Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

bende kist ve miyom için içiyordum ama eqer hamile kalırsam bebeqimi kaybetmek istemiyorum..çünkü bu kür beni mehvetti geçen akşam acillik oldum...demekki her bünyede farklı etki yapıyor...

ya ben su sogan suyu kurunden noluyo hepınız bı telaslandınız orayı kacırdım.bende kullandım aylarca ama hıc yan etkı gormedım neler oluyor kızlar soganla alıp veremedıgınız ne :))))

bende kist ve miyom için içiyordum ama eqer hamile kalırsam bebeqimi kaybetmek istemiyorum..çünkü bu kür beni mehvetti geçen akşam acillik oldum...demekki her bünyede farklı etki yapıyor...

biliyorum canım takip ediyorum Allah inşaallah hiç bir küre ihtiyaç kalmadan kendiliğinden bebişlerimizi verir. canım acaba diyorum ağrının sebebi iyi yöndemiydiki.. yani ağrıyla birlikte kist mi gidiyorduki neyse hakkında hayırlısı olsun canım dediğin doğru olabilir senin bünyene ters gelmiş olabilir ama bende yapmıycam artık zamana bırakalım...

kısçelerrrr yarın inşallah Allahımın izniyle hem bebişi görüp hem kalp atıını duymaya gidiyorum.Dualarınızı eksik etmeyin bacişler.yarın doktordan sonra işe gelmiycem ama çarşamba sabahı gelişmeleri yazarım.Allah ım inşallah herkesin yardımcısı olsun.

hayırlısıyla git gel cnm benim inş duyarsın kalp atışlarının meleğinin tatlım

canlarımm merhabaa....
çok yoğun çalıştığımdan sık sık giremiyorum ama genelde bişey yazamasamda en azından gelişmeleri takip edşyor yazdıklarınızı yetişebildiğim kadarıyla okuyorum....
sizlerle birşey paylaşmak ve tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum: biz de 2 senedir çocuk istiyoruz ama olamıyor:) bu ay sadece adetin bitiminden sonraki gün beraber olduk eşimle sonra olamadık eşim çok rahatsızlandı malesef... sağlık olsun... benim ayın 14 ü yumurtlama günümdü sağ kasığım kaç gündür ağrıyor ve karnım davul gibi bu sabah da öyleydi ama şimdi biraz daha iyi gibi..hala yumurtalarım çatlıyor olabilir mi aceba???????umut varmı hala sizce

tatlım umut her zaman var.akıntın azaldıysa yumurtan çatlamış olabilir.

ah canım yaaa allah evladını sana bağışlasın...bir sürü teyzesi var burda bizim dualarımız sizinle ....

tatlım umut her zaman var.akıntın azaldıysa yumurtan çatlamış olabilir.
canım benim teşekkürler evet akıntım azaldı inşallah umutlarımız bedenimizi de yeşertir:::) canım sende bebişini görmeye gidecekmişim Allah evladınızı size bağışlasın,teyzeleri olarak bizim dualarımız hep sizlerle

tatlım yumurtlama günü belirleniyor ama bana kalırsa her zaman umut vardır. bence bugünleride değerlendir derim.

sağolasın teyzoşu:)) inşallah sende en kısa zamanda hmiş olursun allahım ın izniyle :))

kızçelerim çok öpüyorum sizi.kargolarımı götürücem.dularınızı eksik etmeyin.seviyom sizi lemmmmmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…