- 4 Şubat 2023
- 511
- 810
- 33
- Konu Sahibi dahaneleraysel
-
Kendi kıyafetleriniz yok mu, onlar şık değil mi, evlenince neden yeni dolabınız olsun?Maddi durumum iyi diyebiliriz. Çeyizi tamamladım sayılır . Nişan takılarınıda aılem istemez . O prayı nasıl değerlendirmeliyim sizce . Birikim olarak kenarda mı saklıyım saklıcaksam nerde saklıcam. Ya da gidip kıyafet falan mı alıyım güzel şık evlenınce güzel yenı bı dolabım olsun . Sımdı senın derdıne dıyebılırsınız ama kafam karısık
Maddi durumum iyi diyebiliriz. Çeyizi tamamladım sayılır . Nişan takılarınıda aılem istemez . O prayı nasıl değerlendirmeliyim sizce . Birikim olarak kenarda mı saklıyım saklıcaksam nerde saklıcam. Ya da gidip kıyafet falan mı alıyım güzel şık evlenınce güzel yenı bı dolabım olsun . Sımdı senın derdıne dıyebılırsınız ama kafam karısık
Gidip kıyafete yatrmayin parayı sakin, sonra boşa alınmış giymeden başkalarına verirsiniz benim gibi. Altın olarak bankada saklayabilirsinMaddi durumum iyi diyebiliriz. Çeyizi tamamladım sayılır . Nişan takılarınıda aılem istemez . O prayı nasıl değerlendirmeliyim sizce . Birikim olarak kenarda mı saklıyım saklıcaksam nerde saklıcam. Ya da gidip kıyafet falan mı alıyım güzel şık evlenınce güzel yenı bı dolabım olsun . Sımdı senın derdıne dıyebılırsınız ama kafam karısık
Abla benim nişanlımın annesi nişanda taktığı bileziği geri alıp, düğünde bi daha takmak istemişti:)))))Nişan takilariyla kıyafet almak biraz tuhaf değil mi
Madem maddi durumunuz iyi çeyizlik bir durumda yok gidin bir bankaya kasa kiralayıp altınları koyun evlendikten sonra ev-araba alırsınız yada farklı bir yatırım araci olarak kullanırsanız yada bir sağlık sorununuz olursa kullanırsanız .
Evet bazı ailelerde var nişanda takılan bileziği tekrar düğünde takıyorlarAbla benim nişanlımın annesi nişanda taktığı bileziği geri alıp, düğünde bi daha takmak istemişti:)))))
Hatırladıkça gözüm seyiriyor.
Bu arada böyle bir durum var şaka değil zaten o tarafın taktıgı hiç bir şeye dokunmayacağım bu sebepleEvet bazı ailelerde var nişanda takılan bileziği tekrar düğünde takıyorlarkimiside ayrı takıyor benim de çevrem de her ikisinide yapan var .
Şimdi sen yazınca aklıma düştü düşünsene konu sahibi altınları bozdurup harcıyor tam düğün zamanı kayınvalide kızım altınları getir tekrar takacağım
Abla benim nişanlımın annesi nişanda taktığı bileziği geri alıp, düğünde bi daha takmak istemişti:)))))
Hatırladıkça gözüm seyiriyor.
Onlar zenginmiş ablam yaEvet bazı ailelerde var nişanda takılan bileziği tekrar düğünde takıyorlarkimiside ayrı takıyor benim de çevrem de her ikisinide yapan var nişanda taktığını düğünde yakanda yada ayrı takan var.
Şimdi sen yazınca aklıma düştü düşünsene konu sahibi altınları bozdurup harcıyor tam düğün zamanı kayınvalide kızım altınları getir tekrar takacağım
Maddi durumum iyi diyebiliriz. Çeyizi tamamladım sayılır . Nişan takılarınıda aılem istemez . O prayı nasıl değerlendirmeliyim sizce . Birikim olarak kenarda mı saklıyım saklıcaksam nerde saklıcam. Ya da gidip kıyafet falan mı alıyım güzel şık evlenınce güzel yenı bı dolabım olsun . Sımdı senın derdıne dıyebılırsınız ama kafam karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?