- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.401
bu ay zannetmiyorum cuma günü basit bir operasyon olcam
ilaçla bir ay tedavi sonra bebek inşallahhhhh
lalinadanın kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum canım ben
yanlış kelimeler biraraya gelmiş sadece
bu ay zannetmiyorum cuma günü basit bir operasyon olcam
ilaçla bir ay tedavi sonra bebek inşallahhhhh
canım çokkkkkkkkk tebrik ederimm Rabbim tamamına erdirsin saqlıklı sıhhatli kucaqına almayı nasip etsin
canım ben kızıma hamileyken üstüne adet görmüştüm ve bikaç gün sürmüştü..sanırım bundan dolayı doktor bize yasaklamıştı...ama normal şartlarda son 1-2 ay kalana kadar müsade ediliyor diye biliyorum..
canım bende bunun için diyorum tek bir topiqimiz olsun diye..mart ayında hamile olan arkadaşlar başka topiqe gittiler..nisanda hamile kalanlarda mayıs topiqinde olmucaklar..her ay hamile kalan arkadaşlar hamile topiklerine gidiyorlar..arkadaşlıklarımız kopuyor...hep beraber olalım diye mayıs topiqi yerine tek bir topik açmayı düşünüyoruz...inşallah bundan sonra yaprak dökümü yaşamıcaz canım
ben bu mesajı üstüme alıyorum...bir önceki mesajındada erginsena ısrarla 5 dakikadan sonraki testler geçersiz yazmış demişsin...sadece 1 defa yazdım...öncelikle şunu belirteyim...benim burda kimseye karşı art bir niyetim olamaz..37 yaşındayım aklım başımda kaprismiş çocuklukmuş bunlar benden geçti...testlerin üzerinde ne yazarsa yazsın idrarı ilk damlattıqında nasılki birinci çizgi hemen çıkıyorsa ikinci çizgininde o anda çıkması lazım silik bile olsa... deqil 15 dakika 5 dakika bile sonra çıkan ikinci çizgi hiçbir zaman aktif olamaz.. silik çıkan ikinci çizgilerin %90ı pozitiftir ama o ilk anda çıkarsa bu geçerlidir...birçok kişinin yaptıqı testlerde tek çizgi çıktıqı halde belli bir zaman sonra tekrar teste baktıklarında 2.çizgiyi hafifte olsa görürler...çünkü test aktifliqini kaybetmiştir...
ben sana yaptıqım yorumda bunu anlatmak istedim..ama senin yazında bariz bir tepki var...sen illa ümitlenmek istiyorsan biz hepimiz sana hamilesin diye ümitlendirelim aksi bir durumda hayel kırıklıqı yaşayacak olan sensin...yıkılacak olan sensin...umarım açıklayıcı olmuştur..
bu msj ı gormemıstım bak gordugum ıyı oldu ergınsena nın cvbını okurken gordum.hanı derlerya duymk ıstedıgınımı soelyım yoksa gercegımı dıye o mısal.arkadaslar cok haklı ılk 5 dakıkadan sonrası testte dogru sonuc deıldır.nasılkı ılk cızgı hemen cıkıyorsa ıkıncıde anında cıkar hatta once bhcg cızgısı cıkar ıdrarı damlattıgında cooook sılık ve dakıkalar gectıkce koyulasır bu boeldır.sen 15 dakıka ıcınde cıkmamıssa ve 15 dakıka sonra baktıgında varsa ve sevınmıssen.o test ın dogru cıkma olasılıgı cok azdır.okadar testler yaptım hıc rastlamadım.
bırde ben su topıgın temel tasları lafına takılmıs durumdayım.her topıkte 3-5 kısı tayın edılır.gerısı nın soledıgı seyelr onemlı deıldır.cope atılır.bu cok yanlıs bı dusunce.burda herkes bılgısı oldugu kadarıyla bılbırıne yardımcı olmaya calısır.bazılarıda ya cocukludur yada yogun tempoda calıstıkalrı ıcın cvp daha az verırler.ama daha musaıt olanlar daha fazla cvp verırler.ve ozamanda temel tas ılan edılırler.ben burda herkesı coks evıyorum bnm temel tasım yok.bırını daha cok dıgerını daha az sevıyor deılım.sonucta paylasımalrımız ortak hep.neye gore temel tas orasını pek anlamadım.ozaman sole yapalım.temel tasları ayıralım ve gerıye kalan herkes cıksın gıtsın.bole ayrımcılık yapan usluplarla bırbırımıze yaklasmayalım.ne kadar kalabalık olursa okadar keyıflı oluyor sohbetler.belus ozlem banu tulın tusemım kaç gundur yoklar cesıtlı sebeplerı vardır.onları cok sevıyorum.banununda en cok pozıtıf yanını sevıyorum belusun sevımlılıgını ozlemın sıcaklıgını latanın samımıyetını tusemın dobnralıgını tulının sakınlıgını hayaletın heycanını ecelı emosh berceste suan akloıma gelmeyenler herkes burda ıken sohbetler guzel.ama sadece altta adını daha fazla gordugumuz kısıler dısında kı solemlerı dıkkate almayacaksanız eger ben cıkar gıderım yanı.temel tas yan tas bas tas kralıce ayakcı vss hadı bırbırımızı gruplara sınıflara ayıralım.tepkımde haklı oldugumu dusunuyorum lalınada arkadasım.bırden hıc dıkkate alınmadıgımı bosuna konustugumu hıssettırdın bana kusura bakma
hamilesin tabii duygusalsındır canımkımsenın kotu nıyetı var dıyemem.ama son gunlerın duygusallıgımıdır nedır ben alındım o msj okudugumda.cunku hayatta en sevmedıgım seydır bu.buraya 30 kısı bısey yazıyorsa bunlardan 3 u temel tas denıyorsa kalan 27 kısı ne sınıfına gırıyo gereksız kalabalık.
yazmayı unutmusum yaw kafam karıstı ne operasyonu onemlı bısey deıldır umarım
kımsenın kotu nıyetı var dıyemem.ama son gunlerın duygusallıgımıdır nedır ben alındım o msj okudugumda.cunku hayatta en sevmedıgım seydır bu.buraya 30 kısı bısey yazıyorsa bunlardan 3 u temel tas denıyorsa kalan 27 kısı ne sınıfına gırıyo gereksız kalabalık.
ayy hadı ıns son badıren olsun tatlımmm.hamilesin tabii duygusalsındır canım
ama bebişii düşün canım stres yok
kürtaj olcam canım rahim duvarım kalınlaşıyor canım onu temizleyecek ama geçen seneki gibi
olmayacak dedi inşallah ertesi gün işe gidebilirsin dedi cuma günü akşam olcam canım:26:
söylediklerinde baştan sona haklısın canım... bu topik hepimizin...herkesin söz hakkı var..dediqin gibi kimi az yazar kimi çok... temel taşlar diye nitelendirildiqinde geriye kalan bütün arkadaşlarımız rencide oluyor... bu üslup son derece yanlış!! arkadaşımız gerçekleri deqil banu arkadaşımızın yaptıqı pozitif yorumları özlemiş... 5 dakikadan sonraki testler güvenilir deqil dediqim içinde moral bozan kişi olmuşum... tamam ozaman bundan sonra kasıkalrım aqrıyor acaba hamilemiyim diyene sırf pozitif yorum yapmak için evet hamilesin diyelim...reqlinden 10 gün önce test yapsan çıkarmı diyene sırf istediqi pozitif yorum yapılsın diye evet çıkar git yaptır diyelim...midem bulanıyor gibi bukadar erken belirti verirmi diyene gönlü olsun yaptıqımız yorum pozitif olsun diye miden bulanıyorsa hamilesin diyelim...yada arkadaşımız gibi 20 dakika sonra çıkan 2. silik çizgi için gerçket sonuç budur hamilesin tebrikler diyelimki pozitif yorum olsun!!!!! yeterki gönlü olsun morali bozulmasın..... arakadaş temel taşlar derken bunun dışında kalan kişiler alınırmı kırılırmı diye düşünmezken bize gerçek olan bişeyi yazdıqımız için morali bozuluyor... eqerki bizler burada birilerinin moralini bozmak için burdaysak gul_sen arkadaşımız test yapmış ve iki çizgide net çıkmış ne yaptık gidip hepimiz tebrik edip arkadaşımızın sevincini paylaştık... niyetimiz durduk yere ikinci çizgiyi yok saymaksa gul_sen arkadaşımızın testinede olumsuz yorum yapardık... dalincim ayrıca mesajının son kısımlarında dikkate alınmayıp bol konuştuqun hissine kapıldıqını yazmışsın...bak ben sanin ablanım canım...mesajlarını yakından takip ediyorum ve yaşına göre çok olgunsun...kesinlikle boş falanda konuşmuyorsun...yeri geliyor ben bile takıldıqım birşeyi sana yada başka arkadaşlarıma sorabiliyorum...herkesin tecribeli olduqu kısımlar farklıdır..paylaşım için burdayız... ayrıca çıkar giderim diye bir cümle kurmuşsun..sen niye gidiyorsun...
kesinlikle haklısın canım bu şekilde her ay azalıyoruz..inşallah mayıs ayında temelli bir topiqimiz olur sürekli taşınmak zorunda kalmayız..durmadan durmadan ev topla eşya topla ordan oraya taşın yoruluyoruz diiimi amapembemasalım affet kuzum :))) ama aydan aya topık acılınca ve topıkler hamıle kalmak uzerıne olunca hamıleler cekıyo gıdıyo yaww tek bır topık acalım ve hamıle hamılelıge cabalayan herkes orda olalım.her ay bır topık demek her ay 3-5 eleman eksık demek :)))))
ErginSena, beni kesinlikl yanlış anlamışsın, daha doğrusu ben yanlış aksettirdiğime çok üzüldümm, inan ki buraki arkadaşlarla ilgili bişey değildii, ben orda ErginSena üstüne basarak derken, sen hani dikkat et 5 dk dır sonuç demişsin ya, 5 dk. sonra çıkan bile yanlıştır ben benim testte 15 dk. yazıyo, belki farklı olur test, kızlar olur da onlarınki de 15 dk diyosa dikkat etsinler diye dikkat edin dedimm, umut dünyasıı, var ya burda insanların yazdığı 1 kelimeden bişey yakalamaya çalışıyo insan.. Burda cvplar karşılıkız, art niyetsiz çünk tanımıyoruz birbirimizi, bu noktada dyorum ya, sen sakıın üstüne alınma, yanlş ifade etmişim, özür dilerim senden.
Dalin, iki farklı cvbı birden alıntılayamadımm, sen de temel taşlar kısmına takılmışsın, cnmm o neden biliyo musun, bana ilk cvp veren Banuyduu, ondan hani bnm için temel taşş, yoksa hepiniz cvp veriyosunuz, vakit ayırıyosunz, allah razı olsuunn, ya Banuyla bir de lata, hani aklımda kalanlar bnm, yoksa bunda da başka amaç yoktu..
yani işte yazı dilinde tonlama olmadığından yanlış anlaşıldım belki de. tekrar edeyim, kırdıysam özür dilerim. k
Dalinn, bahsettiğim gibi o bana göre hani temel taş, ilk cvp verenler, hani takip edip kendinle bi bütünleştirirsin yaa, daha yakın hssedrsin tanımasanda, latanın 6 gün önce test yapması ve çiftçzgi görmesi vs. nedeniyle temel taş dedim, yani bana göre, ya umarım anlatabilmişimdir.. yoksa, kesinlikle öyle kuru kalablık olur muu, herkes birbiriden değerli, sen de öyle.. sen beni yüreklendirdin bugün 5 gün kala adetime çıktı kanda diye..
Neyse, akşam akşam üzüldüm çok
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz yeni tek topik konusunda tamam acalim dedik isim bulmaya calistik o ara kaynadi unutulduama acalim kizlar ya bi de enginseda arkadasimiza katiliyorum ben ve ya baskasi isim vermeden yazmak daha mantikli cunku uzun sure acmayan bi anda acan ve senin icin cok guzel bilgiler veren birileri cikiyor mutlaka oyle demeyin bi de bebisler kistli bi bisi daha hamile kalmis kistini patlatiktan sonra yani kist mist hikaye Allah buyuk dualarimizi eksik etmiyelim
dalinim sen nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz yeni tek topik konusunda tamam acalim dedik isim bulmaya calistik o ara kaynadi unutulduama acalim kizlar ya bi de enginseda arkadasimiza katiliyorum ben ve ya baskasi isim vermeden yazmak daha mantikli cunku uzun sure acmayan bi anda acan ve senin icin cok guzel bilgiler veren birileri cikiyor mutlaka oyle demeyin bi de bebisler kistli bi bisi daha hamile kalmis kistini patlatiktan sonra yani kist mist hikaye Allah buyuk dualarimizi eksik etmiyelim
hamıslık dahada guzellesmeye basladı mıde bulantıları azalınca persembede doktora gıdıyoruz bakalım nasılız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?