- 25 Mart 2022
- 250
- 55
- 48
- 26
- Konu Sahibi flowerworld
-
Ya iste dayısını arıyor mesela tesekkür ederiz dayı falan ne bileyim ne gerek varsaHayatimda ilk defa duydum boyle bir şey ama siz yapmayin yani istemiyorsaniz onlarin huyu buysa kimseye zarari yok bence.
Yani yakınsa neden aranmasın ki ben akrabalıgı hıc sevmem ama benım akraba bağım teyzem dayım halamdan ibaret. Tabıkı aranır yakınlık derecesıne göre değişirYa iste dayısını arıyor mesela tesekkür ederiz dayı falan ne bileyim ne gerek varsa
Nişana gelince zaten hoşgeldiniz çok sağolun bizi mutlu ettiniz deniyor bir de sonradan arayıp geldiğiniz için teşekkür demenin mantığı ne????Ya iste dayısını arıyor mesela tesekkür ederiz dayı falan ne bileyim ne gerek varsa
Aranır ya da aranmaz ne önemi var? Size zorla birilerini aratmıyorlarsa sizi ilgilendiren, dert edeceğiniz bir durum yok ortada.Eşimin abisinin nişanı oldu da her geleni arıyorlar tesekkür etmek icin normalde aranır mı bilgisi olan var mı?Baya üc dört kere teşekkür ediyolar yola cıkarken vardıklarında da aradılar bana abartı geliyor ya sizin nasıldı.Dogulular bu arada
Hayatımda ilk defa duydum. Kendileri böyle mutluysa yapsınlarEşimin abisinin nişanı oldu da her geleni arıyorlar tesekkür etmek icin normalde aranır mı bilgisi olan var mı?Baya üc dört kere teşekkür ediyolar yola cıkarken vardıklarında da aradılar bana abartı geliyor ya sizin nasıldı.Dogulular bu arada
Uzak yoldan sadece onlar için gelindiyse vardınız mı ,ayaklarınıza sağlık vs diye ararlar bizim orada.Eşimin abisinin nişanı oldu da her geleni arıyorlar tesekkür etmek icin normalde aranır mı bilgisi olan var mı?Baya üc dört kere teşekkür ediyolar yola cıkarken vardıklarında da aradılar bana abartı geliyor ya sizin nasıldı.Dogulular bu arada
Nasıl yani nişanımıza geldiğiniz için teşekkür araması mı yapıyorlar ahahaEşimin abisinin nişanı oldu da her geleni arıyorlar tesekkür etmek icin normalde aranır mı bilgisi olan var mı?Baya üc dört kere teşekkür ediyolar yola cıkarken vardıklarında da aradılar bana abartı geliyor ya sizin nasıldı.Dogulular bu arada
Çok saçma geldiEşimin abisinin nişanı oldu da her geleni arıyorlar tesekkür etmek icin normalde aranır mı bilgisi olan var mı?Baya üc dört kere teşekkür ediyolar yola cıkarken vardıklarında da aradılar bana abartı geliyor ya sizin nasıldı.Dogulular bu arada
Bitlislyim.Hiç böyle bir şeye şahit olmadım.Doğuda var mı böyle bir gelenek diye düşünebilirsiniz.Ne ailemde ne de çevrede gördümEşimin abisinin nişanı oldu da her geleni arıyorlar tesekkür etmek icin normalde aranır mı bilgisi olan var mı?Baya üc dört kere teşekkür ediyolar yola cıkarken vardıklarında da aradılar bana abartı geliyor ya sizin nasıldı.Dogulular bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?