- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.281
selam bacişlerrrr.herkesler iyidir umarım.taşınam sınav derken sizi ihmal ettim şekerlerim...yarın bebişin kalp atışlarını dumak için doktora gidicem.dualarınızı eksik etmeyin olurmu canlarım
ask olsun canım ben sızzler ıcın buradayım bende sızler gıbıydım yardımım olursa ne mutlu bana sakın kızlar bu ortamda bırbırmıze destek ıcın burdayız ve bende sonuna kadar sızlerınde gobuslerı dolana kadar buralardayım ve e goguslerımde dmarlanma vardı mavı mavı akıntımda cogaldı sffaf kıvamsızdı tatlım..sen bat bat tarıhın ne zmna gulsenım:)
geçmiş olsun canım.. inşallah en yakın zamanda hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alırız canım.. kafana takma hiçbir şeyi derdi veren Allah şifasınıda verir canım benim..
ask olsun canım ben sızzler ıcın buradayım bende sızler gıbıydım yardımım olursa ne mutlu bana sakın kızlar bu ortamda bırbırmıze destek ıcın burdayız ve bende sonuna kadar sızlerınde gobuslerı dolana kadar buralardayım ve e goguslerımde dmarlanma vardı mavı mavı akıntımda cogaldı sffaf kıvamsızdı tatlım..sen bat bat tarıhın ne zmna gulsenım:)
ayy canım benimm çok teşekkür ederim desteğin için.. canım benimde 18 i ama hiçbir belirti yok belirti için erken galiba dimi tatlım.. birde göğüslerindeki damarlanma ne zamanda itibaren başladı canım..akıntıda yine ne zaman başladı..
hoşgeldin hayaletcaspercim nasılsın tatlım.. nasıl geçti sınavların.. kesin iyi geçmiştirde:))
ayyy cnaım ben hamileliğin böyle bir belirtisi olduğunu bilmiyordum, snein yorumu okur okumaz açtım göğüslerimi inceledim :) veee aynı dediğin gibi mavi mavi damarlanmış durumda şu anda. zaten 1 haftadır sızlıyorduayy Allahım çok mutluyum şu anda, galiba sanırım bende hamileyim :))) Allahım ne olur kimseyede banada hayal kırıklığı yaşatma
masallah masallah mınıcık bebsının kalbını dınlemeye mı gıdeceksınn oyy yerım ben onu tatlım 7.hafta damı duyuluyor ben 6.hafat gıdıp duyarım dıye dusnuyordum ne dersın ben hıc doktora gıtmedım hala 6.hafta onumdekı hafta gıdeyım dedım...
ne mutlu sana, sağlıkla kavuşursunuz inşallah. sarısı başımıza
çok saol cnm kafama takmamaya çalışıyorum ama mümkün olmuyo . inş bu bebişler çok uğraştırmaz bizleri.
Geçmiş olsun canım ya.Allah beter şeylerden saklasın.inşallah en kısa zamanda iyileşir ve bebişini kucağına alırsın canım.
canım yumurtlamdan sonra ben 2 3gun kurluk oldu ondan sonra hep akıntım oldu damrlanmada bır hafta 10 gun once oldu canım bende de hamılelık belırtılerı yok tu kı hala yok bazen gerceketen hamılemıyım dıyebılıyorum sadece ates basıyor benı bu kadar...bekle senın bat daha varmıs bakalım bazı degıslıkler olur belkıde hıc bellı mı olur:)
selam şekerim.sınav ii geçmedi çünkü doğru dürüst çalışamadım.hamilelik+taşınma derken hiç bakamadım.allah tan yanlışlar doğruları götürmüyoda rahatım yani.kısmet bakalım
sağolasın teyzoşu :)) latacım geçen hafta gittiğimde doktor 1 hafta 10 bekleyelim dedi.kalp atışını duyduktan sonra tahliller istiycem dedi.bazıları 6.hafta da duyuyorlarmış bilemedim valla.yarın Allah ım izniyle kalp atışlarını duarımda içim biraz rahatlar.ama kesenin görülmsi için doktora gitmeni öneririm.ben o yüzden gittim dış gebelik falan varmı yokmu diye.
cok gecmis olsun
insallah yasadigin son olur
ve tez zamanda hamile kalirsin yeniden saglikla
belki bu ay degisiklik olur adet zamaninda ama genel olarak kimyasal yasayanlarin normal donguleri devam etti pek bir degisiklik olmadi
umairm bekledigin gun yumurtlaman olur
keseyı gormek ıcın kacıncı hafta gıttın tatlım....ınsallah sende sıkıntı yaratma ıns duycaksın kap atısalrınıda emın ol hersey yolunda gıdecek acaba kalp atısalrından sonra ne tahlılerı yapcakmıs konustunmu doktorunlar tatlım benım sende benı bılgılendır koru korune gıdyorum boyle ben 6.haftasına kaadr bekleyeyım dıyordum bak
latacım kese için 6.hafta içinde gitmiştim ben.adet tarihimin üstünden 1 hafta geçmişti.doktro öyle söylemişti..gittiğimde belki kalp atışını da duyarız dedim ama doktor bişey demedi.sadece sabırlı ol.kalp atışlarını duyalım ondan sonra testler istiycem dedi.açıkçası hangi testler olduğunu sormayı unuttum.yarın öğrenince işe geri gelicem.yazarım sana forumda hangi testler olduğunu.
kızlar nasılsınız aöf sınavına çalışacağım diye pek burda değildim ,sanki adet olucak gibi hissediyorum ama hayırlısı bakalım.mart 9.da kimyasaldan kanama olmuştu demek ki sanki o zamn adet olmuşum gibi devam edicek.Bugün de 9 u inşallah rabbim hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmamızı nasip eder.
tamam tatlım sana zahmet bır dondugunde yaz bakalım ne tahlıllerı ısteyecekler senden... ben daha 5.haftadayım demekkı benım beklemem lazım yanı 6.hafta gıtmem daha uygun tsk edrım tatlım..
hoşgeldin tatlım.inşallah allah ım hepimizin sesini duyar ve bebişlerimize kavuşturur bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?