- 27 Temmuz 2015
- 84
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi 1511amorfati111
-
Söz nişan ayrı ayrı düşünülmesi bence çok saçma. Önce bi tanışılır sonra gelinir yüzük takılır kına düğün yapılır. Eğer15 agustosta sözlendim. söz törenimde ailemin yakın arkadaş ve eşleri erkek tarafının yakın akraba ve arkadaşları oldu. söz yüzüklerimiz takıldı ve birde söz kelepçem. o zamanda söz nişanı beraber yapacak ekonomik durumu yoktu sözlümün. şimdi ben büyük bi nişan istemiyrum. salon tutup eglence yapmak falan. annem salon olmalı söz evde oldu buda illa büyük olmalı falan diyince başta nişan yapmıcam alyanslar düğünde takılsın dedim. sırf eglence yapılmasın diye. biraz kalabalıktan bogulan bi yapım var da . şimdi nişan olmasını alyanslarımız takılsın diye istiyorum düğün yaza ve ben yaza kadar yüzüksüz kalmayalım istiyorum. neyse şimdi yine kendi aramızda bi kaç aile büyüğümüz ve ev halkıyla yapsak sizce cok mu saçma. yani illa kalabalık başımıza toplamamız şart mı. anneme bunu bi türlü anlatamıyorum... beni saçma düşünceli ve kararsız olarak nitelendiriyor annem... off nasıl yapmalıyım bilemiyorum..
Nisani kiz tarafi yapar zaten, anneniz isterse balo salonu tutsun :)
ya tutsun sıkıntı degilde. zaten rahatsız annem bacaklarındn bide bu nişan cıktı başımıza hepten masraf falan diyo. ama kendi aramızda olsun bitsin diyincede kabul etmiyor. ben anlıyamıyorum ki annem ne istiyor. bende acaba bu işler böyle mi oluyo gercekten söz evde oldu illa nişan daha büyük bişi mi olmalı diye bocalıyorum..
ya tutsun sıkıntı degilde. zaten rahatsız annem bacaklarındn bide bu nişan cıktı başımıza hepten masraf falan diyo. ama kendi aramızda olsun bitsin diyincede kabul etmiyor. ben anlıyamıyorum ki annem ne istiyor. bende acaba bu işler böyle mi oluyo gercekten söz evde oldu illa nişan daha büyük bişi mi olmalı diye bocalıyorum..
Ben nişan yapacak olsam evde sade bir nişan yaparım. En yakın dost akraba gelir. Yeriz içeriz eğleniriz.
Bizde bu olaylar çok abartılıyor. Çiftin ya da ailenin boynuna maddi yük. Ne gerek var.
biz sadece kız istemeyi ayrı tuttuk.söz töreni ne bilmem zaten yapmadık onu nişan yaptık.dışarıdan yemek ısmarlandı ben hatıra kurabiyesi getirtmiştim herkes elbisesini giydi geldi yüzük takıldı, dünyanın en masrafsız nişan töreni falandıIsteme,söz,nişan hepsi bir arada olmuştu benim. Çokta güzeldi.
kız annene sen de bi karar ver nişan töreni bize ait amacın ne senin diye.bi bahçe kiralayın sizde orada yapın nişanı yani her şey de damat tarafına yüklenmez ki.sorma kendi aramızda söz yapalım dedim. annem bi çağırmış ki bizim ttaraftan 40 kişi vardı. tabi bizim erkek tarafının söz hazırlığı böyle kalabalıga düşük kaldı. şimdi alyanslar takılsın istiyorum ama annem bu sefer 100 kişi cağırır herhalde ve ben buna engel olmıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?