Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum kısmetse perşembe transfer varVignette kuzuum senden uzun zamandır haber alamadık. Varmı bir gelişme? Transfer sürecin nasıl ilerliyor?
![]()
![]()
Ay hadi inşallah çok az kalmış, heyecanlandım senin yerine. Bize de haber etKuzum kısmetse perşembe transfer varsen nasılsın?
7 aydır deniyorduk biz de. şimdi .çok pişmanım keşke baştan tüp bebeğe başvursaydım diye. ama nasibizimizi kovalamak istedik öncesinde. yakalayamadık o nasibi. mecbur tedaviye başladık artık. inşallah bu sefer olur ama velev ki olmadı üzülmeyin. bir an evvel başlamayı düşünün.Ay hadi inşallah çok az kalmış, heyecanlandım senin yerine. Bize de haber et
Ben de napayım kuzum yaa, bat tarihim yakın onun sonucunu bekliyorum işte, 7 haziranda. Ama nedense hiçmi hiç belirtim yok, o yüzden umutsuzum. Hiç test yapmadım daha. Bakalım nasıl olacak. Eğer bu sefer de olmazsa artık diyorum gelecek ay hsg çektireyim bende, yoksa her ay üzüle üzüle yıprandım. Çünkü kafamdan atamıyorum ki bir türlü. Ama şükür değerlerimiz iyi çıktı eşimle ikimizin, o yüzden tek sorun rahimde olabilir gibi duruyor, tüpler kapalı olabilir, iltihap vs. Herşeye baktırayım diyorum işte. Hayırlısı hepimiz için :)
İşte ben de o yüzden hep doktorlara gittim, eşimi de gönderdim herşeye bakılsın diye.. birtek rahim filmi çekilmedi, onu da erteleyecektim aslında yazdan sonraya ama düşündüm beklemeye değmez çünkü her ay stres yaşıyorum. Varsa bir sorun en kısa zamanda hallolsun çünkü artık gerçekten bebeğime kavuşmak istiyorum çok hasret kaldım... Doktorlara söyleyecem ne gerekiyorsa yapılsın diye. 9.ay oldu deneyeli...7 aydır deniyorduk biz de. şimdi .çok pişmanım keşke baştan tüp bebeğe başvursaydım diye. ama nasibizimizi kovalamak istedik öncesinde. yakalayamadık o nasibi. mecbur tedaviye başladık artık. inşallah bu sefer olur ama velev ki olmadı üzülmeyin. bir an evvel başlamayı düşünün.
Evet bende herşeye kendim karar verdim. Dr lara bırakınca baya yavaş ilerliyor. mecbur cebimden ödeyip hsg yaptım. kim talep etti diye sordular kendim dedim şaşırdılar:) napalım kendi kendimizin dr u olamak zorundayız bazen. sperm testi de yaptırdım eşime iki defa . ondan sonra gittik dr a. ondan hemen başladı benim dr umda. sen hazırsın tedaviye zaten dedi. bu arada benimde eşiminde değerleri iyi değil. yine de umutluyuz olacak inşallah:)İşte ben de o yüzden hep doktorlara gittim, eşimi de gönderdim herşeye bakılsın diye.. birtek rahim filmi çekilmedi, onu da erteleyecektim aslında yazdan sonraya ama düşündüm beklemeye değmez çünkü her ay stres yaşıyorum. Varsa bir sorun en kısa zamanda hallolsun çünkü artık gerçekten bebeğime kavuşmak istiyorum çok hasret kaldım... Doktorlara söyleyecem ne gerekiyorsa yapılsın diye. 9.ay oldu deneyeli...
Siz de umarım en kısa zamanda ilk denemede pozitif haberleri alırsınız![]()
Amin kuzum tabi ki kontrol ettirmekte fayda var. Bir sorun varsa ki inşallah yoktur ona göre önlem alırsınız. İnşallah en kısa zamanda kolaylıkla hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimizeAy hadi inşallah çok az kalmış, heyecanlandım senin yerine. Bize de haber et
Ben de napayım kuzum yaa, bat tarihim yakın onun sonucunu bekliyorum işte, 7 haziranda. Ama nedense hiçmi hiç belirtim yok, o yüzden umutsuzum. Hiç test yapmadım daha. Bakalım nasıl olacak. Eğer bu sefer de olmazsa artık diyorum gelecek ay hsg çektireyim bende, yoksa her ay üzüle üzüle yıprandım. Çünkü kafamdan atamıyorum ki bir türlü. Ama şükür değerlerimiz iyi çıktı eşimle ikimizin, o yüzden tek sorun rahimde olabilir gibi duruyor, tüpler kapalı olabilir, iltihap vs. Herşeye baktırayım diyorum işte. Hayırlısı hepimiz için :)
Evet bu devirde gerçekten kendi kendimizin doktoru olmamız lazımm...geçen ay bana yumurtan yok, gelişmez diyen doktor oldu hatta, 4 gün sonra başkasına baktırdım gelişmiş. Ama o doktor da diyor ki amaaan boşver takip yaptırma 9 ay ne ki daha bekle olur (yaş 36) -- ona kalsa, hiç baktırmamam lazımEvet bende herşeye kendim karar verdim. Dr lara bırakınca baya yavaş ilerliyor. mecbur cebimden ödeyip hsg yaptım. kim talep etti diye sordular kendim dedim şaşırdılar:) napalım kendi kendimizin dr u olamak zorundayız bazen. sperm testi de yaptırdım eşime iki defa . ondan sonra gittik dr a. ondan hemen başladı benim dr umda. sen hazırsın tedaviye zaten dedi. bu arada benimde eşiminde değerleri iyi değil. yine de umutluyuz olacak inşallah:)
Kaç gün olmuştu?Ben dayanamadım test yaptım bugün negatif çıktı![]()
Adete 3 gün var. Yumurtlamadan da 10-11 gün geçti, olsa çıkardı yani. Boşuna umutlanmamak lazım. Evet bu ay da olmadı...Kaç gün olmuştu?
Aslinda 14 gun beklemek gerekiyormus test icin Bende 37 yaşındayım 7 aydır deniyoruz bata 2 var geçerse batı test yapcam çünkü erken yaptığımda negatif ciksa bile ya daha hcg salgilanmadiysa diye umut etmeye devam ediyorumAdete 3 gün var. Yumurtlamadan da 10-11 gün geçti, olsa çıkardı yani. Boşuna umutlanmamak lazım. Evet bu ay da olmadı...![]()
Tabi ki umutlarımızı tamamen bağlayıp üzülmeyelim ama benim arkadaşımın adeti günü geçmesine rağmen testi negatif çıktı. Bu da heyecanlanıp kan verdi pozitif çıktı. Belli olmuyor yaniAdete 3 gün var. Yumurtlamadan da 10-11 gün geçti, olsa çıkardı yani. Boşuna umutlanmamak lazım. Evet bu ay da olmadı...![]()
sakın böyle düşünme. 3 gün kala negatif çıkan 4 5 test sonrası regl gecikmesiyle öğrendiğim hamileliğim var. gününü bekleAdete 3 gün var. Yumurtlamadan da 10-11 gün geçti, olsa çıkardı yani. Boşuna umutlanmamak lazım. Evet bu ay da olmadı...![]()
Aslinda 14 gun beklemek gerekiyormus test icin Bende 37 yaşındayım 7 aydır deniyoruz bata 2 var geçerse batı test yapcam çünkü erken yaptığımda negatif ciksa bile ya daha hcg salgilanmadiysa diye umut etmeye devam ediyorumAdete 3 gün var. Yumurtlamadan da 10-11 gün geçti, olsa çıkardı yani. Boşuna umutlanmamak lazım. Evet bu ay da olmadı...![]()
Allah burdan müjdeli haberi vermeyi nasip etsin sonucunda inşallahBende şimdi transfere gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Aslinda 14 gun beklemek gerekiyormus test icin Bende 37 yaşındayım 7 aydır deniyoruz bata 2 var geçerse batı test yapcam çünkü erken yaptığımda negatif ciksa bile ya daha hcg salgilanmadiysa diye umut etmeye devam ediyorum![]()
Tabi ki umutlarımızı tamamen bağlayıp üzülmeyelim ama benim arkadaşımın adeti günü geçmesine rağmen testi negatif çıktı. Bu da heyecanlanıp kan verdi pozitif çıktı. Belli olmuyor yani
Haklısınız kızlar ama ben nedense çok umut besleyemiyorum. İçimi yine bir hüzün, sessizlik bürüdü... hayırlısı.sakın böyle düşünme. 3 gün kala negatif çıkan 4 5 test sonrası regl gecikmesiyle öğrendiğim hamileliğim var. gününü bekle![]()
Hayırlı haberler alman dileğiyle. Umarım güzel sonuçlanırBende şimdi transfere gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin nolur.