- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.033
- 468
- Konu Sahibi dahaneleraysel
-
Ne alaka yahu, öyle adet yere batsın. O gösteriş oluyor bu durumda.Kız ne var benim kaynanam da yaptı adet böyle dedi ok dedim
Ne alaka yahu, öyle adet yere batsın. O gösteriş oluyor bu durumda.
Filankesin kaynanası kıza hem nişanda hem düğünde bir sürü altın takmış gördün mü diyecekler.
Ama yalan.
O zaman tamam:)Yok ya nişan olmadı aslında bizim eve istemeye geldiler çekirdek aile. Orda takıldı bişeyler. Şehirler arasında 800 km var zaten. Kaynanam düğünde eklemişti üstüne. Ama kendi akrabaları ne taktığını full fragman görsün istedi bence
Bana çok garip gelmedi. Güldüm masum geldi
Maddi durumum iyi diyebiliriz. Çeyizi tamamladım sayılır . Nişan takılarınıda aılem istemez . O prayı nasıl değerlendirmeliyim sizce . Birikim olarak kenarda mı saklıyım saklıcaksam nerde saklıcam. Ya da gidip kıyafet falan mı alıyım güzel şık evlenınce güzel yenı bı dolabım olsun . Sımdı senın derdıne dıyebılırsınız ama kafam karısık
Bizim buralarda hep böyle olur nişanda takılanı üstüne eklenir veya eklenmez geri düğünde takılırAbla benim nişanlımın annesi nişanda taktığı bileziği geri alıp, düğünde bi daha takmak istemişti:)))))
Hatırladıkça gözüm seyiriyor.
Bozdurup kıyafet almasından daha mantıklı.Basligi okuyup otomatik verdiğim cevap, bana ver hdhxhxhxh
Benim de ihtiyacım yoktu. Fakat onları birleştirip bilezik yapmıştim. Altın olarak lazım olursa bozdururum diye düğünde de aileme verdim zaten bana her biri takmıştı bilezik bir tane daha fazla takar gibi olmuştu. Gene bana kalmıştı hemde ailem takmış hissi oldu . hâlâ duruyor ihtiyacım olursa kullanırım diye. 4yıldir da evliyim hiç ihtiyaç da olmadı ama kenar da bişey olması iyi geliyor banaMaddi durumum iyi diyebiliriz. Çeyizi tamamladım sayılır . Nişan takılarınıda aılem istemez . O prayı nasıl değerlendirmeliyim sizce . Birikim olarak kenarda mı saklıyım saklıcaksam nerde saklıcam. Ya da gidip kıyafet falan mı alıyım güzel şık evlenınce güzel yenı bı dolabım olsun . Sımdı senın derdıne dıyebılırsınız ama kafam karısık
Benim de ihtiyacım yoktu. Fakat onları birleştirip bilezik yapmıştim. Altın olarak lazım olursa bozdururum diye düğünde de aileme verdim zaten bana her biri takmıştı bilezik bir tane daha fazla takar gibi olmuştu. Gene bana kalmıştı hemde ailem takmış hissi oldu . hâlâ duruyor ihtiyacım olursa kullanırım diye. 4yıldir da evliyim hiç ihtiyaç da olmadı ama kenar da bişey olması iyi geliyor bana
Biz de 1 ay öncesine kadar bir şeye ihtiyacımız yok diyorduk, veren eldik, şu an ise alan eliz, ayağımızdaki çorap bile bir başkasının. O yüzden birikiminizi ulaşabileceğiniz güvenli bir yerde saklayın ya da mobil bankadan altın alın dursun kenarda, altın ve paralarını ağır hasarlı evinde bırakıp, bir daha evine giremeyen ben, ömrüm olursa eğer bundan sonra böyle yapacağımMaddi durumum iyi diyebiliriz. Çeyizi tamamladım sayılır . Nişan takılarınıda aılem istemez . O prayı nasıl değerlendirmeliyim sizce . Birikim olarak kenarda mı saklıyım saklıcaksam nerde saklıcam. Ya da gidip kıyafet falan mı alıyım güzel şık evlenınce güzel yenı bı dolabım olsun . Sımdı senın derdıne dıyebılırsınız ama kafam karısık
Kasa kiralamak da çok riskli. Depremden sonra hiçbir banka açılmadı o bölgede. Kimse kasadaki altınını alamadıAltın olarak tutmanızı tavsiye ederim, kasa kiralayabilirsiniz evde tutmak akıllıca olmaz.
Nişanda takılanları da düğünde takılanları da zaten kimsenin istememesi gerekiyor. Para bol derdi mi bu anlamadımMaddi durumum iyi diyebiliriz. Çeyizi tamamladım sayılır . Nişan takılarınıda aılem istemez . O prayı nasıl değerlendirmeliyim sizce . Birikim olarak kenarda mı saklıyım saklıcaksam nerde saklıcam. Ya da gidip kıyafet falan mı alıyım güzel şık evlenınce güzel yenı bı dolabım olsun . Sımdı senın derdıne dıyebılırsınız ama kafam karısık
Nişan takısıyla kıyafet almak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?