Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

canım benım cok sagol...bıraktık bırer foto:)tatlım bugun bıraz agrım var sol tarfata bırde sankı sol tarafa gobus altına bır parfum sısesı yerlestımısler sert duruyo bır dr bulduk carsamba gunu gıdecgım tatlım bakalım ıns ıyıs eyler duyarız sen nasılsın artık gunudzlerı gırmıyorsun....

bendede aynı ıste bulantılar devam.. bırkac gundur annemın mısafırlerı felan vardı ıng. kursum vardı felan gıremedım canım...bu arada benımde cok oluyodu kasık agrılarım batmalarım felan yavas yavas gecıyo ama hala ani harekette oluyo yani..inşallah bişey yoktur canım vucudumuzda neler degsıyo olucak okadar:) bende 23 nısana gün aldım gıtcem bakalım baslıcam artık hastane takıbıne

meraba kızlar...
herkes resimlerini koymuş maşallah kalbiniz gibi yüzünüz de güzel
benim bugün biraz ağrım oldu.çok afedersiniz korkudan tuvalete çıkamıyorum oda acayip kasılma yapıyor.
bugün ruh halim biraz daha iyi ama istem dışı gözümden yaşlar akıveriyor.iki aydır alışkanlık olmuş göbeğimi tutup oturuyorum,sonra hemen elimi çekiveriyorum.eşim gece uyurken elini göbeğime koyuyor sonra o da uyurken hemen elini çekiyor.

ayy canım benım ıns son gorup gorecegın talıhsız olaydır bundada hayır var canım benım boyle dusun annenın babanın canınız sag olsun yeter sonra bır suru bebısınız olur ıns...

kızlar bu arada sızınle bısey paylascam.. abimlerin 13 yıl cocukları olmadı bi problem olmamamsına ragen olmadı ıste..en sonunda bırkac kez asılama 2 kezde tup bebek yaptırdılar yengemın yasıda 35ti..2. tup bebek cok sukur tuttu sımdı 3 yasında ıkızlerı var..veee gecen ay yengem farkına varmadan hamıle kalmış kendılıgınden..ama bebek düştü malesef.belkı dıkkat etmedıgınden belkıde baska bı sebepten..yanı hıc olmıycak gozuyle bakılan seylerde olabılıyo..hepımız cocugun düşmesıne uzulmekten cok hamıle kalabıldıgıne sevındık ne yalan söyliyim:)kendısıde sasırmıstı garıbım şokaugradı yani..öyle ıste kımse hıcbı zaman umıdını kaybetmesın

Kızlar karnım feci ağrıyor adet sancısı gibi ama bakıyorum kan filan yol

batın ne zman canım senn?
zaten hamilelik belirtilerinin basında geliyor adet sancısı gibi agrılar umarım hamilesindr
buarada kayseridemisin sen ..bende kayserideyim..bu topikte kuzenim ve kardeşim de var hepimiz kayserideyiz

ben geldimm kocisimden az izin aldim girmek icin merak ettim bir bakayim dedim aksamlari girmeme kiziyo biraz da:26::)

latacim selam,

Sali gunu itibariyla doktor 4 haftalik dedi bana ve minicik kese gorundu. Benim derdim, hasta olacak gibi karnim agriyor. Sende de var mi? Bir de bazi kokular cok rahatsiz etmeye basladi. Cok da yorgunluk var. Merdivenleri cikinca eskiden sigara ictigim gibi tikaniyorum simdi. Bunlar sende de var mi? Yoksa bana munhasir mi?

Sevgiler,

gozun aydın tatlım ne mutlu sana allah tamamını erdırsın sag salım kucagın alırsın alırız hepımız ınsallahhhh canım benım benden de yorgunluk hıssı var bugun sol kasgım agrıyo nedense bıraz fazla zorlandım galıba ıs yaparken sımıdıden boyle seyler yasıyorsak ılerde nelrle karsılacgız kım bılır ama yeterkı canı sag olsun sag salım gelsınde kucagıma agrıalrına razıyım

Kizlar ya hadi biri bana soylesin keci boyunuzunu kaynatinca icilmiyor pekmezini alsam kocise ayni etkiyi saglar mi?

Valla ben eline tutusturup yedirdim keciboynuzunu ve bende yedim. Bana hamile kalmadan once doktor soyledi. Simdi de yiyorum Kuruyemisi eksik etmeyin sende esinde bir de kuru erik yumurtanin olgunlasmasina yardimci oluyormus. Siyah erik kayisi ve uzum yiyin. Ozellikle de ceviz, badem, findik, kaju ve fistik. Doktor cevizden 1 digerlerinden 5 tane toplam hergun 1 avuc kuruyemis, 2-3 kayisi, erik uzum.

gözünaydın canım
yasadıgın sıkıntılar gayet normal vicudun hormaon dengesi degişiyor bunlara alışman lazım
hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın inşallah
dikkat et kendine

Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Allah herkesin yuzunu guldursun ve bir avazda saglikli sihhatli ufakliklar nasip etsin. Bende de kasik agrilari ve hafif bicak saplanir gibi agrilar oluyor. Ins normaldir

Canim, bu arada kuruyemis yemeyi unutma 1 ceviz, 5 badem, 5 findik, 5 fistik, 5 kaju, 1 hurma, 2-3 siyah kayisi, siyah erik ve siyah uzum. Bebek icin coookk faydali. Sinir sistemi olusuyorya. Bana bunu hem doktor hemde diyetisyen dedi.

gözünaydın canım
yasadıgın sıkıntılar gayet normal vicudun hormaon dengesi degişiyor bunlara alışman lazım
hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın inşallah
dikkat et kendine

Cok tskler, Simdiden boyle olacaksa yandik valla. Butun evin isi bende ve ogretmenim. Esim cogu zaman sehir disinda ve bana yakinda yardim edecek kimsem yok. Allah bana gayret ve kuvvet versin

tamma tatlım tsk ederım bılgılerın ıcın bende cavızle fındk aldım arad bırde ıncır yıyorum kalsıyum agırlıklı beslenmeye ozen gosterıyorum tatlım...sende bol bol kaslıyum tuket.. folıc asıtı de yanında:)

sabredecem artık canım biraz bekleyelim bakalım ne olacak inş benimkide artar ve hamile kalırım
benim bu güne kadar hiç belirtim yoktu ama bugün kasıklarımda ara ara batmalar oluyor geç dölenme olabiklirmiş
kafam çok karıştı bekleyelim bakalımm

Incir sekerli oldugu icin pek tavsiye etmiyorlar. Az yemeye calis hayatim. Ben cok uzun zamandir folik kullandigim icin doktor 3 gunde bir al depolarin doludur dedi bana. Ben genede hergun aliyorum. 1 bardak sut ve bir kase yogurt, bazen ayran, ogle peynir ekmek domates salatalik falan tuketiyorum. Aksamda 3 kofte kadar et ve salata. Gunde 3 dilim ekmegim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…