Sadece 1 tanemi testin vardı5 gün var canm inşallah doğrudur yaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece 1 tanemi testin vardı5 gün var canm inşallah doğrudur yaaa![]()
O kadar iyi anlıyorum ki seniAh inşallahh canım ya sevinmeye korkuyorum valla![]()
Tekrarladın mı testi başka markaylaİnşallah öykedir ya days doctor negatif aklımı çok karıştırıyor
Yok canım tekrarlamadım trendyoldan sipariş verdim inivito gibi bir şeydi bir iki güne gelirTekrarladın mı testi başka markayla
İnşallah canım Allah razı olsunSilik cizgi goruyorum gibii umarim olur![]()
Geçen ay kullanmıştım somuncuyu bugün kullandım eczaneden alırım ya bakalım hayırlısı olsunSadece 1 tanemi testin vardı
Demi ya rabbim gönlümüzdekini nasip etsin sen kan vermedin miO kadar iyi anlıyorum ki seni
Haklisin canim valla testlere de güven kalmadi. Yine baska testle mutlaka teyit et. Çünkü yalanci pozitif falan vermis olmasin bide dedigin gibi insan moda girince o sorun olur.. insallah gercekten pozitiftirAy canm inşallah yaasevinemiyorum korkumdan ya değilsem diye
Başka yok canm ya eczaneden alayım bugün inşallah vardır![]()
İnşallah canm eczaneler açılsın alıcam inşallahHaklisin canim valla testlere de güven kalmadi. Yine baska testle mutlaka teyit et. Çünkü yalanci pozitif falan vermis olmasin bide dedigin gibi insan moda girince o sorun olur.. insallah gercekten pozitiftir![]()
Açık diye biliyorum bugünİnşallah canm eczaneler açılsın alıcam inşallah![]()
Almaya çalışıcam canmAçık diye biliyorum bugün
Ayyy var gibi canım erken gebelik al mutlaka bide uyduruk markalardan alma yalancı cıkarıyo hadiii inşallah bebiş vardırAlmaya çalışıcam canm![]()
Keşke kan versen özelde falan testle uğraşmazdınYok canım tekrarlamadım trendyoldan sipariş verdim inivito gibi bir şeydi bir iki güne gelir
Sanırım biraz da korkuyorum negatif görmekten ya bebeğim var yada bebek kadar bir kitlem dnnf dün ki sırt ağrısı normal değildi çünküKeşke kan versen özelde falan testle uğraşmazdın
Ay inşaallah canım ya eşim alıcakAyyy var gibi canım erken gebelik al mutlaka bide uyduruk markalardan alma yalancı cıkarıyo hadiii inşallah bebiş vardır![]()
Yaaaaa çok sevindim var gibi görünüyor kan versen keşke bende az önce kan testi verdim 2 saate çıkacakAy inşaallah canım ya eşim alıcakyaparım yarın sabah
Canımsın yaa poliklinik te randevu bulamıyorum en erken haftaya verdi aldım ama böyle de içim içimi yiyo acilde de bakmıyorlar ne yapsam bilemedim test alıp tekrarlıysam canm sen bat ne zaman inşallah pozitiftirYaaaaa çok sevindim var gibi görünüyor kan versen keşke bende az önce kan testi verdim 2 saate çıkacak
Evet ya ben de özelde yaptırmak durumunda kaldım devlete gittim yapmadılar neyse en azından regl gününde geçmiş olur keseyi de görürler inşallah gittiğinde. Benim bata 3 gün vardı bakalım inşallah güzel sonuçlar alirimCanımsın yaa poliklinik te randevu bulamıyorum en erken haftaya verdi aldım ama böyle de içim içimi yiyo acilde de bakmıyorlar ne yapsam bilemedim test alıp tekrarlıysam canm sen bat ne zaman inşallah pozitiftir
İnşallah canm ya hayırlısı olsun benimde bata 5 gün var dün çamur gibi koyu kahverengi bi lekelenmem oldu bugün bu yüzden test yaptım testi tekrarlayıp yine pozitif görürsem gidicem canm kan vermeye dayanabilirsem bekliycem randevumuEvet ya ben de özelde yaptırmak durumunda kaldım devlete gittim yapmadılar neyse en azından regl gününde geçmiş olur keseyi de görürler inşallah gittiğinde. Benim bata 3 gün vardı bakalım inşallah güzel sonuçlar alirim
Evet öyle yaptım, hem belirtilerim de yumurtlama gösteriyordu. 10 nisanda gebelik testi yapayim diyorum, varsa kesin gostersin.Hiç öyle düşünme en koyu olanı pik say. Çok araştırdım çünkü bu şekilde hamile kalan bircok insan var. Bakalım yarın sabah tekrar test yapacağım burdan da paylaşırımbaşlangıcı yapıyorum arkamdan gelin siz dee inşallah
![]()
Canım eczaneler yakın senden gaza gelip bir saat yok yürüyerek gidip test aldım fnfnndCanımsın yaa poliklinik te randevu bulamıyorum en erken haftaya verdi aldım ama böyle de içim içimi yiyo acilde de bakmıyorlar ne yapsam bilemedim test alıp tekrarlıysam canm sen bat ne zaman inşallah pozitiftir
YaaCanım eczaneler yakın senden gaza gelip bir saat yok yürüyerek gidip test aldım fnfnnd