Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Eklentiler

• 1000011031.webp
    1000011031.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 35
Seni de rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen ☺️🫣 Kapaklı olan hemen çıktı ama diğerinde çizgi hiç gözükmüyor yarın kan vericem inşallah vardır 🌸
Canım yerlesme kanamasi geldiyse 1 2 gun daha bekle bir de artimed days doctor bunlar maalesef çok güvenilir değil ben de ikisininde pozitif olduğunda kan negatifti

Seni de rahatsız ediyorum kusura bakma lütfen ☺️🫣 Kapaklı olan hemen çıktı ama diğerinde çizgi hiç gözükmüyor yarın kan vericem inşallah vardır 🌸
Ne rahatsızlığı canım🥰 Biraz daha beklemek en iyisi, bu markaları kullanmadım ama geçen gün ben de Nimo ile test yaptım çizgi vardı ama o gün regl oldum. Emin olmak için kan testi yapmak lazım. Ben dayanamayıp giderdim sanırım kan testine☺️

Ne rahatsızlığı canım🥰 Biraz daha beklemek en iyisi, bu markaları kullanmadım ama geçen gün ben de Nimo ile test yaptım çizgi vardı ama o gün regl oldum. Emin olmak için kan testi yapmak lazım. Ben dayanamayıp giderdim sanırım kan testine☺️
Malum bugün tatil canım yarın gidicem inşallah bende merak ediyorum var veya yok hiç değilse şüphe kalmasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🩷

Back
X