• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

merhaba benim eşim geçenlerde Ankara'dan Hakan Yaralı isimli bir doktoru televizyonda dinlemiş. çok etkilenmiş. aslında tüp bebek tedavisinde gerçekten çok ilerledik fakat başarı oranlarının bu kadar düşük olması tamamen doktorların vicadı ile alakalı demiş. buradan tüm meslektaşlarıma sesleniyorum vicdan,vicdan,vicadan demiş. eşimde çok etkilenmiş. biz de aynı şeyi düşünüyoruz. çok örneklerde var bunları ispatlayacak . eğer Ankara düşünüyorsanız bir araştırın derim. ben de mayıs ayında nasipse İstanbulda Birgül sarıkamış ta tüp bebek tedavisine başlayacağım. eğer kendisi hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?
Merhaba ben de Birgül Hanım'a gitmeye başladım. Siz de durum nedir? Memnun kaldınız mı?

evet cnm ilk denemesinde gebe kaldım. şimdi 6 aylık hamileyim. Allah sana da nasip etsin inşallah. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah.
Cok cok sevindim! Amin! Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Eger sorun olmazsa oncesinde durumun neydi sorabilir miyim? Karsilastirma yapmaya calisiyorum:))

Cok cok sevindim! Amin! Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Eger sorun olmazsa oncesinde durumun neydi sorabilir miyim? Karsilastirma yapmaya calisiyorum:))
bizim eşimle yaşımız büyük ikimizde yaş 42. o yüzden bende yumurta reservi azdı. eşimde de sperm sayısı ciddi düşüktü. 20000 kadar . Ama Birgül hn. hiç sıkıntı değil dedi. hele sperm için sadece 3 tane sağlıklı sperm bana yeter dedi. uzun protokol ile çalıştı. bir önceki adetin 21. günü ilaçlara başladık . çok şükür 4 tane sağlıklı embriyo oluştu. 2 sini koydu 2. sini dondurdu. koyduklarından 1 tanesi de tuttu çok şükür. benim 2. denememdi. birini de İzmirde denemiştim ama Birgül hn.a çok ciddi tavsiyelerle gittim ve gerçekten hiç pişman olmadım. Umarim sende aynı şekilde memnun kalır ve bir an önce evladına kavuşursun. ben Birgül hn. da bilgisine çok güvendim ama benim için daha da önemlisi dürüstlüğüne çok güvendim.

bizim eşimle yaşımız büyük ikimizde yaş 42. o yüzden bende yumurta reservi azdı. eşimde de sperm sayısı ciddi düşüktü. 20000 kadar . Ama Birgül hn. hiç sıkıntı değil dedi. hele sperm için sadece 3 tane sağlıklı sperm bana yeter dedi. uzun protokol ile çalıştı. bir önceki adetin 21. günü ilaçlara başladık . çok şükür 4 tane sağlıklı embriyo oluştu. 2 sini koydu 2. sini dondurdu. koyduklarından 1 tanesi de tuttu çok şükür. benim 2. denememdi. birini de İzmirde denemiştim ama Birgül hn.a çok ciddi tavsiyelerle gittim ve gerçekten hiç pişman olmadım. Umarim sende aynı şekilde memnun kalır ve bir an önce evladına kavuşursun. ben Birgül hn. da bilgisine çok güvendim ama benim için daha da önemlisi dürüstlüğüne çok güvendim.
Ben de ayni sekilde iki uc farkli referans uzerine gidecegim. Ve bir onceki asilamamda ciddi ticari yaklasima sahip bir doktorla karislastigim icin artik doktorlardan korkar oldum. Cok mutlu etti yazdiklarin. İnsallah saglikla bebisinle cok mutlu olursun. Cok tesekkurler tekrar.

Benim bugün transferim yapıldı ama epey sıkıntılıydı . Önce doktorum olmadığını başka doktorun yapacağını öğrendim . Doktoru hayatımda ilk kez gördüm ve benimle ilgili hiçbir fikri yoktu . Rahme giremedi 40-45 dakika uğraştı epey acı çektim . Sonrasında rapor vermedi ki daha önceki 2 transferimde kendi doktorum 10 gün rapor vermişti . Ben memurum kızlar , başka ilçeye görevlendirmem yapıldı her gün 1.5 saat gidiş 1.5 saat geliş yapıyorum . Nerdeyse 3 saat boyunca anıra anıra ağladım . Normalde transferden sonra İstanbul da kalmayı düşünüyorduk . Rapor alamadığım için mecburen yola çıktık Tekirdağ a geri döndük yol epey salladı mecburen . Yani epey kötüydü . Umarım o yola ve o kadar ağlamama rağmen bebeğim benimledir . Raporu burdan aldım şimdi dinleniyorum . O kliniğe de o doktora da hakkım haram olsun . Hem maddi hem manevi hem fiziksel olarak mahvettiler beni . Bu arada ben transfer sonrası intralipid serum taktırdım .
Merhaba bunları yazmışsınız ama bu bebek tuttmuş,bu mesajdaki sinirli halinizi gülerek okudum altta tahmini doğum tarihinizi görünce,darısı başımıza.İşte veren Allah verdikten sonra hiç bir engel yok.Şükürler olsun.Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Back
X