- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.301
kızlar ben sayfadan çıkıyorum ama şu soğan suyuna daha tam karar veremedim yaa hala muallaktayım lütfen önerenler veya önermeyenler yazsın rica ediyorummmmmm:44::44::44:
silik ikinci çizgi cıktı cnm yarı sabah sağlık ocağına gidip kan testi yaptırcam. bugün geç oldu çünkü
Icin ne soyluyor peki? Goguslerde aci var mi aci
Kizlar simdi faceden bi arkadasimla konusuyorum 3 aylik hamile kisti olmasina ragmen hamile kalmis bebegin durumu cok iyi dokotr sezeryanla dogumu yapicakmis hem kisti de alicakmis yani Alllah ol diyince oluyor sasairdim:)
bu bizim için çok güzel bir haber canım paylaşım için teşekkürler...zaten hamile kalırsam bende sezeryan düşünüyorum kist miyom ne varsa alsınlar birde tüpleri baqlanırsan malum benimki 3. olucak
canım benim haklısın tabi kendimizi kandırıyoruz ama artık benim bünyem bana pek inanmıyor uzun zamandır bebek istiyoruz ve olmuyor 2 sene kadar.... ama umut etmek de güzel napalım olmasada en azından kendimizi birkaç günde olsa hamile gibi hissetmekte güzel... Allah hayırlısını hayırlı bir zamanda versin inş....
hemen fikir beyan etmeliyim. Bende pko var, doktor normal yolla gebelik zor demişti. 10 gün kadar soğan suyu içtim, 15 güne tamamlayamadım ama her ay yaklaşık 1 hafta erken adet oluyordum, bu ay günüm geldi, hala olmadım. Bebiş geliyordur inşaallah, belki vesile olmuştur. Ya da en azından düzene girdi adetim. Ilk ihtimal için dua ediyorum : Ayrıca o kadar kötü kokmuyor. Biraz ılıtıp bir dikişte içebilirsiniz, burnunuzdan soluk almazsanız. Ben soğanı seviyorum belki ondan zorlanmadım.
hemen fikir beyan etmeliyim. Bende pko var, doktor normal yolla gebelik zor demişti. 10 gün kadar soğan suyu içtim, 15 güne tamamlayamadım ama her ay yaklaşık 1 hafta erken adet oluyordum, bu ay günüm geldi, hala olmadım. Bebiş geliyordur inşaallah, belki vesile olmuştur. Ya da en azından düzene girdi adetim. Ilk ihtimal için dua ediyorum : Ayrıca o kadar kötü kokmuyor. Biraz ılıtıp bir dikişte içebilirsiniz, burnunuzdan soluk almazsanız. Ben soğanı seviyorum belki ondan zorlanmadım.
Burada minicik yazilmis olsada kocaman zuzu19 var amaanurran,
nehirasi,
pembemasal,
semahatt,
54julye,
canom,
seastire,
KK Pro ÜyeErGiNSeNa,
lata,
irmegan,
vesdeniz,
nazende_87,
KK Pro ÜyeElossa,
efule,
fgak,
eceli54,
gul_sen
maşallah maşallah ne bereket topiğimizdee
Burada minicik yazilmis olsada kocaman zuzu19 var amaa
Aminnniki sene mii? Canim ben daha yolun basinda olmama ragmen alti ayda kac kez aglama krizine girdim sen neler hissetmissindir kimbilir. Insallah en en kisa zamanda gonlundeki bebege kavusursun. Adet olmadin dimi?
kızlar öğlen test alcam yapmayı planlıyorum.. çıkarmı ki bu saatte yapsam, genelde sabah ilk idrarda yapın diyorlar ya ondan diyorum..
Allah tamamına erdirsindalinnn canımm ben idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ve silik falanda değildi gayet belirgin galiba hamileyim.................)))))))))))))))))))))))))))))))))çok şaşkınım yaaa,,,,,,,,,,,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?