Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

görümceninde maşallahı var aqzından laf alıcak...iyi toparlamışsın cnm..demekki hala olmak için sabırsızlanıyor..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahh...

bizde kız istiyoruz canım...benim ncikimde sena yazıyor ya...sena kızımız olursa vereceqimiz isim...Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahhh

tebrikler canım
bende bugün doktora gideceğim arayıp gitmeyi düşünüyordum kapalı olsa daha iyi olacak bu yağmurda

evet sadece ilk gün oldu bugün bişeyim yok çok şükür ama çok şiddetliğdi çalışamadım

canım hem hamile kalmayı hemde soğan kürü kullanmayımı düşünüyorsun.

tekrar tebrikelr canımmmmmmm
eşine daha söylemdin dimi bitanem..akşam yapıcaksın süprizi
evet sadece ilk gün oldu bugün bişeyim yok çok şükür ama çok şiddetliğdi çalışamadım
he sen yeni başladın uygulamaya...nezaman başladınki canım...
ben ve eşimde kız istiyoruz inş bir kızımız olur. ama tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması

Rabbim gönlünüze göre versin canım

sonucun çıktısını almadım tam çıkartıcaktı doktor elektirikler gitti yarın kan vermeye gidicem o zaman sonucumuda alırım artık

günaydın anım benimde kasıklarımda sızlama var yaa sanki regli ocamda bi türlü sökmüyor gibi bide belime vuruyor ...ama ben bebege yormuyorum cunku göguslerimde hi. bişi yok benim 2 hamileliğimi ögrendigimdede gögüslerin hassaslaşmıs ve dolgunlaşmıstı
hayırlısı benimde 8 gün var bata

oh ohh hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasip etsin degerın kaç çıkmış canım

yok canım söylemedim akşama süpriz. amin cnm Allahım herkesin gönlüne göre versin inş

bütün hamileliklerde göğüsdeki belirtiler oluyormu ?

bakıyorumda ay sonuna bebek patlaması olacak galiba çoğunlukta bat lar ay sonu

cnm benim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde göğüslerime el bile süremiyodum ama şimdi öle deil sadece hafif sızlama var demekki her zaman aynı olmuyomuş

sol ve sağ kasığımda ama bu belirtiler ilk gün oldu idrar yaparken ağrı oluyor umarım doğru yapıyoruzdur eşimde kızıyor yapma sana bişey olacak diye kokuyorum diyor ama elimde değil bebiş istiyorum

Canim bende belirti var sol tarafim fena vuruyo gogus uclarim hassaas ve camasirim cok islak 1mayis adet olcam eger bebis yoksa ama bukadar erken ben burdayim hisset beni teninde dermiki bu yaramazlar bu arada sogan kurune dvm ediyorsan arada ara ver bobrekler cok etkileniyo bunlardan!

salı günü başladım canım umarım iyi gelir konturole gideceğim ama bu gün çalışmıyoruz hastanede olduğum halde bize bile bakmıyorlar

oh ohh hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasip etsin degerın kaç çıkmış canım

valla cnm çıktı alcaktım elektirik gitti bende sormayı unuttum heyecandan ama 4 haftalıkmış yarın belli olur değerim tatlım.AMİN canim benim DARISI SİZLERİN BAŞINA

Son düzenleme:
bir sakıncası yok umarım

canım araştır bence doktoruna falan sor.
nasıl neden kullanıldığını öğrendinmi bilmiyorum hamile kaldığınızda bırakın diyor kürü kullandığın zaman tamda yumurtlama dönemin.
kür rahimi temizlediği için haliylede düşük riski olabiliyor,rahmi temizleyen birşey nasıl hamile kalmanı sağlarki.
kürü bebek düşünmediğin bi ara iltihap kist gibi bi durum varsa kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…