- Konu Sahibi babyblue94
Nişan yapan mı kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç de pişman olmazsın. Gayet gereksiz bir ayrıntı. Ama tabi bizim ülkemizde aman içimde kalmasın, millete de hava atayım derdiyle nisan ve düğüne saçma sapan paralar sacilip borçla evleniliyor. Bak ne güzel evin olacak hiç uğraşmadan. Rahata konacaksın ki bırak ev almayı sana düğün bile yapmak zorunda değiller mantıken. Ama ille de nisan dersen zaten kız tarafı yapar nişanı. Tut bir yer. Çağır akrabalarını. Sevgilin ve ailesi de bir günlüğüne gelsin katılsınlar olsun bitsin. Ama sana boşuna masraf çıkar dediğim gibi. O parayı nisana harcamak yerine onlara ev için katkıda bulunurdum ben olsamHerkese merhaba arkadaşlar,içime sinmeyen aile arasında 8 ay önce bir söz yaptık.Fakat düğüne 1 -2 sene var daha derken birden düğün tarihi alınmasına karar verdik.Tabi bu arada nişan olmadı, benimde içimde kaldı.Bunu karşı tarafla konuştuğumda farklı şehirlerde olduğumuz için zor olacağını düşünüp düğün ve kınanı dört dörtlük yaparız dediler,gidip gelmenin zor olacağını düşünüyolar(maddi bi sıkıntıları yok).Ev aldık onun için çok uğraşıyolar.yani kısacası nişan hariç her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyolar.Ben de bazen hevesleniyorum,içimde kalır diye korkuyorum.Aranızda bu tarz bi şey yaşayıp keşke dediğiniz oldu mu ? Nişan yapmadığıma ilerde pişman olur muyum?Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Yok ben de zaten düğün gibi yapılan nişan taraftarı değilim evde yapılması taraftarıyım aile arasında küçük bir tören gibi bunda kararsızım ama karşı tarafı da düşünüyorum
iki kere evlendim ikisinde de evde aile arasında yuzuk taktıkHerkese merhaba arkadaşlar,içime sinmeyen aile arasında 8 ay önce bir söz yaptık.Fakat düğüne 1 -2 sene var daha derken birden düğün tarihi alınmasına karar verdik.Tabi bu arada nişan olmadı, benimde içimde kaldı.Bunu karşı tarafla konuştuğumda farklı şehirlerde olduğumuz için zor olacağını düşünüp düğün ve kınanı dört dörtlük yaparız dediler,gidip gelmenin zor olacağını düşünüyolar(maddi bi sıkıntıları yok).Ev aldık onun için çok uğraşıyolar.yani kısacası nişan hariç her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyolar.Ben de bazen hevesleniyorum,içimde kalır diye korkuyorum.Aranızda bu tarz bi şey yaşayıp keşke dediğiniz oldu mu ? Nişan yapmadığıma ilerde pişman olur muyum?Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Ben söz nisan kina ayri ayri yaptim. Kinam nisanım salonda olmustu. Ama düğünüm olmadi düğünü nikah şeklinde yaptik. Herkes bana içinde kalır düğünsüz gelin olur mu? Sacmalama hayatta bir kere oluyo tekrarı yok bi ömür pisman olursun vs demisti. Haliyle eşimle de çatışmalar yaşadık hemde fazla fazla. Sonra ben milletin lafina kulak tikadim sonucta ondada amaç aynı nikâhta da diye düşündüm ve nikahla evlendim. Şimdi hic pisman degilim hatta ve hatta inanki kina nisan söz resimleri me videolarıma bile bakmadım evlendiğimden beri. Yani anlicagin içinde kalmaz eger cok cok istemiyorsan tabi. Evlendikten sonra daha güzel anılar zamanlar oluyo o telâşları o günleri pek hatirlamiyosun bile merak etme. Ki bence düğün nisandan cok daha önemli bisey en azindan istediğin gibi bir düğünün olacakmış. Boş yere huzursuz etme kendini de nişanlıni da. Simdiden hayirli olsun bir ömür mutluluklarHerkese merhaba arkadaşlar,içime sinmeyen aile arasında 8 ay önce bir söz yaptık.Fakat düğüne 1 -2 sene var daha derken birden düğün tarihi alınmasına karar verdik.Tabi bu arada nişan olmadı, benimde içimde kaldı.Bunu karşı tarafla konuştuğumda farklı şehirlerde olduğumuz için zor olacağını düşünüp düğün ve kınanı dört dörtlük yaparız dediler,gidip gelmenin zor olacağını düşünüyolar(maddi bi sıkıntıları yok).Ev aldık onun için çok uğraşıyolar.yani kısacası nişan hariç her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyolar.Ben de bazen hevesleniyorum,içimde kalır diye korkuyorum.Aranızda bu tarz bi şey yaşayıp keşke dediğiniz oldu mu ? Nişan yapmadığıma ilerde pişman olur muyum?Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Ne içinde kalacak . Ben nişanı salonda yaptığıma inan pişmanım . Hiç de pişman olmazsın . Mutlu olun yeter .Herkese merhaba arkadaşlar,içime sinmeyen aile arasında 8 ay önce bir söz yaptık.Fakat düğüne 1 -2 sene var daha derken birden düğün tarihi alınmasına karar verdik.Tabi bu arada nişan olmadı, benimde içimde kaldı.Bunu karşı tarafla konuştuğumda farklı şehirlerde olduğumuz için zor olacağını düşünüp düğün ve kınanı dört dörtlük yaparız dediler,gidip gelmenin zor olacağını düşünüyolar(maddi bi sıkıntıları yok).Ev aldık onun için çok uğraşıyolar.yani kısacası nişan hariç her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyolar.Ben de bazen hevesleniyorum,içimde kalır diye korkuyorum.Aranızda bu tarz bi şey yaşayıp keşke dediğiniz oldu mu ? Nişan yapmadığıma ilerde pişman olur muyum?Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Zaten sorun o canım bize göre bir şey yok onlar için gelmek sorun olacağı için kararsız kalıyorum bana da gereksiz geliyor aslında zaman kaybı gibi geliyor ama işte içimde kalır mı diye korkuyordum ama içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederimPisman olmazsiniz da
Nisan zaten kiz tarafinin. Cok istiyorsaniz siz yapacaksiniz onlari davet edeceksiniz. Kimse ay yok yol uzak biz gelemeyiz demez
Kimse beles eglenceye yok demez merak etmeyinZaten sorun o canım bize göre bir şey yok onlar için gelmek sorun olacağı için kararsız kalıyorum bana da gereksiz geliyor aslında zaman kaybı gibi geliyor ama işte içimde kalır mı diye korkuyordum ama içimi rahatlattınız kızlar teşekkür ederim![]()
Aslında karşı tarafı düşünmekten çok ben kararsızım ille de olması gerekli mi diye düşünüyorum ben de karar veremiyorum bu arada düğünüm de eylülde ve bu yüzden ister istemez nişanlımla da kötü oluyoruz aramızda başka hiçbir problem yokken bu konu dışında başka her istediğimi yapıyor bilemiyorum yani çok sıkıntılı bir durumdayım![]()