- 15 Nisan 2017
- 3.575
- 9.310
- 158
- Konu Sahibi Kitapcicegi
Tuhaflık onlarda değil sizde. Henüz nişanlıyken KV evine kek poğaça göndermek nedir. Bu nasıl bir göz boyama şeklidir. Bana hiç samimi gelmediniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende eski evli sayılmam ilk başlarda aynı senin gibi düşünüyordum neden beni arayıp sormuyorlar vs diyordum şimdi iyi ki aramıyorlar diyorum. Değişik bir ailedir herkesi kendi ailen gibi bilme benimkiler de öyle. Çok samimiyet inan zarar veriyor bırak ayıp sormasınlar daha iyiHaklısınız ben de çok samimiyetten yana değilim ama sanki biraz daha sıcak davransalar daha mutlu olurdum gibi.
Kaygın normal. Ama birçok kişi ne gerek var mıç mıç olamaya diye yorum yapmış katılıyorum ama tam olarak değil. Her şeyin bir ölçüsü vardır. O ölçü olmayınca insan bence şüpheye düşmeli. Benim bir arkadaşım vardı. Kv'si aramazdı. Nişanı yaptı kadın gelmedi. Bu iyi bir şey diye düşündürüyor ilk başta. Sonra öğrendik ki evlendikten sonra de annesiyle hiç oturmaya gitmemiş KV. Evlendikten sonra kızı da hiç aramamış. Hep kız arıyormuş. Meğer kızı baştan beri istemiyormuş. Oğlu ok dedi diye razı gelmiş. Sonrasında da farklı sorunlar da oldu ve boşandı. Yani küçük mesele gibi görünüyor ama bence kafandaki bu tereddütü gidermelisin. Arkadaşın annesi demişti ki hatta benim kızım o kadar sorunlar yaşamış ne beni bir kere aradı ne de kapımı çaldı dedi. Yani dünürlük demek buzdolabı olmak demek değildir. Telefonlaşma ve gerektiği zamanlarda gidiş geliş olmalıdır. Gidiş geliş sıklığı çok olmasa bile telefonlaşma birbirinden haberdar olma mutlaka olmalıdır.Merhaba arkadaşlar.
Daha önce de evlilik ve nişanlılıkla alakalı sorular sormuştum tanıdık gelecektir.
Ocak ayında nişanlandık nişanlımla ailesiyle aynı şehirde yaşıyoruz. Kafama takılan konu şu ki(son zamanlarda), bizim nişandan hemen sonra nişanlımın nenesi onlara geldi, yaşlı bir kadın annesi bakıyor nenesine. Nişandan sonra ailelerimiz toplasan 3 kez görüşmüşlerdir 1 kez biz gittik 2 kez onlar geldi, onda da nişanlımın ablası nenenin yanında durabilirse çünkü çok yürüyemiyor evde kalıyor tek kalmaması için yanında biri kalıyor. Geldiklerinde de 1 saat ancak oturuyorlar annesi eve gitmek istiyor. Ailem hiç sorun etmedi bunu bende çünkü yaşlı kadın yanında biri olması lazım diye. Ama Ramazan'dan sonra nişanlımın ailesi hiç ailemi aramıyor da sormuyor da bize gelmek istemiyorlar ya da davet etmiyorlar. Haliyle biraz da soğukluk girdi araya annem arada bir beni üzmek istemese de kızım kimseden ses çıkmıyor neden böyle diyor. Ben de nenesinin olduğunu havaların sıcak olduğunu vs böyle şeyler söylüyorum. Sonuçta herkesin bir meşgalesi var, annesi yaşlı ona bakıyorlar diyorum.
Bu arada kayınvalidem beni de hiç aramıyor iki üç aydır ben iki haftada bir gitmeye çalışıyorum arada arıyorum, evde bişeyler yaptığımda nişanlımla gönderiyorum işten çıkıp eve giderken alıyor. Acaba kuruntu mu yapıyorum kendimi üzüyorum boşuna bir değişim mi olmuş yoksa gerçekten içinden gelmiyor mu ya da gerçekten şartlardan dolayı mı bilmiyorum. Evladı evleniyor gibi bir heves ya da mutluluk görmüyorum yani hani daha farklı hayal etmiştim belki biraz daha ilgi benim saçmalamam mı bilemiyorum gerçekten