- 16 Eylül 2024
- 5.077
- 4.128
- 88
Iyi bariii sevindim senin adınaİyim cnm çıktım cıktım cok şükür 2 gündür anca geldim kendime![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi bariii sevindim senin adınaİyim cnm çıktım cıktım cok şükür 2 gündür anca geldim kendime![]()
Hadi öyle olsunAy canımsın elimde test olsa şimdiye on tane yapardım test alamıyorum eczaneler kapalı köyde yaşıyorum nöbetçi eczane şansım da yok arkadaşım il dışına gidicek ona aldırıcam yarınyoksa size kıyarmıyım
![]()
İnşallah canm Allah razı olsun bende ilk kez yaşıyorum bakalım ilerleyen günlerde anlaşılırHiç yaşamadıgım için pekte bilemiyorum cnm genelde kan gibi olmuyormuş kahve gibi koyu diye biliyorum ama hayırlısı inşallah bebistendir ya güzel haberle gel yarın![]()
Hadi öyle olsunbi an evvel yap su testleriii
ben bi ara nette sey gormustum camasir suyuyla test mi neydi. Evde testim yoktu onu yapmıştım allaaam çaresizlikkk☹
![]()
Ayy iyi olmuş senin içindeIyi bariii sevindim senin adınabu bayram benim rahat gecti pek kimseyi görmedim kafam rahatti. Yumurtlama donemin yaklasti galiba dimiii.
Sırt ağrısı da belirti. Ben abadistim patladı sanmıştım ilk gebelikte asla hamile sanmıyordum kendimiSanırım biraz da korkuyorum negatif görmekten ya bebeğim var yada bebek kadar bir kitlem dnnf dün ki sırt ağrısı normal değildi çünkü
benim de bat 23 nisannnn hahah sat da mı aynıymış hauhauahEkleyelim kuzum ben umudumu kaybettiğim için hiç güncelleme yapmamıştım açıkçası
Sat: 28 Mart, Bat: 23 Nisan
Nisan da geldi biz hala bat kovalıyoruz
Şimdi farkettim bizim sat bat aynıymış![]()
Bu ay birlikte bekleyelim baribenim de bat 23 nisannnn hahah sat da mı aynıymış hauhauah
Aa süpermişİlk başladığım ay 27. Gün ovulasyon gördüm mor life inositol içtim günde 2 kapsül o ay 22. Gün oldu yumurtlama. Sonra regl olunca ocean inositole başladım günde 1 şase içtim bu ay 14. Gün çatlama oldu
Yok canım iki tane test yaptım anamın ak sütü gibi negatif kekik suyu falan içtim sökülsüm diyeSırt ağrısı da belirti. Ben abadistim patladı sanmıştım ilk gebelikte asla hamile sanmıyordum kendimi
Aynen bende öyleyim bir boşvermişik var üstümdeKızlar naber nasılsınız? Benim 7 gün kaldı bata, ama hiç içimde umut yok nedense. Soğudum sanki bebek konusundan. Küstümsanki pozitif görsem bile sevinmeyeceğim gibime geliyor. Neden böyleyim
varmı benim gibileri?
Kızlar naber nasılsınız? Benim 7 gün kaldı bata, ama hiç içimde umut yok nedense. Soğudum sanki bebek konusundan. Küstümsanki pozitif görsem bile sevinmeyeceğim gibime geliyor. Neden böyleyim
varmı benim gibileri?
Benimde 2 3 gün kaldı tek belirtim gelip giden gogus ağrıları ama dün ki negatif sonucundan sonra ben de küstüm açıkçasıKızlar naber nasılsınız? Benim 7 gün kaldı bata, ama hiç içimde umut yok nedense. Soğudum sanki bebek konusundan. Küstümsanki pozitif görsem bile sevinmeyeceğim gibime geliyor. Neden böyleyim
varmı benim gibileri?
Hahahayaa önceden desene ondan çok ne var
Bence 1 kutu innovita veya birgebeden siparis ver her ay zaten gunlerin belli senin o gunlerde 3 4 tane test yaparsin gerisi kalir kenarda. Eczanede asiri pahali yaa. Ben gecen sordum da 50 tl idi 1 tane test.Ayy iyi olmuş senin içinde2 gün oldu regl biteli takvim ayın 10 ile 12 arası gösteriyor bakalım hangi gün olursa artık 14. 15 16 17 güne kadar aksilik cıkmazsa üst üstte denemeyi planlıyorum bu ay eğer eczaneden bulabilirsem ovü testi alacagım catlamadan emin olmak için akıntıyla teyit etmek için ama artık eski hevesimin kalmadığını hiseetmeye başladım
Bence cogumuz bu durumdayizKızlar naber nasılsınız? Benim 7 gün kaldı bata, ama hiç içimde umut yok nedense. Soğudum sanki bebek konusundan. Küstümsanki pozitif görsem bile sevinmeyeceğim gibime geliyor. Neden böyleyim
varmı benim gibileri?
Yok canm ya test sipariş ettik eczacı arkadaştan yarın sabah gelicek çok sabırsızım ya lekelenmem de bitti sayılır içim içime sığmıyor garip bi heves kapladı üzülmeye çok korkuyorumHahahanaptin yaptın mi testt
Bence 1 kutu innovita veya birgebeden siparis ver her ay zaten gunlerin belli senin o gunlerde 3 4 tane test yaparsin gerisi kalir kenarda. Eczanede asiri pahali yaa. Ben gecen sordum da 50 tl idi 1 tane test.