Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Evet kullanılabilir içinde folik asit de var inositol zaten b vitamini aslında. Vücutta depolanmıyor fazla olsa bile atılıyor
Anladım cnm bugün yazdım doktoruma adetin 2.yada 3 günü tekrar gel dedi bakalım ne diycek bunuda danisirim

Anladım cnm bugün yazdım doktoruma adetin 2.yada 3 günü tekrar gel dedi bakalım ne diycek bunuda danisirim
Ben sormuştum istediğin kadar kullanabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz demişti bence sen de danış uzun süredir baktırmadıysan hormon yapar hem

Ben amh düşüklüğü olduğu için başladım. 3 ay denedik normal yolla olmayınca tüp bebeğe başvurduk. Şu an transfer bekliyorum özele başladık.

Ben sormuştum istediğin kadar kullanabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz demişti bence sen de danış uzun süredir baktırmadıysan hormon yapar hem
Yok cnm 3 defa baktı 5 ay içinde bana demirim disanda bütün değerlerim normal çıktı 6 ay olmazsa eşine bakalım diyordu belki budefa sprem testi filanda ister cuma sanırım gidecem bakalım ne yapacak

Kızlar bu ilk dk karda gölge gibiydi iyice belirginleşti sabah da denicem ama içimi heyecan bastı sizce kuruma mı

Eklentiler

• IMG_20250421_142330.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 62
Bende bu ay Gynoseed jel kullandım eşimde thancs takviyeye başladı bakalım inşallah bu ay olur

Gebelik testi yaptım negatif, henüz gelen giden de yok gelecekmis gibi belirtim de yok ama tahmini catlamaya göre eger gebelik olusmadıysa 2 gün sonraya kaydı tarihim zaten, bakalım 23-24 üne kadar ne olacak

Beni de ekler misin canım sat 27 mart bat 30 nisan

pik değil mi canlar. Sanırım sagdan yumurtluyorum solda belirti yok. 2 aydır değerlendiremedik inşallah bu ay değerlendirecegiz ama bilmiyorum yumurtlama olacak mı. İnşallah bı mucize olur tutar da aşılamaya gitmeme gerek kalmaz. Bendeki de ne cesaret ama amh az tek tüple doğal yoldan gebe kalmaya çalışıyorum. Bazen boşa kürek çekiyorum hissi var. Bide ne alaka yumurtlamada bu kadar duygusallık

Kızlar bu ilk dk karda gölge gibiydi iyice belirginleşti sabah da denicem ama içimi heyecan bastı sizce kuruma mı
Markası ne canım laboquick e benziyor sanki. Test gölgelenmiş ama gölgenin içinde de belli belirsiz çizgi var sanki. Bulabilirsen predictor al bence . Regline ne kadar var

Bariz pik canım mutlaka değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…