• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan sürecinde bunlar normal mi yoksa boşuna mı kaygılanıyorum?

Hep böyle davranacaklarsa süper olur.
Evlendikten sonra mıc mıc oluyor bır çoğu.
Nısanlın ne diyor?
Yapıları böyle felan demıyor mu?
Yoksa evlenene kadar numara mı?
Ona sor bu durumu.

Neden evde pişeni gönderiyorsunuz ki?
Biraz gereksiz olmuş. Yapmayın şöyle şeyler.

Nişandan sonra ev ziyaretleriniz olmuş zaten anlamadım anneniz daha ne olsun istiyor.

Bizimkiler birbirlerini bir nişanda gördü bir de düğünde 😬
Bazı ilişkileri zorla yapmaya çalışmayın. Dünürler diye kanka olmak zorunda değiller. Görevlerini yerine getirsinler birti gitti.

Ben objektif olcam . Sizin ağzınızdan çıkanları size hatırlatacam .

nişan sürecinde altın konusu oldu ailesi nişanlıızın biriktirdiği altına kadar istedi ihtiyaçları olmadığı halde evde bir kenarda birikim olduğu halde ama siz bunun mantıksal olarak bir türlü idrak edemediniz.
Sonra kalktı görümceniz size kınanda şunu giyersin kardeşim de şunu giyer modunda tavırlar aldı suratınıza telefon kapatıp yüzünüze bakmadı .kalktı arkasından ay sen beni aramıyorsun sıkıntılarım vardı diye bir de seni suçlandırdı .
Nişanlınız size kendinize değer vermediğiniz özgüvensiz olduğunuz mesajları verdi hiç alakası olmadığı şekilde siz bunu da idrak edemediniz. her şey özür dileyerek kapattı diyorsunuz ama her şey sizce özür dilenecek kadar basit mi geliyor size ? şu an ben iki konuda da dilenen özrü kesinlikle kabul etmezdim çünkü iki konuda da ablası ve ailesiyle alakalı problemleri vardı nişanlınızın özür diliyor olması sizi rahatlatıyor mu ? bugün özür diler ama iki gün sonra der ki ben kimsenin ağzını tutamam ne yapabilirim, o zaman da böyle kenarda bekleyecek misiniz ?
İki haftada bir kayınvalide evine gitmenize gerek yok yani babası çok özlüyorsa sizi arayıp sorabilir şimdi iki haftada bir gittiğiniz için evlendikten sonra gitmediğinizde sizin de kendinizce meşgaleleriniz olduğunda kimse size bu anlayışı göstermeyecek babanızdan yana sıkıntılarınız var diye eksikliği kapatıyor olabilirsiniz bunu sizi kırmak için söylemiyorum ama yapmayın yani . Babası hasta diyorsunuz başlarında bir nene var diyorsunuz iki gün sonra biz gelemeyiz siz gelin moduna girdikleri zaman anlayacaksınız şu an hata yaptığınızı.

Bişeyler gönderiyorum yazmışsınız ne gerek var yani gerçekten ne gerek var böyle bir şeye ,onlar da size bir şeyler gönderiyorlar mı ? Ailenizle gelmezler gitmezler ama annenizle birbirlerini arayıp soruyorlar mı yani sizin anneniz hiç o tarafı aradı mı ? kadın sizi aramıyormuş bile ben olsaydım beni aramayan bir insanın evine gitmezdim

Siz kuruntu mu yapıyorsunuz bilmiyorum ama daha evlenmemişim aynı eve girmemişim bana üç kez konu açtıran insanlarla aile olma yoluna girmezdim yanlış anlamayın ama onlar size bunu yapabiliyorsa bunun yolu önce nişanlınızdan geçiyor bu da şeye geliyor işte evlendikten sonra neden ailene dur demiyorsun dediğinizde ne yapabilirim benim elimde olan bir şey yok kimsenin ağzından ne çıkacak ne söyleyecek tahmin edemem gibisinden cümlelerle konuyu geçiştirecek .ayrıca ben yüzüme telefon kapatan bana saygısızlık yapan daha kardesıyle birbirimizi daha iyi tanıyalım döneminde parmağıma yüzük takıldı die kardeşini arada bırakan görümcenin , neden beni aramıyorsun triplerini asla dinlemezdim !

Aileleri evlenmiyor, siz evleniyorsunuz. Insanlar birbirlerini rahat birakmali bana kalsa. 🙄 Eşimin annesi de dert ediniyordu neden bilmem hatta biz evliyiz artik yani olmus 10 sene bana arada "annen aramiyor" demisligi var.
Bizimkiler düğün disinda pek gorusme yapmadilar acikcasi bence normal bir sey. Küslükte yoktu.

S Siyah Palto nun dediği meseleler varken tek derdiniz bu olamaz. Sizi anladığımı düşünmüştüm, insan bir samimiyet (sıklık, yakın mesafe anlamında değil içtenlik anlamında), heves bekliyor karşıdan ister istemez. Evlenince bir süre sonra bunu göremeyip artık kendini bahanelerle avutamaz hale gelince de görüşmek istemiyor.

Nişanlılık döneminde insan bir hevesle böyle şeyler bekliyor arasın istiyor. Bende Nişanlılık döneminde beklemiştim içlerine almıyorlar, aileler ısınamadımı, niye böyle oluyor gibi gibi sorular sürekli aklımda dönüp dururdu. Evlendikten sonra baktığımda iyi ki öyle olmuş dedim. Mesafe her zaman iyidir. Bir küslük darılma durumu yoksa. Yanyana gelindiğinde vakit hoş geçiyorsa, davranışlar hoşsa o kadar samimi olmaya gerek yok bence. Cok samimi olursaniz birseylere karışmada illaki olur. Evlenince anlarsın.

Haklısınız ben de çok samimiyetten yana değilim ama sanki biraz daha sıcak davransalar daha mutlu olurdum gibi.
Bende eski evli sayılmam ilk başlarda aynı senin gibi düşünüyordum neden beni arayıp sormuyorlar vs diyordum şimdi iyi ki aramıyorlar diyorum. Değişik bir ailedir herkesi kendi ailen gibi bilme benimkiler de öyle. Çok samimiyet inan zarar veriyor bırak ayıp sormasınlar daha iyi

Back
X