Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

dualarım hepinize kızlar kk hangi topigine girsem gözlerim dolarak okuyorum yazılanları ;rabbim bizim hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır sen hayırlı dedigin zamanda nasip et senki yerin gögün sahibisin senin gücün herşeye yeter bizler senin aciz kullarınız kapına geldik sen ol dersen olur olma dersen olmaz sana yalvardık sen ol de olsun yarab o minik mucizenden bizlere ve tüm ellerini açmış senden dileyenlere nasip et ey kainatın sahibi amin derim;hepinizi öptüm sonuçu söylerim inş

NE KADAR GÜZEL DU ATMİŞSİN CNM(AMİN)aLLAHIM DUALARIMIZ KABUL ETSIN

anladım canım daha topikte yeniyim belki daha sona bende eklerim:92:

amiiinnn canım yüreğine sağlık... Allah dualarımızı kabul etsin inşallah...

canım özellerdemi dolu :26:

tatlım ıkı doktor aradım ozleden cunku burda o ıkı bayan doktor cok ıyı onlaran bırıne gıdcegım dıger doktorlar tarafından pek bır bılgı alamadım nette arastırdım zaten ıkı bayanın ısmı cok gecmıs ve menunlar hasatane doktor nasıpse onlardan bırı ıle devam edecegım dogum falan o doktorlardan bırı olursa cok ıyı olur..bakalım nasıp kısmet..

konya tatlım bır ıkı kadın dogumucu ıstedgım ıkı kısı var onlarda mayısa kadar yogunmus sımdılık bu doktora gıdecegım olmazsa degıstırcem bakalım ıns ıyı bırı olur...

hmm tamam tatlım inşallah gönlüne göre olur doktorun valla doktor cok önemli

tsk ederım tatlım sızlerde oylesını hepınızın kalbı cok guzel..kocaman bır aıle olduk....hepınızı cok sevıyorum..

bende hepinizi çok seviyorum güzel dostluklar var burda birbirimizi tanımadığımız halde dualar ediyoruz hep beraber sevinip hep beraber üzülüyoruz

kızlar hepinizi öpüyorum kocaman şimdi çıkmam lazım kabul ederseniz tekrar gelirim akşam üzeri kendinize çok çok iyi bakın fıstıklar

kızlar benim resmim biraz oynak ama benim:))
bu arada bişey sorucam keçiboynuzu kürünü eşim içinyor sabah akşam ama tadını sevmedi şekerle tatlandırdı dün gece..benimde içime sinmedi öyle yapınca..sizce şekerin zararı olurmu keçiboynuzu suyuna

Son düzenleme:
arkadaşlar kaç gündür sabahları bulantım oluyor...daha adetim biteli 4 gün oldu...acaba bir şey var mıdır((

bence henüz erken bu belirtiler için canım... senin tam çalışma dönemin çünkü... bebeğin rahime yerleşmesi neredeyse 5 6 günü buluyo ama inşallah hamilesindir ve yaşadıklarında bebişin belirtileridirr :)

bir yandan ev süpürüp bir yandan size bakıyorum aradada küçük kızımın isteklerini yerine getiriyorum
vazgecemiyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…