Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

ortalama ne kadar olmalı canım? ben de merak ettim şimdi. bu ay klomen kullandım. 3 yumurtam var en büyüğü 14 mm. iyi mi?

hiimm tesekkurler canim bilgin icin bizde onumuzdeki hafta gidecez ya goruruz artik heralde hangi degermis o.

Kızz dr akraban falanmı?ucret almıyo yada senı cok cekıcı buldu kikikikikki şaka bır tarafa ben dogum evıne gıdıyorum özele param yetısmıyo((

valla benim doktor çatır çatır alıyo. geçen hafta gittim 50, dün gittim 50. alıyo da alıyo yani :)

kızlar çok kötüyüm yardım ediin.9. da adet olmadım dün kıl gibi akıntımda kan vardı,sonra geçti şimdi ise akıntım vizon rengi dün akşam test yaptım çok sonra silik çizgiyi gördüm.Yine bişey olucak diye korkuyorum.Birazda kasıklarımda ağrı batma var

bebek olana kadar alttan muayene devam. merak etme bi kaç seferden sonra alışıyorsun :) (tecrübeyle sabit)
göğsündeki süte bakma sebebi, süt hormonu olarak bilinen prolaktin hormonu için muayene. bu hormon yüksek iken göğüsten süt gelebiliyor o nedenle ön tanı için bakmıştır. ve yüksekken vücut kendi kendine koruma uyguluyor.
kafanı rahat tut kendini buna şartlandırmamaya çalış elinden geldiğince. yoksa bütün hormonlar şaşıyor olacaksa da olması zorlaşıyor... daha çok yenisin 3 denemede illa olacak diye bir şey yok canım. enfeksiyon için iğne ve hap kullanmıştım ben de. Allah yardımcımız olsun...

canim o deger dedigin kandaki deger mi yoksa spermdekimi degerin adini yazabilirmisin

tatlım ıncır kurunu bılmıyorum neye faydasının old dahı bılmıyorum sadece sogan kurunu yaptım bende senın gıbı dr gıttım hersey normal demıstı bend eılk ay kullandım 15 gun ıkıncı ayda yıen adetım bıter bıtmez bır 10 gun daha sogan kuru yaptım yanı benım yaptım ıs bu:)

banucum Türkiyeye gelcen hee ne mutlu sana tatlım,, özlemde inşallah yarın falan gelirde detaylı konuşurusss...
benimde adetim 16 sında olması lazım inşallah olmamda hamiş olurum canım.. kaç gündür sol kasığım çok ağrıyor.. hayırlısı tabi..

latacımmmmmmmmmmmm geldı benım kırmızı dahada ne kür ne bılmem ne yapmıcam baksana olmuyo bır turlu

tatlım geldimi o kırmızılar yumoşların gittimi şimcik.(( olsun tatlım inşallah bu ay daha çok yumoş gelişir.. üzülme tatlım.. hayırlısı olsun ayrıca üzülmediğine sevindim.. herşeyin hayırlısı hayırlı zamanı var tatlım. sabredelim... ama kür falan yapmıcam deme sakın tabiki yapcan.. hemen etki etmez herkese.. dimi tatlım..

süper irmegan sorun olmaması iyi canım.. inşallah bu ay kullandığın ilaçların hemen faydasını görürsün tatlım..

bitaneler nabersiniz kizlar birbirimizi taniyalim acisindan iyi dusunmusunuz ozellikle lata cim dikkatini cekerim seker:) sen de kendini goster bize ben profil resmimi degistirdim bile:)

Kızz dr akraban falanmı?ucret almıyo yada senı cok cekıcı buldu kikikikikki şaka bır tarafa ben dogum evıne gıdıyorum özele param yetısmıyo((

cnmm mesajini yeni gordum vallah... calistigim yerle doktorun muayenehanesi yan yana bide kadin paragoz bi doktor degil ondan sanirim...

Cok gecmis olsun canim Demek boylesi hayirliymis canim. Nasil bir hayal kirikligi oldugunu ancak tahmin edebiliyorum. Allah'tan senin icin sabir ve acil sifalar dilerim.

Canim,

Allah herseyin hayirlisini nasip etsin. Yasamis olsaydi, kim bilir neler ile karsilasacaktin? Doktor ilk mol gebeligi oldugunu ogrendigimde evren o kadar buyuk bir mucize ki hatali olanlari ayikliyor, saglam olanlari birakiyor. Ilk 3 ay hamileyim demeyeceksin ve kesin gozuyle bakmayacaksin dedi bana. Dusundugum de rabbimin bir mucizesi olan bebekte bazen gelisim sorunlari oldugunda rabbim gene bunu sana sikinti yaratmamak icin geri aliyor diye dusun.

Allah yardimcin olsun.

Arkadasim,

Allah biran evvel gonlunun muradini aratmadan hayirlisiysa versin. Ben hep hayirliysa ver rabbim diye dua ediyorum. Insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer. Dualarim seninle...

Ayrica bir arkadasima tup bebekten baska olmaz dediler, 2 ay sonra kiz kendiliginden hamile kaldi. Rabbim ol deyince oluyor. Gerisi bos

Son düzenleme:

Canim dollenme olmus tebrik ederimmmm Insallah Allah tamanina erdirir. Kanin sabahi aksami yok canim her zaman ayni cikar :)

canım doktorların 3.de dedilerki; 1 ay beklicez kist büyümüşmü küçülmüşmü yoksa tamamen geçmişmi gözlemlicez..

Erginsena senin ne kistin var ben anlamadim. Basit kist mi cikolata kisti mi?

Ben ilk HRS Kadin Hastaliklarina gittim. Muayene ve kan testleri icin 300TL odedim ve saglik sigortam tedavi formumda cocuk istemi yazdigi icin geri odeme yapmadi Bu nedenle ordan sogudum. Halbuki doktor Didem Kurban iyi birine benziyordu. Ikincide Dr. Ebru Sarac'a gittim. Biraz pahali ama internette cok iyi yorumlar okudum ve hakkaten de cok memnun kaldim. Cok ilgili, guler yuzlu. Dogal yontemlerden yana. Hemen ilac ameliat vs demiyor.

Canim insallah ise yarar. buyuk olan gitmez zaten ben anladim hamile kalana kadar o bizimle

tatlim insallah hayirlisiyla haftaya duyarsiniz.

Tebrikler Insallah hamilesindir. Bence kilon takacagin son sey olsun :) Boyunu bilmiyorum ama 57 cok degil. Ben de 57 kiloyum. Evlendigimde yani bundan 9 ay once 52 idim aynen senin gibi. Yavas yavas veririz ya bence hala iyi durumdayiz.

bugün doktora gittim kesem görünmedi doktor dış gebelik olabilir dedi.

Gebeligin kacinci gunu ki? Dur biraz sabret insallah dis gebelik degildir. Biliyorsun her seyin en kotusunu soylerler.

Adetime 4gün kaldi inşallah hamileyimdir de gerek kalmamıkalmaz bunlara . Şimdi eşim hangi bölümde muayene olmasi lazım

Bence sen doktora bile gitme. Daha yasin cok kucuk ve yeni evlisin. 7 ay uzun bir sure sayilmaz. Belkide sadece dogru gunlerde beraber olamadiniz. Bence once bu konuda bilgi edin. Yumurtlama ne zaman oluyor vs bunlari ogren. Illaki doktora gideceksen de adetliyken falan gitme. Kizlar onu hormon testi ister diye soyluyorlar ama doktorlar durduk yere hormon testi istemez. Ultrasonla muayene yaparken de rahim duvarinin kalinligindan yumurtlaman olduysa ondan anlar hormonlarinin iyi calisip calismadigini. Esin de senle gelebilir urolojideye de gidebilir.

ya ben seni cok merak ediyordum. esinin dogum gununde supriz yapmak istiyordun. sanirim bir kac gun sonrada olsa istedigin suprizi yapabileceksin :)

sabit topik fikrine kesinlikle katiliyorum. gocebe gibi ordan oraya gitmeyelim :) adi da Banu'nun dedigi gibi dostlar meclisi olabilir bence :)

latacımmmmmmmmmmmm geldı benım kırmızı dahada ne kür ne bılmem ne yapmıcam baksana olmuyo bır turlu

tatlim ya senin testin silik cizgi cikmamis miydi? bildigin adet mi oldun yoksa lekelenme mi?

peki yumurtlama günüme denk gelmediği için tek yumurta olmuş olabilir mi
17sinde bi daha bakar mı acaba alttan

tek yumurta normal olani zaten dertlenme bos yere :) muayene fobini atlatmani dilerim zira bebek isine girdin mi o muayeneyi bir kac kez daha olmak durumunda kalabilirsin.

neden korkuyorsun ki? hamile olabilirsin korkacak bir sey yok. yogun mu akintin? hafif olabilir normal.

tam da yumurtlama olduğunu tahmin ettiğim gün çok üşüdüm ve o bölgenin epeyce ağrıdığını hissettim. o gün üşütmenin hamile kalmaya olumsuz etkisi var mıdır? her an umut bitirecek birşeyler çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…