 gün
Anladım cnm bugün yazdım doktoruma adetin 2.yada 3 günü tekrar gel dedi bakalım ne diycek bunuda danisirimEvet kullanılabilir içinde folik asit de var inositol zaten b vitamini aslında. Vücutta depolanmıyor fazla olsa bile atılıyor
Evet cnm maşallah hamilesin gözün aydın tekrar sağlıkla ilerlesin düne göre değerinde artmada olmuş bence
Canim naptin tekrar sonucun cikti mi
Bekliyorum canım henüz çıkmadıİnşallah artmıştır güzelce
Ben sormuştum istediğin kadar kullanabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz demişti bence sen de danış uzun süredir baktırmadıysan hormon yapar hemAnladım cnm bugün yazdım doktoruma adetin 2.yada 3 günü tekrar gel dedi bakalım ne diycek bunuda danisirim
Evet ilk idrar olmamasına rağmen koyulaşmayı ben de fark ettimEvet cnm maşallah hamilesin gözün aydın tekrar sağlıkla ilerlesin düne göre değerinde artmada olmuş bence
Senin 14 değeri regl gecikmeden mi çıktıBekliyorum canım henüz çıkmadı
Canım inşallah sanada ve diğer kızlarada çok uğurlu gelsin19 mayıs belki uğurlu gelirrr, güncelledim tabloyu
Ben amh düşüklüğü olduğu için başladım. 3 ay denedik normal yolla olmayınca tüp bebeğe başvurduk. Şu an transfer bekliyorum özele başladık.Özel değilse bir şey soracaktım sanırım tedaviye başlamışsınız inşallaj en kısa sürede sağlıkla bebişinize kavuşursunuz ben de pco var ve biraz umutsuzum açıkcası tedaviye özel de mi başladınız ne kadar süre denediniz
Adet günü çıktı canım 1 2 Nisan değerlendirmiştikSenin 14 değeri regl gecikmeden mi çıktı
Yok cnm 3 defa baktı 5 ay içinde bana demirim disanda bütün değerlerim normal çıktı 6 ay olmazsa eşine bakalım diyordu belki budefa sprem testi filanda ister cuma sanırım gidecem bakalım ne yapacakBen sormuştum istediğin kadar kullanabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz demişti bence sen de danış uzun süredir baktırmadıysan hormon yapar hem
Şifa olsun inşallahBen amh düşüklüğü olduğu için başladım. 3 ay denedik normal yolla olmayınca tüp bebeğe başvurduk. Şu an transfer bekliyorum özele başladık.
Bende bu ay Gynoseed jel kullandım eşimde thancs takviyeye başladı bakalım inşallah bu ay olurKuzum benim bir kaybim olmustu kasimda. Denemeye baslayali bikac ay oldu. Pcos var bende.
Inolac kullandim. 3.aya girmiştim kullanmaya baslayali. D vitamini takviyesi aldim bu ay farkli olarak. Bide bu ay gynoseed jel de kullandim kuzum bi arastir zararsiz güzel bir ürün dr.lar da tavsiye ediyor. Birer gün ara ile omega3 aldim. Tiroidlerine baktir mutlaka. Bide nutraxin women var onu da al. Onu da kullandim ben. Multivitamin zatten al yani faydasi olur. Allahim insallah sana da nasip edecek inaniyorum
@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
@banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
@D u t
beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
soguknevalee
@ravenht
NihaliMercimek
@miasununannisi
@maviboncuk1111
@Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
@gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
kızlar güncel durumlar nasıl, herkesin tablodaki son adet tarihi geçmiş, söylediyseniz ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın lütfen.
herkesten güzel haberler duymak istiyorum <3<3
Beni de ekler misin canım sat 27 mart bat 30 nisan@asilemm21
eva0108
@espressoc
@Daydi
@feardream
@kirazbahcesi97
@sevalaksu
@banaderlerelif
@brcmmmm
@Meleksuyar
@D u t
beyazmanolya66
@Asi ve Mavi
@pembecoraplar789012345
@ebru029
@betulmirac02
@Hayall07
@kyays
@xquzel07
@aycnnderin
@zeplin88
soguknevalee
@ravenht
NihaliMercimek
@miasununannisi
@maviboncuk1111
@Mavi2828
@cileklikek67
@Asyabirce
@manifestingbaby
@GamzeAsl
@gorkemlitavuk
@ilosi1310
@Esintii14
kızlar güncel durumlar nasıl, herkesin tablodaki son adet tarihi geçmiş, söylediyseniz ve gözümden kaçtıysa kusura bakmayın lütfen.
herkesten güzel haberler duymak istiyorum <3<3
Markası ne canım laboquick e benziyor sanki. Test gölgelenmiş ama gölgenin içinde de belli belirsiz çizgi var sanki. Bulabilirsen predictor al bence . Regline ne kadar varKızlar bu ilk dk karda gölge gibiydi iyice belirginleşti sabah da denicem ama içimi heyecan bastı sizce kuruma mı
Bariz pik canım mutlaka değerlendirEki Görüntüle 3580379 pik değil mi canlar. Sanırım sagdan yumurtluyorumsolda belirti yok. 2 aydır değerlendiremedik inşallah bu ay değerlendirecegiz ama bilmiyorum yumurtlama olacak mı. İnşallah bı mucize olur tutar da aşılamaya gitmeme gerek kalmaz. Bendeki de ne cesaret ama amh az tek tüple doğal yoldan gebe kalmaya çalışıyorum. Bazen boşa kürek çekiyorum hissi var. Bide ne alaka yumurtlamada bu kadar duygusallık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?