Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

valla tatlım ben bu konuyu bilmiyorum malesef ama Rabim dermansız dert vermesin ...tedaviye başla bakalım herseyin hayırlısı olur...hazirana atladım diyorsun inşallah o ay mutlu haberlerini okuruz

Canım naber bende kocişten fırsat bulur bulmaz bır bakım dedım daha once gece hıc gırmemıstım pek sakın uyudumu herkescikler:)))
selammm çalışma saati bitti nete oturdum

canım cok üzüldüm gecen ay bende senin yaşadıgının aynısını yaşadım çok üzüldüm suan senin içini dışının ne hissettigini cok ama cok iyi anlıyorum
sana bişi diyim doktor benim cok üzüldügümü görünce karsısına aldı ve dediki
nurancım Rabbim saglıklı ve ömürlü bebek nasip etsin ...ilk 3 ayki düşükler bebegin saglıksız oldugu zamanlar vicudun istemedigi için atılırmıs...senin bebegin cok küçüktü muhtemelen saglıksızdıki vicut istemedi
gelecek ay saglıklı bir şekilde gebe kalırsın inşallah dedi

ben o gün bugun hiç üzülmedim veren Allah alan Allah...saglıklı ve ömürlü bir bebek nasip eder Rabbim nşallah en kısa zmanda çok yazdım kusura bakma

iyigecelerrr
bugun tam yumurtlama günümmüş hemen degerlendirdik tabi
ama kızlar yaa ben 20 dakkaya yakın yatıyorum tam kalkarken spermler boşalıyor içimden yaa inşallah ulaşan ulaşıyordur dimi

cok gecmis olsun canim kendini bukadar uzme nurran dogru soyluyor o bebek muhtemelen saglikli degildiki vucut istemedi 4 5 ay dinlendir vuccudunu sonra hayirlisi yine gelir bebisin hic uzulme

cok gecmıs olsun bu durumda pek bısey solenmez.ıns tez vakıtte saglıklı nur topu gıbı ewlatların olur.cok uzuldum bu topıgın hamıslerıne nazaqrmı degıyor anlamadım

günaydın herkese. kübracım çok geçmiş olsun cnm Allahım inş tez zamanda sağlıklı bi evlat asip eder

canım çoook geçmiş olsun, Allah bir daha böyle acı yaşatmasın. inşallah sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin.

kubra arkadaşım çok geçmiş olsun, umarım en yakın zaman da daha hayırlı bir hamilelikle RABBİM müjdeler seni..

arkadaşlar ben hala hasta olmadım ve çok üzgünüm.. 6 gün geçti ama ne hamilelik belirtisi var, nede adet. ne yapıcam ben

canım çok geçmiş olsun dicek bişey bulamıyorum çok üzüldüm gerçekten..Rabbim birdaha yaşatmasın ve en yakın zamanda bebeqini kucaqına almayaı nasip etsin..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı pazarlar
arkadaşlar bu düşüklerin soqan kürüyle ilgisi olabilirmi? doktorun biri yine forumdan birine soqan kürü kullanmamasını büyük olasılıkla hamile kalındıqında düşükle sonuçlandıqını söylemiş...geçen günde bunu yazmıştım size...topiqimizdede üst üste düşükler olmaya başladı..ve hemen hemen hepimiz soqan kürü uyguluyoruz...artık bunların tesadüf olmadıqını düşünüyorum...bence soqan kürü gerçekten düşüklere yol açıyor...benim gittiqim doktorda kullanma demişti ama ben dinlemedim hala devam ediyorum..ve biakç gündür sancıdan ölüyorum...korktum şimdi...sanırım en mantıklısı kürü bırakmak...

bırak bencede cnm bende başlicaktım ama güvenemedim açıkcası .

gerçekten olabilirmi :44:düşükler evet çok fazla kafam karıştı doktor kullanmayın diyorsa bırak canım.

bırak bencede cnm bende başlicaktım ama güvenemedim açıkcası .

canım soqan suyu rahimi çok güzel temizlediqi için sanırım embriyonun tutunmasınada engel oluyor..zaten saraçoqluda hamileyken kesinlikle kullanmayınız demiş..ama biz hamile kaldıqımızı anlayana kadar soqan suyu bebeqe zarar vermiş oluyor ve düşükler meydana geliyor...gerçekten kullanmamak lazım Rabbimiz nasip ettikten sonra her şekilde olur...3 gündür aqrıdan ölüyorum bu aqrıya bebek falan tutunamaz...hemen bırakıyorum cnm...

Son düzenleme:
hamilelikte HBsAg (Hepatit B-sarılık) aşısı yaptıran varmı?

ben gebelik düşünüyorum doktor test sonuçlarına baktı benim negatif görünüyor Hepatit B aşısı yaptırabilirsin dedi bende bir kaç kez tekrarladım hamilelikte yapılabiliyormu diye yapılıyor dedi internette de kimisi yaptırın kimisi yaptırmayın diyo kafam karıştı

gerçekten olabilirmi :44:düşükler evet çok fazla kafam karıştı doktor kullanmayın diyorsa bırak canım.

evet canım doktorum bana kesinlikle kullanma dedi...rahimin düzenini altüst ediyormuş dengesizlikler başlıyor dedi...nettede araştırdım soqan kürüyle hamile kalan çok kişi var ama çoqunluqu hep düşükle sonuçlanmış..soqan kürü rahimi temizlerken bebeqide dışarı atıyor cnm...

ben soğan kürünü duydum ama hiç araştırmadım.
yumurtaların daha sağlıklı olmasıyla alakalı falan diye düşünmüştüm.
eğer rahimi temizlemek için kullanılıyorsa düşük olması normal gibi geliyor bana.

evet canım aynen öyle...hatta saraçoqlu çok fazla yapmayın yoksa rahim duvarınız incelir demiş...hamileyken kullanmayıda yasaklamış...zaten mantıken soqan kürünü uyguladıqımız günler yumurtanın çatlamasıyla çakışıyor ve dolayısıyla bebeklerimiz düşüyor...içim acıdı inanki..okadar emekle heyecanla bekliyoruz onları kaybetmek bukadarmı kolay...incir kürünü yapmak en mantıklısı..en azından yumurtanın oluşumunu ve çatlamasını saqlıyor...yapıcaksan riski olmayan kürleri uygulayalım arkadaşlar...bu hafta topikte kaç arkadaşımız bebeqini kaybetti...inşallah bunlar son olur ve herkes bebeqini biran önce kucaqına alır...

çok geçmiş olsun canım ne desem boş ama üzme kendini Allah beterinden korusun inş en kısa zamnda bu acını unuturacak bebişlerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…