Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ay canm inşallah yaa 🥰🥰sevinemiyorum korkumdan ya değilsem diye

Başka yok canm ya eczaneden alayım bugün inşallah vardır 😍😍
Haklisin canim valla testlere de güven kalmadi. Yine baska testle mutlaka teyit et. Çünkü yalanci pozitif falan vermis olmasin bide dedigin gibi insan moda girince o sorun olur.. insallah gercekten pozitiftir🙏💗

Haklisin canim valla testlere de güven kalmadi. Yine baska testle mutlaka teyit et. Çünkü yalanci pozitif falan vermis olmasin bide dedigin gibi insan moda girince o sorun olur.. insallah gercekten pozitiftir🙏💗
İnşallah canm eczaneler açılsın alıcam inşallah 🥰🥰

Yaaaaa çok sevindim var gibi görünüyor kan versen keşke bende az önce kan testi verdim 2 saate çıkacak
Canımsın yaa poliklinik te randevu bulamıyorum en erken haftaya verdi aldım ama böyle de içim içimi yiyo acilde de bakmıyorlar ne yapsam bilemedim test alıp tekrarlıysam canm sen bat ne zaman inşallah pozitiftir

Canımsın yaa poliklinik te randevu bulamıyorum en erken haftaya verdi aldım ama böyle de içim içimi yiyo acilde de bakmıyorlar ne yapsam bilemedim test alıp tekrarlıysam canm sen bat ne zaman inşallah pozitiftir
Evet ya ben de özelde yaptırmak durumunda kaldım devlete gittim yapmadılar neyse en azından regl gününde geçmiş olur keseyi de görürler inşallah gittiğinde. Benim bata 3 gün vardı bakalım inşallah güzel sonuçlar alirim

Evet ya ben de özelde yaptırmak durumunda kaldım devlete gittim yapmadılar neyse en azından regl gününde geçmiş olur keseyi de görürler inşallah gittiğinde. Benim bata 3 gün vardı bakalım inşallah güzel sonuçlar alirim
İnşallah canm ya hayırlısı olsun benimde bata 5 gün var dün çamur gibi koyu kahverengi bi lekelenmem oldu bugün bu yüzden test yaptım testi tekrarlayıp yine pozitif görürsem gidicem canm kan vermeye dayanabilirsem bekliycem randevumu 😍😍 ne kadara yaptırdın canm özelde

Hiç öyle düşünme en koyu olanı pik say. Çok araştırdım çünkü bu şekilde hamile kalan bircok insan var. Bakalım yarın sabah tekrar test yapacağım burdan da paylaşırım 🙏😍🌸 başlangıcı yapıyorum arkamdan gelin siz dee inşallah ❤️
Evet öyle yaptım, hem belirtilerim de yumurtlama gösteriyordu. 10 nisanda gebelik testi yapayim diyorum, varsa kesin gostersin.

Ay hadi bakalım senden de güzel haberler duyalim 🤩 gebelik testi yapican dimi?

Canım eczaneler yakın senden gaza gelip bir saat yok yürüyerek gidip test aldım fnfnnd

Back
X