- 25 Nisan 2021
- 307
- 89
- 18
Belli olmaz orası belki adet olmazsın ve pozitif çıkarMayıs 1 ama duramadım test yaptım maalesef negatif
Ay keşkeBelli olmaz orası belki adet olmazsın ve pozitif çıkar
Benim de bat 4 Mayıs, sanki her geçen gün umudum azalıyor...4 Mayıs bakalım inşallah olmayız
Neden azalıyor bozmayın lütfen moraliniziBenim de bat 4 Mayıs, sanki her geçen gün umudum azalıyor...
Yumurtlama dönemlerinde kesin bu ay olacak diyorum, içimi bir umut kaplıyor ama regl dönemi yaklaştıkça yine yokmuş gibi hissediyorum. Bir yıldır deniyoruz ikinci çocuk için eşimi ikna edebilsem tüp bebek şansımı denemek istiyorum, en azından tel seferde sonuç alma ihtimali yüksek.Neden azalıyor bozmayın lütfen moralinizi
Nasip olmayınca tüp bebekte tutmuyor ki malesef. İnşallah bu ay kavuştursun bizi Allahım beklediğimize .belirti falan var miYumurtlama dönemlerinde kesin bu ay olacak diyorum, içimi bir umut kaplıyor ama regl dönemi yaklaştıkça yine yokmuş gibi hissediyorum. Bir yıldır deniyoruz ikinci çocuk için eşimi ikna edebilsem tüp bebek şansımı denemek istiyorum, en azından tel seferde sonuç alma ihtimali yüksek.
Canım daha çok erken çıkmaması çok normal, benim de 2 mayıs ama en erken 1 de yaparım, içini ferah tutMayıs 1 ama duramadım test yaptım maalesef negatif
Canım daha dur, tüp bebekten önce, klomen, femera, aşılama, takip, iğne bunlar var denedin mi?Yumurtlama dönemlerinde kesin bu ay olacak diyorum, içimi bir umut kaplıyor ama regl dönemi yaklaştıkça yine yokmuş gibi hissediyorum. Bir yıldır deniyoruz ikinci çocuk için eşimi ikna edebilsem tüp bebek şansımı denemek istiyorum, en azından tel seferde sonuç alma ihtimali yüksek.
Alyaaa aynı anda test yapalımBenim de 2 Mayıs belirtiler var gibi göğüslerim de acı hassasiyet ve kasiklarda ağrı sen de var mı belirti?
Ben de memede hassasiyet ve kasıklarımda doluluk hissediyorum. Ama her zamanki adet belirtilerim bunlarBenim de 2 Mayıs belirtiler var gibi göğüslerim de acı hassasiyet ve kasiklarda ağrı sen de var mı belirti?
İnşallah dilediğin şeyler olurBen de memede hassasiyet ve kasıklarımda doluluk hissediyorum. Ama her zamanki adet belirtilerim bunlar
YaaaAlyaaa aynı anda test yapalım
Klomenle hamile kalamayınca merional iğne tedavisine geçtik bu ay, doktor aşılama dedi ama eşim sıcak bakmadı. İğneler bütün hormon dengemi değiştirdi ruh halimi etkiledi. O yüzden diyorum her ay bu sıkıntıyı çekmektense daha etkili olan tüp bebek tedavisi neden olmasın.Canım daha dur, tüp bebekten önce, klomen, femera, aşılama, takip, iğne bunlar var denedin mi?
Ben de test aldım ama erken gebelik testi değil benim de kargoda, gelince yapcam bitaneYaaabiliyomusun erken gebelik testi aldım kargoda şuan ben de meraktan olucem erken gebelik testi yapalım o zaman olmaz mı
Psikopat gibi devamlı test nerde diye bakıyorum gelsin ben de yapicam hemenBen de test aldım ama erken gebelik testi değil benim de kargoda, gelince yapcam bitane
Çatlatma iğnesinden sonra aşırı göğüs hassasiyetim uyku halim vardı ama iğne etkisi geçmeye başladıkça onlar da geçti. Akıntım da yok ne yazık ki, gerçi ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamamıştım hatta regl günüm geçince regl belirtim yok diye şüphelenip test yapmıştım. Sende belirtiler var mı ? İnşallah bu ay hepimiz pozitifi görebiliriz.Nasip olmayınca tüp bebekte tutmuyor ki malesef. İnşallah bu ay kavuştursun bizi Allahım beklediğimize .belirti falan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?