- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.121
canım çok teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım
Çok teşekkürler pembemasal Rabbim gönlüne göre versin. Ben de dualarla şifa bulacağımıza inanıyorum. İnanmak her seyin bası değil mı zaten?Olsun canim yine de burdayiz ve beraberiz he bu arada Meyrem suresini okuduktan sonra bu dualari okuyorum sonra tesbih ile 707 kere her gun YA VASIR diyorum canim
10 gunra bebiskom Doktor oyle yazmisti ben daha uygulamadim
tatlım ben sana sunu yazmak ısetdım yanı sogan kurunu nasıl uyguladgım seklını...adetım bıttı ılk 7 gunu basldım 15 gun boyunca ıkı ogun ac karnına ayrı ayrı dekılde sogan suyunu ıcım o ılk ay adet oldum ıkıncı ayda soyle dusundum bu bende kı ıltıhapı atmıyormu varsa yumurtlmaya baslamdan once yıne ne kadar kaldı ıse atısn dıyerek ıkıncı kurude adetımın bıtmı 5gun saogan kurunu yaptım 10 gun ıctım ıkıncı ay sukurler olsun hamıle kaldım....bence boyle devam et yada ıkıncı kurunu adete yakın 10 gun once 7 gun yap tercıh senın ben boyle yapmıstım paylasmak ıstedım...
kızlar iyi pazarlar:) nasılsınız? umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. ben hala regli olmadığımı umutlarımın gittikçe arttığını ve hayırlısı ile hayal kırıklığı yaşamamam için dua etmenizi rica edeceğim... Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin...
kızlar iyi pazarlar:) nasılsınız? umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır. ben hala regli olmadığımı umutlarımın gittikçe arttığını ve hayırlısı ile hayal kırıklığı yaşamamam için dua etmenizi rica edeceğim... Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını nasip etsin...
tamam canım bugün adetimin son günü hemen yarın başlıyorumbenım yaptıgım bu ve ben bu konuyuda cok ıyı arastırdım arkadsalrla paylastık ve mart topgınde sogan kurunu kullanan ılk yada da ıkıncı aydada hamıle kalanlar var bende busekılde faydasını gordum....sende ıyıce bır aratır derım ama adetın bıtımı basla 10 gun sonra baslarsan pek uygun olmayacagını dusunuyorum...
Cok sagol latacim tam da denk geldi canim MasALLAH tecube konusuyor:) yarin adet bitiminin 7 ci gunu ve baslarim tatlim kac dk kaynatiyoruz sogani 4 e bolerek mi uyguluyoruz
Test yaptirmadin mi canim?
tatlım toplamda kaç gün oldu reqlin geçeli..bende çok merak ediyorum...bugün çıkarmı sonuç cnm...
Cok sagol latacim tam da denk geldi canim MasALLAH tecube konusuyor:) yarin adet bitiminin 7 ci gunu ve baslarim tatlim kac dk kaynatiyoruz sogani 4 e bolerek mi uyguluyoruz
canım dün sabah yaptığım idrar testi vardıya hatta resmini yüklemiştim silik bir 2. çizgi :) benim adetim düzensiz olduğu için en geç tarihten hesaplıyarak adetimin geçmesini bekliyeyim dedim. normalde 30 günde bir oluyormuş gibi kabul etseydim bugün 36. günüm gidip kan testi yaptırıcaktım ama benim arada 37. günde olduğumda oldu 33. dede mesela bende 37. gün biraz geçsin sonra teste gideyim diyorum ama sabırsızlıkta son hat safada :)
abla daha reglim geçmediçok merak ettiğim için ve salı günüde lazer randevum oldugu için testi yaptırcam yarın.yoksa hamiş olarak lazer yaptırmamak lazım allah korusun
canım bende çok merka ediyorum sonucu...kan testini yaptırır yaptırmaz sonucu bildir bize...inşallah bebişimiz yoldadır
anladım canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...reqlin ne zamanki....çıkarmı acaba kan testinde şimdiden...
haber vermezmiyim :) inşallah verdiğim haber güzel haber olur ama olumlu yada olumsuz paylaşacağım inşallah...
aminnnnnnnnnn inşallah ablacım.5-6 gün var reglime.çıkıyormuş kan testinde bakalım inş hayırlı sonuclarla gelirim
evet tatlım ben bır sbah bır aksam yaptım genellıkle ac karnınayım 2 su bardagı suya bır orta boy saganı 4 e yada 5 bolerek klorsuz kaynamıs suya attım altını kısarak 5 dk kaynattım altını kapttım bıraz demlenıp ve bırazda ılıyınca ılık sekılde ıcımtım sakın soguk yada cok sıcak sekılde ıcme ıkı ogun yarı ayrı sogana uygula adetın 7.gunu basla ıste 15 gun yap tatlımmm ıns sızlerde sıfa olur bende bır kıst mıyop falan yoktu ama ıltıahp varmıs kı yogun akıntım olmustu zaten kuru uyglayınca sende fark edrsın ıltıhabını 5 gun sonra yogun akıntın baslar sonra bır kurluk olusur yumurtlama haftanda bıle ıns ben buradyım adım adım yapın konuruz bır ılk bu ay balsayın banada dua edersınız kızlar bebısmı sorunsuz sıkıntısız kucagıma alayım dualrınız arasında olmam dılegıyle....
Oy annem:) cok sagol Allah sana yavrunu sag saglim kucagina almani nasip etsin bize de gobisimize bebekler saglikli hayirli evlatlar olsunlar insallah yazilarini kur dosyama kaydetim tatlim yarin midem tuhaf biseyle karsilasacak agiz kokusu yapmiyordur umarim kocis sogandan nefret eder bi de ben kesin burnumu kapatip icerim :S Aman bebis gelsin de ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?