Nişan sorunu

Bizim eşimle aramızda 8 saatlik yol vardı. Ben de nişan istemiyordum ancak sonra akrabalarımın hepsi düğüne gelemeyeceği için nişanı benim ailemin olduğu şehirde yaptık. Ve iyi ki yapmışız o kadar güzel geçti ki. Eğer yapmasaydık çok içimde kalırmış. O yüzden bence yapın derim. Çünkü ben istemezken içimde kalırmış, siz isterken kim bilir ne kadar pişman olursunuz.
Ayrıca çok bir masraf çıkmıyor erkek tarafı sadece bir otobüs kiraladı onun masrafını karşıladı. Geri kalan herşeyi biz yaptık. Düğünde de biz otobüs kiraladık. Olur yani ikna edin kalmasın içinizde.

Bu arada kına da istemiyordum onu yapmadık. Bana kalsa sadece nikah yeterdi ama hiç pişman olmadım.

herşeyiniz dört dörtlük yapılıyorsa nişan a takılmaya çokda gerek yok içinizde kalmaz merak etmeyin :)

madem evde yapacaksınız dini nikahınızı dugunden bir kaç gün once yapın nisa’n gibi olsun balon vs süsleyin. hem hevesinizi almış olursunuz hem de bir daha gelmemiş olurlar

Herkese merhaba arkadaşlar,içime sinmeyen aile arasında 8 ay önce bir söz yaptık.Fakat düğüne 1 -2 sene var daha derken birden düğün tarihi alınmasına karar verdik.Tabi bu arada nişan olmadı, benimde içimde kaldı.Bunu karşı tarafla konuştuğumda farklı şehirlerde olduğumuz için zor olacağını düşünüp düğün ve kınanı dört dörtlük yaparız dediler,gidip gelmenin zor olacağını düşünüyolar(maddi bi sıkıntıları yok).Ev aldık onun için çok uğraşıyolar.yani kısacası nişan hariç her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışıyolar.Ben de bazen hevesleniyorum,içimde kalır diye korkuyorum.Aranızda bu tarz bi şey yaşayıp keşke dediğiniz oldu mu ? Nişan yapmadığıma ilerde pişman olur muyum?Yorumlarınızı bekliyorum kızlar
Valla iyiki büyük bi nişan yapmamışım diyorum hiç içimde kalmadı. İsteme söz nişan hepsini bi arada yaptık. On kere stres koşuşturmaca maddi külfet olmadı. Boşverin düğünde o kadar çok koşturucaksınız ki emin olun benim gibi düşünüceksiniz.

Canım benim bunlara takılma sen kına ve düğüne hazırlan illa herşey olsun diye tutturursan da huzursuzluk olur daha sonra. nişan yapmasanda olur düğüne odaklan yoksa güzel şeyleri kaçırırsın

Back
X