Benim betamda ilk 457 çıkmıştı ay daha minicik yaTeşekkür ederim Allah razı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim betamda ilk 457 çıkmıştı ay daha minicik yaTeşekkür ederim Allah razı olsun![]()
Bence yap canımYarın test yapsam çıkar mi ki
Sağlıcakla kucağına al inşallah canımBenim betamda ilk 457 çıkmıştı ay daha minicik ya![]()
İnşallah canım Allah razı olsunSağlıcakla kucağına al inşallah canım![]()
Yaaa canım cok sevindim tebrik ederim hemde baya hamilesinKızlar Allah rızası için hamileyim demi
AyyKızlar Allah rızası için hamileyim demi
Çok şükür ya teşekkür ederim heyecandan uyuyamıyorumYaaa canım cok sevindim tebrik ederim hemde baya hamilesinaramızda cok fark yok gibi
EvetttttBenim betamda ilk 457 çıkmıştı ay daha minicik ya![]()
Teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinAyymaşallah sağlıkla kucağına al canım sevindim valla çok bekledin darısı bizlere
![]()
Teşekkür ederimGözünüz aydın tebrikler![]()
Canım testi yaptım bakar mısın bi biri mavi Kapaklı olan days doctor diğeri ardmedBence yap canım![]()
İkisinde de çizgi görünüyorrCanım testi yaptım bakar mısın bi biri mavi Kapaklı olan days doctor diğeri ardmed
İkisinde de çizgi görünüyorrKan ver bence bugün
Seni de rahatsız ediyorum kusura bakma lütfenİkisinde de çizgi görünüyorrKan ver bence bugün
![]()
Canım yerlesme kanamasi geldiyse 1 2 gun daha bekle bir de artimed days doctor bunlar maalesef çok güvenilir değil ben de ikisininde pozitif olduğunda kan negatiftiSeni de rahatsız ediyorum kusura bakma lütfenKapaklı olan hemen çıktı ama diğerinde çizgi hiç gözükmüyor yarın kan vericem inşallah vardır
![]()
Çok teşekkür ederim canım en iyisi biraz daha beklemekCanım yerlesme kanamasi geldiyse 1 2 gun daha bekle bir de artimed days doctor bunlar maalesef çok güvenilir değil ben de ikisininde pozitif olduğunda kan negatifti
Ne rahatsızlığı canımSeni de rahatsız ediyorum kusura bakma lütfenKapaklı olan hemen çıktı ama diğerinde çizgi hiç gözükmüyor yarın kan vericem inşallah vardır
![]()
Malum bugün tatil canım yarın gidicem inşallah bende merak ediyorum var veya yok hiç değilse şüphe kalmasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallahNe rahatsızlığı canımBiraz daha beklemek en iyisi, bu markaları kullanmadım ama geçen gün ben de Nimo ile test yaptım çizgi vardı ama o gün regl oldum. Emin olmak için kan testi yapmak lazım. Ben dayanamayıp giderdim sanırım kan testine
![]()