Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

kızlar ben sayfadan çıkıyorum ama şu soğan suyuna daha tam karar veremedim yaa hala muallaktayım lütfen önerenler veya önermeyenler yazsın rica ediyorummmmmm:44::44::44:

Canim merhaba konuya yeni giris yaptim ama sogan suyu ise yarar yaramasina ama icebilecekmisin midene guveniyormusun okadar kotu ki tadi... Neyse bi dene aklinda kalmasin istersen ama ben yapamadim!

Kizlar simdi faceden bi arkadasimla konusuyorum 3 aylik hamile kisti olmasina ragmen hamile kalmis bebegin durumu cok iyi dokotr sezeryanla dogumu yapicakmis hem kisti de alicakmis yani Alllah ol diyince oluyor sasairdim:)

bu bizim için çok güzel bir haber canım paylaşım için teşekkürler...zaten hamile kalırsam bende sezeryan düşünüyorum kist miyom ne varsa alsınlar birde tüpleri baqlanırsan malum benimki 3. olucak

Son düzenleme:
kıssçeler ben çıkıyorum arkadaşım gelecekmiş çaya..bişeyler hazırlıyım..öpüyorum sizi...akşama görüşürüz

bu bizim için çok güzel bir haber canım paylaşım için teşekkürler...zaten hamile kalırsam bende sezeryan düşünüyorum kist miyom ne varsa alsınlar birde tüpleri baqlanırsan malum benimki 3. olucak

Vallah canim baya bi moral oldu bana da Allah buyuk adet duzenleyici ilac vermis doktor isim vermiyim artik o yuvarlak olanindan hani ok isaretleriyle takip ediyoruz onu icmis ondan sonra hamileymis Allah bizlere de nasip etsin Amin

Aminnniki sene mii? Canim ben daha yolun basinda olmama ragmen alti ayda kac kez aglama krizine girdim sen neler hissetmissindir kimbilir. Insallah en en kisa zamanda gonlundeki bebege kavusursun. Adet olmadin dimi?

Kızlar adetim bugün bitti şimdi banyo yapıp temizlenicem ve yeni umutlar ve çalışmalarla yeni bir aya daha bebek umudumla başlıcam

HeerHer
Her turlu mujdeli haber bu, sevindim canim senin adina bende daha ne oldugunu bilmedigim icin henuz baslamadim bole seylere ama gidicem tekrar doktora bu ayda olmazsa yada esimi gondericem o muayene olsun yeter yahuu

HeerHer
Her turlu mujdeli haber bu, sevindim canim senin adina bende daha ne oldugunu bilmedigim icin henuz baslamadim bole seylere ama gidicem tekrar doktora bu ayda olmazsa yada esimi gondericem o muayene olsun yeter yahuu

HeerHer
Her turlu mujdeli haber bu, sevindim canim senin adina bende daha ne oldugunu bilmedigim icin henuz baslamadim bole aseylere ama gidicem tekrar doktora bu ayda olmazsa yada esimi gondericem o muayene olsun yeter yahuu

Aminnniki sene mii? Canim ben daha yolun basinda olmama ragmen alti ayda kac kez aglama krizine girdim sen neler hissetmissindir kimbilir. Insallah en en kisa zamanda gonlundeki bebege kavusursun. Adet olmadin dimi?

olmadım zuzucum inşallah da hayırlı haberlerle olmam da....inşallah canım tüm arkadaşlarımız dileklerine kavuşuverir

dalinnn canımm ben idrar testi yaptım iki çizgi çıktı ve silik falanda değildi gayet belirgin galiba hamileyim.................)))))))))))))))))))))))))))))))))çok şaşkınım yaaa,,,,,,,,,,,,,

kızlar öğlen test alcam yapmayı planlıyorum.. çıkarmı ki bu saatte yapsam, genelde sabah ilk idrarda yapın diyorlar ya ondan diyorum..

cıkar canım var ıse bebıs kan degerın 25 ın uzerındeyse hangı saatte yaparsan yap cıkar.ama tuvaletını 1 saat tutmakta genede fayda var gercı ben tutmamıstım hatta tuvaletım yoktu sıka sıka 3-5 damla cıkarıp yapmıstım :))) ıkıncı cızgı cıkmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…