Sabaha ilk daha çok hormon içerdiği için doğru cevap vermesi muhtemel. Öğle veya akşam yapacaksan da en az 4 saat tuttuktan sonda ıdrarı öyle yapPsikopat gibi devamlı test nerde diye bakıyorum gelsin ben de yapicam hemensabah ilk idrarla yapın diyorlar ama öğlen ve ya akşama doğru yapsak sıkıntı olur mu acaba?
MantıklıSabaha ilk daha çok hormon içerdiği için doğru cevap vermesi muhtemel. Öğle veya akşam yapacaksan da en az 4 saat tuttuktan sonda ıdrarı öyle yap
TabikiiiiiiMantıklıtamam yapınca haber veririm mutlaka sen de yaparsan haber ver olur mu merak ederim
Pazar günü canımSenin kaç gün var ?
Ovulasyon testini denediniz mi hiç Instagram da birgebeningunlugu ebru ceylan diye biri var eczane teknisyeni hem ovulasyon testi satıyor ve kafanızdaki bütün soru Lara cevap veriyor ben bu ay ondan testi aldım ve yumutlama görüldüğü günden itibaren testimi yakından takip ediyor sadece benim testimi değil herkesin testine ve bir çok kadın tüp bebek deneyip Bebek sahibi olmayanlar bu ovulasyon testi ile gebe kalan birsuru bayan var bir şansını dene derimYumurtlama dönemlerinde kesin bu ay olacak diyorum, içimi bir umut kaplıyor ama regl dönemi yaklaştıkça yine yokmuş gibi hissediyorum. Bir yıldır deniyoruz ikinci çocuk için eşimi ikna edebilsem tüp bebek şansımı denemek istiyorum, en azından tel seferde sonuç alma ihtimali yüksek.
7 Mayısbenim bat 29 nisan inşallah güzel haberler alırız. Var mı benim gibi bekleyen
Bende de belirtti yok sanki bilmiyoum kiÇatlatma iğnesinden sonra aşırı göğüs hassasiyetim uyku halim vardı ama iğne etkisi geçmeye başladıkça onlar da geçti. Akıntım da yok ne yazık ki, gerçi ilk hamileliğimde hiç belirti yaşamamıştım hatta regl günüm geçince regl belirtim yok diye şüphelenip test yapmıştım. Sende belirtiler var mı ? İnşallah bu ay hepimiz pozitifi görebiliriz.
Benim 3 gün sonra. Valla test yaptım ama çıkmadıPazar günü canım
Yumurta takibi yaptırdığım için ayrıca ovulasyon testine ihtiyaç olur mu bilemedim, çatlatma iğnesi de oluyorum çünkü. Yine de araştırırım ama çok teşekkür ederim...Ovulasyon testini denediniz mi hiç Instagram da birgebeningunlugu ebru ceylan diye biri var eczane teknisyeni hem ovulasyon testi satıyor ve kafanızdaki bütün soru Lara cevap veriyor ben bu ay ondan testi aldım ve yumutlama görüldüğü günden itibaren testimi yakından takip ediyor sadece benim testimi değil herkesin testine ve bir çok kadın tüp bebek deneyip Bebek sahibi olmayanlar bu ovulasyon testi ile gebe kalan birsuru bayan var bir şansını dene derim
1 Mayıs’ta test yapmayı düşünüyorum bata üç gün kala doğru çıkar heraldeBende de belirtti yok sanki bilmiyoum ki
Benim şuan bata 3 gün var idrar negatif çıktı1 Mayıs’ta test yapmayı düşünüyorum bata üç gün kala doğru çıkar heralde
Geçmesini bekleyeceğim ben. Çıkmıyor çünkü1 Mayıs’ta test yapmayı düşünüyorum bata üç gün kala doğru çıkar heralde
Erken gebelik testi mi yaptınız? Bir ihtimal belki geç döllenmedir.Benim şuan bata 3 gün var idrar negatif çıktı
İğnenin üzerinden 15 gün geçmiş oluyor, ona güvenerek yapayım diyorum aslında ama bilemedim şimdiGeçmesini bekleyeceğim ben. Çıkmıyor çünkü
İçinizde kalmasın iğnenin etsiki geçtiyse yapın bakalım inşallah pozitifi görürsünüzİğnenin üzerinden 15 gün geçmiş oluyor, ona güvenerek yapayım diyorum aslında ama bilemedim şimdi
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz. Çok komik bir belirti ama reglden bir hafta önce ayaklarım üşümeye başlar ve az önce yine başladı, sanırım bu ay da yok diye düşünüyorum.İçinizde kalmasın iğnenin etsiki geçtiyse yapın bakalım inşallah pozitifi görürsünüz
İnşallah olmazsınız regl. Test yapınca haber verin merak ederimİnşallah hepimiz pozitifi görürüz. Çok komik bir belirti ama reglden bir hafta önce ayaklarım üşümeye başlar ve az önce yine başladı, sanırım bu ay da yok diye düşünüyorum.
Haber veririm merakla bekliyorum günlerin geçmesiniİnşallah olmazsınız regl. Test yapınca haber verin merak ederim
Belirti varmı Peki ben geçen ay bilgin vücudumu dinliyorum her dk araştırma yapıyordum ama bu ay bı tuafim fazla araştırma da yapmıyor kafama da takıyorum vardır bundan da bir hayırBenim 3 gün sonra. Valla test yaptım ama çıkmadı
Rica ederim ne demek hepinizin ortak noktası bebeYumurta takibi yaptırdığım için ayrıca ovulasyon testine ihtiyaç olur mu bilemedim, çatlatma iğnesi de oluyorum çünkü. Yine de araştırırım ama çok teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?