- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.981
bende kist ve miyom için içiyordum ama eqer hamile kalırsam bebeqimi kaybetmek istemiyorum..çünkü bu kür beni mehvetti geçen akşam acillik oldum...demekki her bünyede farklı etki yapıyor...
bende kist ve miyom için içiyordum ama eqer hamile kalırsam bebeqimi kaybetmek istemiyorum..çünkü bu kür beni mehvetti geçen akşam acillik oldum...demekki her bünyede farklı etki yapıyor...
kısçelerrrr yarın inşallah Allahımın izniyle hem bebişi görüp hem kalp atıını duymaya gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin bacişler.yarın doktordan sonra işe gelmiycem ama çarşamba sabahı gelişmeleri yazarım.Allah ım inşallah herkesin yardımcısı olsun.
hayırlısıyla git gel cnm benim inş duyarsın kalp atışlarının meleğinin tatlım
canlarımm merhabaa....
çok yoğun çalıştığımdan sık sık giremiyorum ama genelde bişey yazamasamda en azından gelişmeleri takip edşyor yazdıklarınızı yetişebildiğim kadarıyla okuyorum....
sizlerle birşey paylaşmak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum: biz de 2 senedir çocuk istiyoruz ama olamıyor:) bu ay sadece adetin bitiminden sonraki gün beraber olduk eşimle sonra olamadık eşim çok rahatsızlandı malesef... sağlık olsun... benim ayın 14 ü yumurtlama günümdü sağ kasığım kaç gündür ağrıyor ve karnım davul gibibu sabah da öyleydi ama şimdi biraz daha iyi gibi..hala yumurtalarım çatlıyor olabilir mi aceba???????umut varmı hala sizce
kısçelerrrr yarın inşallah Allahımın izniyle hem bebişi görüp hem kalp atıını duymaya gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin bacişler.yarın doktordan sonra işe gelmiycem ama çarşamba sabahı gelişmeleri yazarım.Allah ım inşallah herkesin yardımcısı olsun.[/QUOT
amiiin canım Allah razı olsun seninde hakkında her şey hayırlı olur inşaallah...
ah canım yaaa allah evladını sana bağışlasın...bir sürü teyzesi var burda bizim dualarımız sizinle ....kısçelerrrr yarın inşallah Allahımın izniyle hem bebişi görüp hem kalp atıını duymaya gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin bacişler.yarın doktordan sonra işe gelmiycem ama çarşamba sabahı gelişmeleri yazarım.Allah ım inşallah herkesin yardımcısı olsun.
kısçelerrrr yarın inşallah Allahımın izniyle hem bebişi görüp hem kalp atıını duymaya gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin bacişler.yarın doktordan sonra işe gelmiycem ama çarşamba sabahı gelişmeleri yazarım.Allah ım inşallah herkesin yardımcısı olsun.[/QUOT
amiiin canım Allah razı olsun seninde hakkında her şey hayırlı olur inşaallah...
inşallah canım.
inşallah canım sağolasın :))
canım benim teşekkürler evet akıntım azaldı inşallah umutlarımız bedenimizi de yeşertir:::) canım sende bebişini görmeye gidecekmişim Allah evladınızı size bağışlasın,teyzeleri olarak bizim dualarımız hep sizlerletatlım umut her zaman var.akıntın azaldıysa yumurtan çatlamış olabilir.
canlarımm merhabaa....
çok yoğun çalıştığımdan sık sık giremiyorum ama genelde bişey yazamasamda en azından gelişmeleri takip edşyor yazdıklarınızı yetişebildiğim kadarıyla okuyorum....
sizlerle birşey paylaşmak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum: biz de 2 senedir çocuk istiyoruz ama olamıyor:) bu ay sadece adetin bitiminden sonraki gün beraber olduk eşimle sonra olamadık eşim çok rahatsızlandı malesef... sağlık olsun... benim ayın 14 ü yumurtlama günümdü sağ kasığım kaç gündür ağrıyor ve karnım davul gibibu sabah da öyleydi ama şimdi biraz daha iyi gibi..hala yumurtalarım çatlıyor olabilir mi aceba???????umut varmı hala sizce
Selammmbende bu gruba katilmak istiyorum :26:
hoşgeldin tatlım...
canım benim teşekkürler evet akıntım azaldı inşallah umutlarımız bedenimizi de yeşertir:::) canım sende bebişini görmeye gidecekmişim Allah evladınızı size bağışlasın,teyzeleri olarak bizim dualarımız hep sizlerle
Selammmbende bu gruba katilmak istiyorum :26:
hoşgeldin canım.bu topik güzel bi topik bacişler olarak herkes birbirine yardımcı olmaya çalışır :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?