Nişan Sandığı Erkek Tarafına Götürülürken..?

exelanss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
4.061
3.151
173
kızlar mrb, aynı konuyu Nişan topiğinede açtım fakat az bir zamanım olduğundan her iki yerden birinde görenler yardım edebilirseniz çok sevinirim :26: dün akşam kayınvalidemler nişan sandığımı getirdiler süslemişler tüllerle nazar boncuklarıyla yanında yapma nişan çiçeğim ve çikolatam geldi bu haftasonuda biz gideceğiz nişanlımın sandığını götürmeye kızlar bizim giderken ne götürmemiz gerek? erkek sandığıda süslenir mi? baklava mı götürülür? yardımcı olursanız inanın çok sevinirimm:nazar::34:

nişan sandığımı var? daha neler öğreneceğiz

evet :D ilk defamı duyuyosunuz? nişan bohçası nişan bavulu nişan sandığı..vs:3:

evet :D ilk defamı duyuyosunuz? nişan bohçası nişan bavulu nişan sandığı..vs:3:

tatlım biz nişanda değil düğünde yaptık. ben bavulu tercih etmiştim.terliklerine kadar çoğu şeyi tülle kurdeleyle süslemiştik.bence sizde süsleyin güzel sonuçlar oluyo :16: tatlı konusunda bişey diyemicem ama sanırım erkek tarafı getiriyo kız götürmüyo diye biliyorum

tatlım biz nişanda değil düğünde yaptık. ben bavulu tercih etmiştim.terliklerine kadar çoğu şeyi tülle kurdeleyle süslemiştik.bence sizde süsleyin güzel sonuçlar oluyo :16: tatlı konusunda bişey diyemicem ama sanırım erkek tarafı getiriyo kız götürmüyo diye biliyorum

aslında esas adet düğünde olur fakat bizim askerlik engelimiz var askerden dönünce düğün hazırlıklarına başlayacağımız için nişan sandığını şimdi yapalım dedik:) baklava en uygunu sanırım eli boş gidilir mi bilmiyorum ki :S valla çok zor işlermiş attığın adıma söylediğin söze çok dikkat etmen gereken dönemlermişş:17:

aslında esas adet düğünde olur fakat bizim askerlik engelimiz var askerden dönünce düğün hazırlıklarına başlayacağımız için nişan sandığını şimdi yapalım dedik:) baklava en uygunu sanırım eli boş gidilir mi bilmiyorum ki :S valla çok zor işlermiş attığın adıma söylediğin söze çok dikkat etmen gereken dönemlermişş:17:

tatlım bilirim bende o yollardan geçtim asker bekledim 5 ay :/ ve yalnızken daha çok dikkat etmek zorundasın bazı şeylere çünkü kendi başına aileler arasnda denge sana düşüyo, eşin askerde farkında bile olmuyo bazı şeylerin. evlilik sürecinde en önemli şey sabır ve saygı :34:

siz yapın baklavayı süsleyin adet yada değil eğer zor olmayacaksa götürün adette yoksa bile ince bi davranış olur bişi kaybetmezsiniz :34:

Back
X