Gebeliğe Hazırlık Nisan sonu Mayıs başı adet olmak istemeyenler :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Psikopat gibi devamlı test nerde diye bakıyorum gelsin ben de yapicam hemen sabah ilk idrarla yapın diyorlar ama öğlen ve ya akşama doğru yapsak sıkıntı olur mu acaba?
Sabaha ilk daha çok hormon içerdiği için doğru cevap vermesi muhtemel. Öğle veya akşam yapacaksan da en az 4 saat tuttuktan sonda ıdrarı öyle yap

Ovulasyon testini denediniz mi hiç Instagram da birgebeningunlugu ebru ceylan diye biri var eczane teknisyeni hem ovulasyon testi satıyor ve kafanızdaki bütün soru Lara cevap veriyor ben bu ay ondan testi aldım ve yumutlama görüldüğü günden itibaren testimi yakından takip ediyor sadece benim testimi değil herkesin testine ve bir çok kadın tüp bebek deneyip Bebek sahibi olmayanlar bu ovulasyon testi ile gebe kalan birsuru bayan var bir şansını dene derim

Bende de belirtti yok sanki bilmiyoum ki

Yumurta takibi yaptırdığım için ayrıca ovulasyon testine ihtiyaç olur mu bilemedim, çatlatma iğnesi de oluyorum çünkü. Yine de araştırırım ama çok teşekkür ederim...

İğnenin üzerinden 15 gün geçmiş oluyor, ona güvenerek yapayım diyorum aslında ama bilemedim şimdi
İçinizde kalmasın iğnenin etsiki geçtiyse yapın bakalım inşallah pozitifi görürsünüz

İçinizde kalmasın iğnenin etsiki geçtiyse yapın bakalım inşallah pozitifi görürsünüz
İnşallah hepimiz pozitifi görürüz. Çok komik bir belirti ama reglden bir hafta önce ayaklarım üşümeye başlar ve az önce yine başladı, sanırım bu ay da yok diye düşünüyorum.

İnşallah hepimiz pozitifi görürüz. Çok komik bir belirti ama reglden bir hafta önce ayaklarım üşümeye başlar ve az önce yine başladı, sanırım bu ay da yok diye düşünüyorum.
İnşallah olmazsınız regl. Test yapınca haber verin merak ederim

Benim 3 gün sonra. Valla test yaptım ama çıkmadı
Belirti varmı Peki ben geçen ay bilgin vücudumu dinliyorum her dk araştırma yapıyordum ama bu ay bı tuafim fazla araştırma da yapmıyor kafama da takıyorum vardır bundan da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…