- 15 Temmuz 2019
- 4.510
- 6.946
- 158
- Konu Sahibi dahaneleraysel
-
Benim ailem de kv de böyle yaptı paranın gözü kör olsun ulan hayatttAbla benim nişanlımın annesi nişanda taktığı bileziği geri alıp, düğünde bi daha takmak istemişti:)))))
Hatırladıkça gözüm seyiriyor.
aynisini bendede yaşadım :)Abla benim nişanlımın annesi nişanda taktığı bileziği geri alıp, düğünde bi daha takmak istemişti:)))))
Rabbım yardımcınız olsun.mal yerine gelir Rabbım yeter ki sağlık versin.caniniz sağ cok sukur .Biz de 1 ay öncesine kadar bir şeye ihtiyacımız yok diyorduk, veren eldik, şu an ise alan eliz, ayağımızdaki çorap bile bir başkasının. O yüzden birikiminizi ulaşabileceğiniz güvenli bir yerde saklayın ya da mobil bankadan altın alın dursun kenarda, altın ve paralarını ağır hasarlı evinde bırakıp, bir daha evine giremeyen ben, ömrüm olursa eğer bundan sonra böyle yapacağım
Abla benim nişanlımın annesi nişanda taktığı bileziği geri alıp, düğünde bi daha takmak istemişti:)))))
Aaa hıc böyle düşünmemiştim vallaNişan taktıklarını geri alıp düğünde ya da nikah da takacak aile ve oğulları ile işim olmazdı.
Bu ne demek biliyormusunuz böyle şeyleri okuyunca acayip sinir oluyorum.
Nişanda takılan takılar kızın oldugu icin geline asla altin birakmama pesindeler zihniyete bak.
Sizde evlenmeden açık açık evlendikten sonra altınları kimseye vermem deyin, madem onlar nisanda taktıklarını altınları alıp nikah yada düğünde takacak hiç çekinmiyin konuşurken.
Nişanda kendi tarafınızdan size takılan altınlar fazla ise saklayın, değilse gönlünüz nasıl harcamak istiyor ise öyle harcayın..
Alışveriş yapmaya bahane arıyorumdur…
Nişan taktıklarını geri alıp düğünde ya da nikah da takacak aile ve oğulları ile işim olmazdı.
Bu ne demek biliyormusunuz böyle şeyleri okuyunca acayip sinir oluyorum.
Nişanda takılan takılar kızın oldugu icin geline asla altin birakmama pesindeler zihniyete bak.
Sizde evlenmeden açık açık evlendikten sonra altınları kimseye vermem deyin, madem onlar nisanda taktıklarını altınları alıp nikah yada düğünde takacak hiç çekinmiyin konuşurken.
Nişanda kendi tarafınızdan size takılan altınlar fazla ise saklayın, değilse gönlünüz nasıl harcamak istiyor ise öyle harcayın..
çocukken ben yeni evlenenlerin tüm kıyafetleri yeni alınır sanıyordumEvlenince yeni güzel dolap ne ya bundan önce yastık kılıfı mı giyiyordunuz
Nişan evlilikle sonuçlanmazsa iade edilmesi gerekir taraflara. Yasalar da bunu diyor. Ama düğünde takılan takılar eşyalar her türlü kadınındır.Nişanda takilan, dugunde takilan diye bir ayrim yok benim bildigim. Takilar kadinin oluyor kanunda. Nisanda ya da dugunde farketmiyor.
Nişan evlilikle sonuçlanmazsa iade edilmesi gerekir taraflara. Yasalar da bunu diyor. Ama düğünde takılan takılar eşyalar her türlü kadınındır.
Evet, orası öyle. Benim eski nişanlım da düğünü erkek yapar takıları erkek alır diyordu sonra çemkirdim biraz ortak olsun demeye başladı bu sefer de. Bunlar hesapçı paragöz insanlar oluyor geneldeEvlilikle sonuclandigi var saydim zaten. Nişanda bozulduysa tabi ki iade edilecek. Onun disinda nişandakiler kizin, dugundekiler degil diye bir şey yok.
O nişandakiler kizin tarzi muhabbet cikaranlar genelde ciftlerden altin alan aileler oluyor benim gordugum. :) Nişanda takilanlari kizin ailesi, dugunde takilanlar adamin ailesi almak için.
küçükpisi hanım nickinizi her defasında, istisnasız yanlış okuyorum anlık moralim bozuluyor sizi bulmuşken söylemeden edemeyeceğimçocukken ben yeni evlenenlerin tüm kıyafetleri yeni alınır sanıyordum
küçükpisi hanım nickinizi her defasında, istisnasız yanlış okuyorum anlık moralim bozuluyor sizi bulmuşken söylemeden edemeyeceğim
Valla ben hicbirseye harcamadim kolye yaptirdim güzel burgu zincirli duruyor hem dugunlerde falanbtakiyorum hemde yatırım olduMaddi durumum iyi diyebiliriz. Çeyizi tamamladım sayılır . Nişan takılarınıda aılem istemez . O prayı nasıl değerlendirmeliyim sizce . Birikim olarak kenarda mı saklıyım saklıcaksam nerde saklıcam. Ya da gidip kıyafet falan mı alıyım güzel şık evlenınce güzel yenı bı dolabım olsun . Sımdı senın derdıne dıyebılırsınız ama kafam karısık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?