Gebeliğe Hazırlık Nisan sonu Mayıs başı adet olmak istemeyenler :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi ki canım umudu kesmek yok inşallahenfeksiyondan şüpheleniyorum doktora gidicem bakalım ne diyecekler

Neden azalıyor bozmayın lütfen moralinizi
Yumurtlama dönemlerinde kesin bu ay olacak diyorum, içimi bir umut kaplıyor ama regl dönemi yaklaştıkça yine yokmuş gibi hissediyorum. Bir yıldır deniyoruz ikinci çocuk için eşimi ikna edebilsem tüp bebek şansımı denemek istiyorum, en azından tel seferde sonuç alma ihtimali yüksek.

Nasip olmayınca tüp bebekte tutmuyor ki malesef. İnşallah bu ay kavuştursun bizi Allahım beklediğimize .belirti falan var mi

Canım daha dur, tüp bebekten önce, klomen, femera, aşılama, takip, iğne bunlar var denedin mi?

Canım daha dur, tüp bebekten önce, klomen, femera, aşılama, takip, iğne bunlar var denedin mi?
Klomenle hamile kalamayınca merional iğne tedavisine geçtik bu ay, doktor aşılama dedi ama eşim sıcak bakmadı. İğneler bütün hormon dengemi değiştirdi ruh halimi etkiledi. O yüzden diyorum her ay bu sıkıntıyı çekmektense daha etkili olan tüp bebek tedavisi neden olmasın.

Yaaa biliyomusun erken gebelik testi aldım kargoda şuan ben de meraktan olucem erken gebelik testi yapalım o zaman olmaz mı
Ben de test aldım ama erken gebelik testi değil benim de kargoda, gelince yapcam bitane

Ben de test aldım ama erken gebelik testi değil benim de kargoda, gelince yapcam bitane
Psikopat gibi devamlı test nerde diye bakıyorum gelsin ben de yapicam hemen sabah ilk idrarla yapın diyorlar ama öğlen ve ya akşama doğru yapsak sıkıntı olur mu acaba?

Nasip olmayınca tüp bebekte tutmuyor ki malesef. İnşallah bu ay kavuştursun bizi Allahım beklediğimize .belirti falan var mi
Çatlatma iğnesinden sonra aşırı göğüs hassasiyetim uyku halim vardı ama iğne etkisi geçmeye başladıkça onlar da geçti. Akıntım da yok ne yazık ki, gerçi ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamamıştım hatta regl günüm geçince regl belirtim yok diye şüphelenip test yapmıştım. Sende belirtiler var mı ? İnşallah bu ay hepimiz pozitifi görebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…