- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.841
valla tatlım ben bu konuyu bilmiyorum malesef ama Rabim dermansız dert vermesin ...tedaviye başla bakalım herseyin hayırlısı olur...hazirana atladım diyorsun inşallah o ay mutlu haberlerini okuruzmrhba arkadaslar nasilsiniz benim moralim bozuk biraz bugun 10.gunum ve benim yumurtam olusmamis yokmus cok uzuldum doktr olusmus yumurta goremiyorum dedi.adetinin 3.gunu gel dedi yumurtlama tedavisine baslayacaz dedi offf yaaa moralim cok bozulduu ama normalde 10.gununde kucuk te olsa yumurtanin gorulmesi gerekirdi herhalde dimi ama
selammm çalışma saati bitti nete oturdumCanım naber bende kocişten fırsat bulur bulmaz bır bakım dedım daha once gece hıc gırmemıstım pek sakın uyudumu herkescikler:)))
canım cok üzüldüm gecen ay bende senin yaşadıgının aynısını yaşadım çok üzüldüm suan senin içini dışının ne hissettigini cok ama cok iyi anlıyorumkızlar pazartesi gece verdiğim güzel haber yerini derin bir üzüntüye kapladı hayatımda.. cuma sabahı şiddetli karın ağrısı ve kanama ile acilen gittiğim hastanede düşük yaptımbugün çıktım hastaneden fiziki olarak iyiyim sayılır ama ruhen ne durumdayım bunu bende henüz bilemiyorum. pembe akıntısı devam eden hatta bu koyulaşan bide karın ağrısı olan arkadaşlara şiddetle doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. bu yaşadığım üzüntüyü, ağrıyı Rabbim kimseye yaşatmasın
valla tatlım ben bu konuyu bilmiyorum malesef ama Rabim dermansız dert vermesin ...tedaviye başla bakalım herseyin hayırlısı olur...hazirana atladım diyorsun inşallah o ay mutlu haberlerini okuruz
selammm çalışma saati bitti nete oturdum
canım cok üzüldüm gecen ay bende senin yaşadıgının aynısını yaşadım çok üzüldüm suan senin içini dışının ne hissettigini cok ama cok iyi anlıyorum
sana bişi diyim doktor benim cok üzüldügümü görünce karsısına aldı ve dediki
nurancım Rabbim saglıklı ve ömürlü bebek nasip etsin ...ilk 3 ayki düşükler bebegin saglıksız oldugu zamanlar vicudun istemedigi için atılırmıs...senin bebegin cok küçüktü muhtemelen saglıksızdıki vicut istemedi
gelecek ay saglıklı bir şekilde gebe kalırsın inşallah dedi
ben o gün bugun hiç üzülmedim veren Allah alan Allah...saglıklı ve ömürlü bir bebek nasip eder Rabbim nşallah en kısa zmanda çok yazdım kusura bakma
kızlar pazartesi gece verdiğim güzel haber yerini derin bir üzüntüye kapladı hayatımda.. cuma sabahı şiddetli karın ağrısı ve kanama ile acilen gittiğim hastanede düşük yaptımbugün çıktım hastaneden fiziki olarak iyiyim sayılır ama ruhen ne durumdayım bunu bende henüz bilemiyorum. pembe akıntısı devam eden hatta bu koyulaşan bide karın ağrısı olan arkadaşlara şiddetle doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. bu yaşadığım üzüntüyü, ağrıyı Rabbim kimseye yaşatmasın
kızlar pazartesi gece verdiğim güzel haber yerini derin bir üzüntüye kapladı hayatımda.. cuma sabahı şiddetli karın ağrısı ve kanama ile acilen gittiğim hastanede düşük yaptımbugün çıktım hastaneden fiziki olarak iyiyim sayılır ama ruhen ne durumdayım bunu bende henüz bilemiyorum. pembe akıntısı devam eden hatta bu koyulaşan bide karın ağrısı olan arkadaşlara şiddetle doktora gitmelerini tavsiye ediyorum. bu yaşadığım üzüntüyü, ağrıyı Rabbim kimseye yaşatmasın
canım çok geçmiş olsun dciek bişey bulamıyorum çok üzüldüm gerçekten..Rabbim birdaha yaşatmasın ve en yakın zamanda bebeqini kucaqına almayaı nasip etsin..
cnm sen nasıl oldun iyimisin
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar
arkadaşlar bu düşüklerin soqan kürüyle ilgisi olabilirmi? doktorun biri yine forumdan birine soqan kürü kullanmamasını büyük olasılıkla hamile kalındıqında düşükle sonuçlandıqını söylemiş...geçen günde bunu yazmıştım size...topiqimizdede üst üste düşükler olmaya başladı..ve hemen hemen hepimiz soqan kürü uyguluyoruz...artık bunların tesadüf olmadıqını düşünüyorum...bence soqan kürü gerçekten düşüklere yol açıyor...benim gittiqim doktorda kullanma demişti ama ben dinlemedim hala devam ediyorum..ve biakç gündür sancıdan ölüyorum...korktum şimdi...sanırım en mantıklısı kürü bırakmak...
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar
arkadaşlar bu düşüklerin soqan kürüyle ilgisi olabilirmi? doktorun biri yine forumdan birine soqan kürü kullanmamasını büyük olasılıkla hamile kalındıqında düşükle sonuçlandıqını söylemiş...geçen günde bunu yazmıştım size...topiqimizdede üst üste düşükler olmaya başladı..ve hemen hemen hepimiz soqan kürü uyguluyoruz...artık bunların tesadüf olmadıqını düşünüyorum...bence soqan kürü gerçekten düşüklere yol açıyor...benim gittiqim doktorda kullanma demişti ama ben dinlemedim hala devam ediyorum..ve biakç gündür sancıdan ölüyorum...korktum şimdi...sanırım en mantıklısı kürü bırakmak...
bırak bencede cnm bende başlicaktım ama güvenemedim açıkcası .
gerçekten olabilirmi :44:düşükler evet çok fazla kafam karıştı doktor kullanmayın diyorsa bırak canım.
evet canım doktorum bana kesinlikle kullanma dedi...rahimin düzenini altüst ediyormuş dengesizlikler başlıyor dedi...nettede araştırdım soqan kürüyle hamile kalan çok kişi var ama çoqunluqu hep düşükle sonuçlanmış..soqan kürü rahimi temizlerken bebeqide dışarı atıyor cnm...
ben soğan kürünü duydum ama hiç araştırmadım.
yumurtaların daha sağlıklı olmasıyla alakalı falan diye düşünmüştüm.
eğer rahimi temizlemek için kullanılıyorsa düşük olması normal gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?