- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
İnşaAllah canım benim de 6. ay bitiyor 7 ay olacakBenim 5. Ayım inşallah hamileyimdir darısı hepimizin başına olsun kızlar
Ben varım canım Ama her hangibi bir gebelik belirtim Yok senin varmı belirtibenim bat 29 nisan inşallah güzel haberler alırız. Var mı benim gibi bekleyen
Cevapla demediğin için bildirim gelmemiş canım. Ben 11 aydır istiyorum. Doğal yollarla olmadı, bu ay klomen kullandım. Bekliyoruz bakalımkaç aydır istiyorsun sen canım ?
İnşaAllah olur bu ay canım ya çok zor bir süreç hepimiz içinCevapla demediğin için bildirim gelmemiş canım. Ben 11 aydır istiyorum. Doğal yollarla olmadı, bu ay klomen kullandım. Bekliyoruz bakalım
Adet belirtilerim var ama hangisi bilmemBen varım canım Ama her hangibi bir gebelik belirtim Yok senin varmı belirti
İnşaAllah gebeliktir ne gibi belirtilerin var canımAdet belirtilerim var ama hangisi bilmem
Kasıklarımda doluluk hissediyorum, arada meme hassasiyeti. Her zamanki adet belirtilerimİnşaAllah gebeliktir ne gibi belirtilerin var canım
Bende o bile yok daha bir hasta var regli olmama hakkımızda hayırlısıAdet belirtilerim var ama hangisi bilmem
Senin kaç gün var ?Bende o bile yok daha bir hasta var regli olmama hakkımızda hayırlısı
Benim bat yarın ama adet belirtisi yok :)Kasıklarımda doluluk hissediyorum, arada meme hassasiyeti. Her zamanki adet belirtilerimBata 3-4 gün var
Ay o da güzelBenim bat yarın ama adet belirtisi yok :)
5 günüm var canımSenin kaç gün var ?
Bende 4 mayıs insallqh bende olmam4 Mayıs bakalım inşallah olmayız
Benim de 2 Mayıs belirtiler var gibi göğüslerim de acı hassasiyet ve kasiklarda ağrı sen de var mı belirti?benim bat 29 nisan inşallah güzel haberler alırız. Var mı benim gibi bekleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?