- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.101
dualarım hepinize kızlar kk hangi topigine girsem gözlerim dolarak okuyorum yazılanları ;rabbim bizim hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır sen hayırlı dedigin zamanda nasip et senki yerin gögün sahibisin senin gücün herşeye yeter bizler senin aciz kullarınız kapına geldik sen ol dersen olur olma dersen olmaz sana yalvardık sen ol de olsun yarab o minik mucizenden bizlere ve tüm ellerini açmış senden dileyenlere nasip et ey kainatın sahibi amin derim;hepinizi öptüm sonuçu söylerim inş
evet ben dun ıstemıstım hanı topık yapalım daıma orada kalalım dedıler bazı arkadaslarmız face bırbırlerını tanıyabılıyorlar ben uyelıgımı gonderemıyorum benım facede bır skıntı var galıba bende uygun goren gonulluler burda avatar resmı olarak kendı resımlerını bırakırsalr sima olarak bırbırımızı tanıyalım dedım:)
GÜZEL Bİ BAYANSIN LATACIM
dualarım hepinize kızlar kk hangi topigine girsem gözlerim dolarak okuyorum yazılanları ;rabbim bizim hayır bildiklerimizde şer şer bildiklerimizde hayır vardır sen hayırlı dedigin zamanda nasip et senki yerin gögün sahibisin senin gücün herşeye yeter bizler senin aciz kullarınız kapına geldik sen ol dersen olur olma dersen olmaz sana yalvardık sen ol de olsun yarab o minik mucizenden bizlere ve tüm ellerini açmış senden dileyenlere nasip et ey kainatın sahibi amin derim;hepinizi öptüm sonuçu söylerim inş
canım özellerdemi dolu :26:
konya tatlım bır ıkı kadın dogumucu ıstedgım ıkı kısı var onlarda mayısa kadar yogunmus sımdılık bu doktora gıdecegım olmazsa degıstırcem bakalım ıns ıyı bırı olur...
tsk ederım tatlım sızlerde oylesını hepınızın kalbı cok guzel..kocaman bır aıle olduk....hepınızı cok sevıyorum..
hmm tamam tatlım inşallah gönlüne göre olur doktorun valla doktor cok önemli
cok tatlısın maşallah güler yüzlü arkadaşımbu da benimmmm :)))
arkadaşlar kaç gündür sabahları bulantım oluyor...daha adetim biteli 4 gün oldu...acaba bir şey var mıdır((
arkadaşlar kaç gündür sabahları bulantım oluyor...daha adetim biteli 4 gün oldu...acaba bir şey var mıdır((
SENDE ÇOK GÜZELSİN CNM
cok tatlısın maşallah güler yüzlü arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?