Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Ay canımsın elimde test olsa şimdiye on tane yapardım test alamıyorum eczaneler kapalı köyde yaşıyorum nöbetçi eczane şansım da yok arkadaşım il dışına gidicek ona aldırıcam yarın 😂😂 yoksa size kıyarmıyım 😂😂
Hadi öyle olsun 😁😁 bi an evvel yap su testleriii😅 ben bi ara nette sey gormustum camasir suyuyla test mi neydi. Evde testim yoktu onu yapmıştım allaaam çaresizlikkk☹😁

Hiç yaşamadıgım için pekte bilemiyorum cnm genelde kan gibi olmuyormuş kahve gibi koyu diye biliyorum ama hayırlısı inşallah bebistendir ya güzel haberle gel yarın 🙏🏻
İnşallah canm Allah razı olsun bende ilk kez yaşıyorum bakalım ilerleyen günlerde anlaşılır 😍😍❤️

Iyi bariii sevindim senin adına 😅 bu bayram benim rahat gecti pek kimseyi görmedim kafam rahatti. Yumurtlama donemin yaklasti galiba dimiii.
Ayy iyi olmuş senin içinde 😃 2 gün oldu regl biteli takvim ayın 10 ile 12 arası gösteriyor bakalım hangi gün olursa artık 14. 15 16 17 güne kadar aksilik cıkmazsa üst üstte denemeyi planlıyorum bu ay eğer eczaneden bulabilirsem ovü testi alacagım catlamadan emin olmak için akıntıyla teyit etmek için ama artık eski hevesimin kalmadığını hiseetmeye başladım

Ekleyelim kuzum ben umudumu kaybettiğim için hiç güncelleme yapmamıştım açıkçası :D

Sat: 28 Mart, Bat: 23 Nisan

Nisan da geldi biz hala bat kovalıyoruz :(

Şimdi farkettim bizim sat bat aynıymış :D
benim de bat 23 nisannnn hahah sat da mı aynıymış hauhauah

Kızlar naber nasılsınız? Benim 7 gün kaldı bata, ama hiç içimde umut yok nedense. Soğudum sanki bebek konusundan. Küstüm :110: sanki pozitif görsem bile sevinmeyeceğim gibime geliyor. Neden böyleyim :( varmı benim gibileri?
Aynen bende öyleyim bir boşvermişik var üstümde

Kızlar naber nasılsınız? Benim 7 gün kaldı bata, ama hiç içimde umut yok nedense. Soğudum sanki bebek konusundan. Küstüm :110: sanki pozitif görsem bile sevinmeyeceğim gibime geliyor. Neden böyleyim :( varmı benim gibileri?

Benim de tam 7 gun kaldi belirti de hissetmiyorum suanlik yine negatif cikacak diye dusunuyorum

Benimde 2 3 gün kaldı tek belirtim gelip giden gogus ağrıları ama dün ki negatif sonucundan sonra ben de küstüm açıkçası 🤣

😂😂yaa önceden desene ondan çok ne var
Hahaha 😁 naptin yaptın mi testt
Ayy iyi olmuş senin içinde 😃 2 gün oldu regl biteli takvim ayın 10 ile 12 arası gösteriyor bakalım hangi gün olursa artık 14. 15 16 17 güne kadar aksilik cıkmazsa üst üstte denemeyi planlıyorum bu ay eğer eczaneden bulabilirsem ovü testi alacagım catlamadan emin olmak için akıntıyla teyit etmek için ama artık eski hevesimin kalmadığını hiseetmeye başladım
Bence 1 kutu innovita veya birgebeden siparis ver her ay zaten gunlerin belli senin o gunlerde 3 4 tane test yaparsin gerisi kalir kenarda. Eczanede asiri pahali yaa. Ben gecen sordum da 50 tl idi 1 tane test.

Bence cogumuz bu durumdayiz 😐 bir umut bekliyoruz ama olmadikca 😐 bi pozitif görsek o mutluluk bambaska olur da iste ah bir görebilsek

Hahaha 😁 naptin yaptın mi testt

Bence 1 kutu innovita veya birgebeden siparis ver her ay zaten gunlerin belli senin o gunlerde 3 4 tane test yaparsin gerisi kalir kenarda. Eczanede asiri pahali yaa. Ben gecen sordum da 50 tl idi 1 tane test.
Yok canm ya test sipariş ettik eczacı arkadaştan yarın sabah gelicek çok sabırsızım ya lekelenmem de bitti sayılır içim içime sığmıyor garip bi heves kapladı üzülmeye çok korkuyorum 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️herkeste beni hamile gördü bu ay garip işte ❤️

Back
X