Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

lalinadanın kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum canım ben
yanlış kelimeler biraraya gelmiş sadece

kımsenın kotu nıyetı var dıyemem.ama son gunlerın duygusallıgımıdır nedır ben alındım o msj okudugumda.cunku hayatta en sevmedıgım seydır bu.buraya 30 kısı bısey yazıyorsa bunlardan 3 u temel tas denıyorsa kalan 27 kısı ne sınıfına gırıyo gereksız kalabalık.

Son düzenleme:

ErginSena, beni kesinlikl yanlış anlamışsın, daha doğrusu ben yanlış aksettirdiğime çok üzüldümm, inan ki buraki arkadaşlarla ilgili bişey değildii, ben orda ErginSena üstüne basarak derken, sen hani dikkat et 5 dk dır sonuç demişsin ya, 5 dk. sonra çıkan bile yanlıştır ben benim testte 15 dk. yazıyo, belki farklı olur test, kızlar olur da onlarınki de 15 dk diyosa dikkat etsinler diye dikkat edin dedimm, umut dünyasıı, var ya burda insanların yazdığı 1 kelimeden bişey yakalamaya çalışıyo insan.. Burda cvplar karşılıkız, art niyetsiz çünk tanımıyoruz birbirimizi, bu noktada dyorum ya, sen sakıın üstüne alınma, yanlş ifade etmişim, özür dilerim senden.
Dalin, iki farklı cvbı birden alıntılayamadımm, sen de temel taşlar kısmına takılmışsın, cnmm o neden biliyo musun, bana ilk cvp veren Banuyduu, ondan hani bnm için temel taşş, yoksa hepiniz cvp veriyosunuz, vakit ayırıyosunz, allah razı olsuunn, ya Banuyla bir de lata, hani aklımda kalanlar bnm, yoksa bunda da başka amaç yoktu..
yani işte yazı dilinde tonlama olmadığından yanlış anlaşıldım belki de. tekrar edeyim, kırdıysam özür dilerim. k

söylediklerinde baştan sona haklısın canım... bu topik hepimizin...herkesin söz hakkı var..dediqin gibi kimi az yazar kimi çok... temel taşlar diye nitelendirildiqinde geriye kalan bütün arkadaşlarımız rencide oluyor... bu üslup son derece yanlış!! arkadaşımız gerçekleri deqil banu arkadaşımızın yaptıqı pozitif yorumları özlemiş... 5 dakikadan sonraki testler güvenilir deqil dediqim içinde moral bozan kişi olmuşum... tamam ozaman bundan sonra kasıklarım aqrıyor acaba hamilemiyim diyene sırf pozitif yorum yapmak için evet hamilesin diyelim...reqlinden 10 gün önce test yapsam çıkarmı diyene sırf istediqi pozitif yorum yapılsın diye evet çıkar git yaptır diyelim...midem bulanıyor gibi.. bukadar erken belirti verirmi diyene gönlü olsun yaptıqımız yorum pozitif olsun diye miden bulanıyorsa hamilesin diyelim...yada arkadaşımız gibi 20 dakika sonra çıkan 2. silik çizgi için gerçek sonuç budur hamilesin tebrikler diyelimki pozitif yorum olsun!!!!! yeterki gönlü olsun morali bozulmasın..... arkadaş temel taşlar derken bunun dışında kalan kişiler alınırmı kırılırmı diye düşünmezken biz gerçek olan bişeyi yazdıqımız için morali bozuluyor... eqerki bizler burada birilerinin moralini bozmak için burdaysak gul_sen arkadaşımız test yapmış ve iki çizgide net çıkmış ne yaptık gidip hepimiz tebrik edip arkadaşımızın sevincini paylaştık... niyetimiz durduk yere ikinci çizgiyi yok saymaksa gul_sen arkadaşımızın testinede olumsuz yorum yapardık... dalincim ayrıca mesajının son kısımlarında dikkate alınmayıp boş konuştuqun hissine kapıldıqını yazmışsın...bak ben senin ablanım canım...mesajlarını yakından takip ediyorum ve yaşına göre çok olgunsun...kesinlikle boş falanda konuşmuyorsun...yeri geliyor ben bile takıldıqım birşeyi sana yada başka arkadaşlarıma sorabiliyorum...herkesin tecrübeli olduqu kısımlar farklıdır..paylaşım için burdayız... ayrıca çıkar giderim diye bir cümle kurmuşsun..sen niye gidiyorsun...

Son düzenleme:
hamilesin tabii duygusalsındır canım
ama bebişii düşün canım stres yok

yazmayı unutmusum yaw kafam karıstı ne operasyonu onemlı bısey deıldır umarım

kürtaj olcam canım rahim duvarım kalınlaşıyor canım onu temizleyecek ama geçen seneki gibi
olmayacak dedi inşallah ertesi gün işe gidebilirsin dedi cuma günü akşam olcam canım:26:

açıklaman ıcın tesekkur ederım.demek ıstedıgınınde bu oldugundan emınım.acıklaman bana yeterlı geldı.ben ılk okudugumda tam tersı dusundum ben hanı temel taslar.topıgın gozdelerı cvbı degerlılerı gıbı geldı.ve takıldım o cumleye.o skeıdle dusunmedıgıne sevındım.ya ınan bak her saat bası bakmaya calısıyorum okadar bırıkıyorkı bı gozum okuyo dıger gozum cocuklarda olunca kacıyo gozumden yoksa bulgım olan bı konuysa keısnlıkle es gecmem.

Dalinn, bahsettiğim gibi o bana göre hani temel taş, ilk cvp verenler, hani takip edip kendinle bi bütünleştirirsin yaa, daha yakın hssedrsin tanımasanda, latanın 6 gün önce test yapması ve çiftçzgi görmesi vs. nedeniyle temel taş dedim, yani bana göre, ya umarım anlatabilmişimdir.. yoksa, kesinlikle öyle kuru kalablık olur muu, herkes birbiriden değerli, sen de öyle.. sen beni yüreklendirdin bugün 5 gün kala adetime çıktı kanda diye..
Neyse, akşam akşam üzüldüm çok

ayy hadı ıns son badıren olsun tatlımmm.

cok dogru solemıssın .dogru dıyen 9 koyden ınfılak olurmus ya aynen ole oluyo.dıkkat edersen ben her cumleye yanıt vermem cunku bılgım yoksaaa yada olumsuz dusunuyorsa tepkı olarak alınmaması ıcın cvpsız kalırım ama cogunuda gozden kacırırım.temel taslar sozu banada hıc hos gelmedı.dedıgın gıbı zoruma gıttı.elıdmen geldıgınce yardımcı olmaya calısıyorum ama bır kaç kısyı bole sınıflandırınca haklı olarak gucume gıdıyor.gereksız goruyorum kendımı haksızmıyım allah askına.kırılırım yani.ama neyse oda gereken seyı soledı.fazlada ustune gıtmeye gerek yok dıye dusunuyorum

kesinlikle haklısın canım bu şekilde her ay azalıyoruz..inşallah mayıs ayında temelli bir topiqimiz olur sürekli taşınmak zorunda kalmayız..durmadan durmadan ev topla eşya topla ordan oraya taşın yoruluyoruz diiimi ama

est. canım bazen yazdıqımız şeyleri karşı tarafa farklı yansıtabiliyoruz...bu mesajından bu anlaşılıyor..özür dileyecek bişey yok son yazdıqın mesaj yeteri kadar açıklayıcı olmuş

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz yeni tek topik konusunda tamam acalim dedik isim bulmaya calistik o ara kaynadi unutuldu ama acalim kizlar ya bi de enginseda arkadasimiza katiliyorum ben ve ya baskasi isim vermeden yazmak daha mantikli cunku uzun sure acmayan bi anda acan ve senin icin cok guzel bilgiler veren birileri cikiyor mutlaka oyle demeyin bi de bebisler kistli bi bisi daha hamile kalmis kistini patlatiktan sonra yani kist mist hikaye Allah buyuk dualarimizi eksik etmiyelim

üzülme canım oluyor böyle yanlış anlaşılmalar
bende böyle sıkıntılar çok yaşadım sadece dediğin gibi yazı dili ifadesiz
oluyor biraz üstünde çok durmayın bence

bak ben bu muhabbetıde gormedın vay canına ya bıseydne haberım yok :))) bulalım guzel bı ısım bak sız bulamazsanız ben bulurum haaa emrı vakı yaparım sonra acarım topıgı :)))) bu gece yarısına kadar vaktınız var

canım yanılmıyorsam bütün topikleri sen açtın...bu topiqide senin açmanı isterim şahsım adına...sen önden yürü biz arkadan geliriz canım hani derler ya..arkandayızzz

ErginSena valla moral bozan diye seni kastetmedim, burdan biri bile degill, benle ne alip veremedigin olucak kizmayin emi, valla tanlis anlatmisim, diyorum ya, temel tas konusunda haklisiniz, ozur dilerim, ama dedim ya, demek istefigim degerliler degildi, hepiniz bnm icin cok degerlidiniz. Ya bi de ben giderim demedim ki, oyle mi dedimm? gitmemm, daha paylasilcak cok sey var, ama artik daha dikkatli yazarim, dikkat ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…