- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.341
anaaaam herkes foto koymuşşşş :))) kızlar çok güzelsınız valla maşallah diyim:) banucum sen hayalımdekı gıbısın valla:)latacım sende çoook güzelmişsin canım öpüom:)
bu arada nariko arkadasa gecmıs olsun dıorum ınsallah en buyuk acısı bu olsun güzel gunler gostersın Rabbım onada..
hamilelik nası gdıyo latacım varmı bı degısıklık
canım benım cok sagol...bıraktık bırer foto:)tatlım bugun bıraz agrım var sol tarfata bırde sankı sol tarafa gobus altına bır parfum sısesı yerlestımısler sert duruyo bır dr bulduk carsamba gunu gıdecgım tatlım bakalım ıns ıyıs eyler duyarız sen nasılsın artık gunudzlerı gırmıyorsun....
meraba kızlar...
herkes resimlerini koymuş maşallah kalbiniz gibi yüzünüz de güzel
benim bugün biraz ağrım oldu.çok afedersiniz korkudan tuvalete çıkamıyorum oda acayip kasılma yapıyor.
bugün ruh halim biraz daha iyi ama istem dışı gözümden yaşlar akıveriyor.iki aydır alışkanlık olmuş göbeğimi tutup oturuyorum,sonra hemen elimi çekiveriyorum.eşim gece uyurken elini göbeğime koyuyor sonra o da uyurken hemen elini çekiyor.
Kızlar karnım feci ağrıyor adet sancısı gibi ama bakıyorum kan filan yol
Reglin yakın mi canım
latacim selam,
Sali gunu itibariyla doktor 4 haftalik dedi bana ve minicik kese gorundu. Benim derdim, hasta olacak gibi karnim agriyor. Sende de var mi? Bir de bazi kokular cok rahatsiz etmeye basladi. Cok da yorgunluk var. Merdivenleri cikinca eskiden sigara ictigim gibi tikaniyorum simdi. Bunlar sende de var mi? Yoksa bana munhasir mi?
Sevgiler,
Kizlar ya hadi biri bana soylesin keci boyunuzunu kaynatinca icilmiyor pekmezini alsam kocise ayni etkiyi saglar mi?
latacim selam,
Sali gunu itibariyla doktor 4 haftalik dedi bana ve minicik kese gorundu. Benim derdim, hasta olacak gibi karnim agriyor. Sende de var mi? Bir de bazi kokular cok rahatsiz etmeye basladi. Cok da yorgunluk var. Merdivenleri cikinca eskiden sigara ictigim gibi tikaniyorum simdi. Bunlar sende de var mi? Yoksa bana munhasir mi?
Sevgiler,
gozun aydın tatlım ne mutlu sana allah tamamını erdırsın sag salım kucagın alırsın alırız hepımız ınsallahhhh canım benım benden de yorgunluk hıssı var bugun sol kasgım agrıyo nedense bıraz fazla zorlandım galıba ıs yaparken sımıdıden boyle seyler yasıyorsak ılerde nelrle karsılacgız kım bılır ama yeterkı canı sag olsun sag salım gelsınde kucagıma agrıalrına razıyım
gözünaydın canım
yasadıgın sıkıntılar gayet normal vicudun hormaon dengesi degişiyor bunlara alışman lazım
hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın inşallah
dikkat et kendine
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Allah herkesin yuzunu guldursun ve bir avazda saglikli sihhatli ufakliklar nasip etsin. Bende de kasik agrilari ve hafif bicak saplanir gibi agrilar oluyor. Ins normaldir
Canim, bu arada kuruyemis yemeyi unutma 1 ceviz, 5 badem, 5 findik, 5 fistik, 5 kaju, 1 hurma, 2-3 siyah kayisi, siyah erik ve siyah uzum. Bebek icin coookk faydali. Sinir sistemi olusuyorya. Bana bunu hem doktor hemde diyetisyen dedi.
ben hamileyim hayatım yardımcı olmaya çalışırım merak ettiğin konularda
hemen ertsı gunmu yapın dedler walla tatlım ben saglık ocagında kan vermeye gıtmıstım gecen ay 3.0boyle bırsey cıkmıstı tama hatırlmayorum testı elıme almadım aıle hekımını aradım test de pzıtıfmı negatırfmı dıye bana demıstı 5 ın uzerınde olsaydı pozıtıftı ama sızın 5 den asagı dıye budurmda hamılesın dıyecegım ama ben adetıma 6 gun kala gırmıstım kan vermek ıcın 142 cıktı degrlerım yanı senın adete yakın yoksa bat tarıhın gectımı bılmıyorum ama benım durumum boyleydı sana net cvp veremdım sen de cok akılam hayırlısı olsun bekle bıardaha sabret..
tamma tatlım tsk ederım bılgılerın ıcın bende cavızle fındk aldım arad bırde ıncır yıyorum kalsıyum agırlıklı beslenmeye ozen gosterıyorum tatlım...sende bol bol kaslıyum tuket.. folıc asıtı de yanında:)
aynur sekerim naber özgene söledinmi ne dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?