- 27 Temmuz 2015
- 84
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi 1511amorfati111
-
kız annene sen de bi karar ver nişan töreni bize ait amacın ne senin diye.bi bahçe kiralayın sizde orada yapın nişanı yani her şey de damat tarafına yüklenmez ki.
Google amcaya sordum bilezikmişİlla kalabalık bir nişan yapmaya, salon tutmaya gerek yok bence.
Aile arasında da olur ve bence daha güzel olur.
Bu arada söz kelepçesi ne?
İlla kalabalık bir nişan yapmaya, salon tutmaya gerek yok bence.
Aile arasında da olur ve bence daha güzel olur.
Bu arada söz kelepçesi ne?
Dediğin mantıklı zaten nişan için illa da salon olacak diye bişey yok artık herkes evinde takıyo yüzüğünü aileler ve yakınları çağırın 10-15 kişi Bi küçük pasta yaptırın tamam daha ne olsun. Ki olan da budur. Anneniz başkalarına mı özeniyo aklında mı kalmasın istiyo acaba:) mutluluklarbizim yasadığımız şehirde akrabalarımız yok. babam memur ve 20 yıldır burda yaşıyoruz. akraba kıvamına gelmiş 4 aile var . sık sık görüştüğümüz onlar olsun yeter diyorum ama saçma düşünüyormusum gibi tavırla karşılaşıyorum annem tarafından. bunu nasıl çözücem bilemiyorum
Aynen nişanı kız tarafı yaparNisani kiz tarafi yapar zaten canim annene bunu bir hatirlat istersenkocaman mutluluklar
işte bende iki tarafta cok acılmadn kendi aramızda alyanslar takılsın istiyorum. ama ahh annem ahh işleri zorlaaştırıyo.. olmazmış öyle diyo. ne bileyim inanın bende hangisi dogru anlıyamadım.
Ben de tam senin gibi düşünüyordum kalabalığa nişanda hiç gerek yok bence de ve hele salon nişan için çok saçma geliyor bana.15 agustosta sözlendim. söz törenimde ailemin yakın arkadaş ve eşleri erkek tarafının yakın akraba ve arkadaşları oldu. söz yüzüklerimiz takıldı ve birde söz kelepçem. o zamanda söz nişanı beraber yapacak ekonomik durumu yoktu sözlümün. şimdi ben büyük bi nişan istemiyrum. salon tutup eglence yapmak falan. annem salon olmalı söz evde oldu buda illa büyük olmalı falan diyince başta nişan yapmıcam alyanslar düğünde takılsın dedim. sırf eglence yapılmasın diye. biraz kalabalıktan bogulan bi yapım var da . şimdi nişan olmasını alyanslarımız takılsın diye istiyorum düğün yaza ve ben yaza kadar yüzüksüz kalmayalım istiyorum. neyse şimdi yine kendi aramızda bi kaç aile büyüğümüz ve ev halkıyla yapsak sizce cok mu saçma. yani illa kalabalık başımıza toplamamız şart mı. anneme bunu bi türlü anlatamıyorum... beni saçma düşünceli ve kararsız olarak nitelendiriyor annem... off nasıl yapmalıyım bilemiyorum..
Yani bence evde yapılan bişey zaten ama son dönemlerde artık mekan tutulup yapılır oldu. Ne bileyim, madem anneniz isteyip karşılayacak boşverin yapsınzaten onlardan bişi istemiyor ki annem .. yeri bizimkiler tutucak, ikramlar falan. alyanslar zaten karşılıklı alınack. mesele ben sade sessiz sakin takılsın istemem ve annemin bunu anlamsız bulması. benim bu derdimi size yazmam . sözü yaptım evde illa nişanda bi mekanda mı olmalı ben mi sacma düşünüyorum.. bunu ayırt edebilmek için fikirlerinizi almaya calışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?