- Konu Sahibi pembemasal
-
- #4.961
görümceninde maşallahı var aqzından laf alıcak...iyi toparlamışsın cnm..demekki hala olmak için sabırsızlanıyor..Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahh...hafta sonu görümcem yeğen istiyorum diyo bende dedimki leylere haber gönderdik dedim oda ne zaman gönderdiniz dedi öyle kaldım bi an sonra 10 yıl önce falan dedim geçiştirmeye çalıştım
bizden sarışın çıkması çok zor ancak bana çekerse yeşil gözlü olur babasına çekerse iri gözlü olur ortaya karışık birşey olsun istiyorum :)))
Ben kiz istiyorum allah herkesin gonlune gore versin ama ben ilk kizim oolsun sora olum olsun istiyorum zaten ustuste yapicam olursa ins. Esim tam bir erkekciydim ama akilli bi hatun olarak ole bi svedirdim ki benim fikrimi kendi fikri gibi beenimsedi hep kiz ismi dusunuyor:) senin varmi gonliunden gecen?
ahhh canım benim yaaa bunlar çok tatlılar ama bunlar bize yetmez
kızlar ben geldim HAMİLEYİMMMMMMaz kalsın öğrenemicektim sonucu kızlar bi doktor öldürüldü ya bütün doktorlar çalışmıyo bakmıyolar hastalara hbrniz olsun doktora felan araryıp öğrenmeden gitmeyin bugün
evet sadece ilk gün oldu bugün bişeyim yok çok şükür ama çok şiddetliğdi çalışamadım
kızlar ben geldim HAMİLEYİMMMMMMaz kalsın öğrenemicektim sonucu kızlar bi doktor öldürüldü ya bütün doktorlar çalışmıyo bakmıyolar hastalara hbrniz olsun doktora felan araryıp öğrenmeden gitmeyin bugün
tekrar tebrikelr canımmmmmmmkızlar ben geldim HAMİLEYİMMMMMMaz kalsın öğrenemicektim sonucu kızlar bi doktor öldürüldü ya bütün doktorlar çalışmıyo bakmıyolar hastalara hbrniz olsun doktora felan araryıp öğrenmeden gitmeyin bugün
he sen yeni başladın uygulamaya...nezaman başladınki canım...evet sadece ilk gün oldu bugün bişeyim yok çok şükür ama çok şiddetliğdi çalışamadım
ben ve eşimde kız istiyoruz inş bir kızımız olur. ama tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olması
günaydın anım benimde kasıklarımda sızlama var yaa sanki regli ocamda bi türlü sökmüyor gibi bide belime vuruyor ...ama ben bebege yormuyorum cunku göguslerimde hi. bişi yok benim 2 hamileliğimi ögrendigimdede gögüslerin hassaslaşmıs ve dolgunlaşmıstıevet canım bu ay çok güzel yaqmur yaqdı..nisan ayında yaqan yaqmurun suyu çok şifalıymış... bir kaba biriktirmek lazım aslında... şifa niyetine birkaç yudum içsek yeter bize..
bu ay ilk denemem benimde...heyecanlıyım tabiki...ama kendimi frenlemeye çalışıyorum...sabah uyandım yataktan kalktım hiç aqrım yok kasıklarımda... ohh dedim aqrılarım geçmiş...mutfaqa girdim kahvaltı hazırlamaya başladım hemen hissettirdi kendini...şimdi daha şiddetli bir şekilde devam ediyor...bende ısrarla bebeqe yormuyorum...ya üşüttüm ya gaz sancısı yada soqan küründen kaynaklandıqnı düşünüyorum...kasıklarımdan belime doqru vuruyor aqrı..bazen dayanamıcak gibi oluyorum...reql olunca koşa koşa doktora gidicem...11 gün var daha bat günüme..zaman geçmiyor bitürlü
tebrikler canım
bende bugün doktora gideceğim arayıp gitmeyi düşünüyordum kapalı olsa daha iyi olacak bu yağmurda
canım hem hamile kalmayı hemde soğan kürü kullanmayımı düşünüyorsun.
tekrar tebrikelr canımmmmmmm
eşine daha söylemdin dimi bitanem..akşam yapıcaksın süprizi
he sen yeni başladın uygulamaya...nezaman başladınki canım...
Rabbim gönlünüze göre versin canım
günaydın anım benimde kasıklarımda sızlama var yaa sanki regli ocamda bi türlü sökmüyor gibi bide belime vuruyor ...ama ben bebege yormuyorum cunku göguslerimde hi. bişi yok benim 2 hamileliğimi ögrendigimdede gögüslerin hassaslaşmıs ve dolgunlaşmıstı
hayırlısı benimde 8 gün var bata
günaydın anım benimde kasıklarımda sızlama var yaa sanki regli ocamda bi türlü sökmüyor gibi bide belime vuruyor ...ama ben bebege yormuyorum cunku göguslerimde hi. bişi yok benim 2 hamileliğimi ögrendigimdede gögüslerin hassaslaşmıs ve dolgunlaşmıstı
hayırlısı benimde 8 gün var bata
sol ve sağ kasığımda ama bu belirtiler ilk gün oldu idrar yaparken ağrı oluyor umarım doğru yapıyoruzdur eşimde kızıyor yapma sana bişey olacak diye kokuyorum diyor ama elimde değil bebiş istiyorum
tekrar tebrikelr canımmmmmmm
eşine daha söylemdin dimi bitanem..akşam yapıcaksın süprizi
he sen yeni başladın uygulamaya...nezaman başladınki canım...
Rabbim gönlünüze göre versin canım
oh ohh hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasip etsin degerın kaç çıkmış canım
hayırlısı benimde 8 gün var bata[/QUOT
merhaba arkadaşlar.....
insaoğlu ne değişik bir varlık umudumuz hiç bitmiyor defalarca hayal kırıklığına uğrasakta yine toparlanıp kalkıyoruz umutlarımızı yeşertiyoruz, mesela ben 2 senedir uğraşıyorum bebek için ama bu ay 12 gün önce tek bir kez ilişki oldu ve adetime daha 10 gün var ona bile inanılmaz umut bağlamış durumdayımAllah hepinizin ve hepimiz umutlarını karşılıksız koymaın inşallah arkadaşlar
bir sakıncası yok umarım
hayırlısı benimde 8 gün var bata[/QUOT
merhaba arkadaşlar.....
insaoğlu ne değişik bir varlık umudumuz hiç bitmiyor defalarca hayal kırıklığına uğrasakta yine toparlanıp kalkıyoruz umutlarımızı yeşertiyoruz, mesela ben 2 senedir uğraşıyorum bebek için ama bu ay 12 gün önce tek bir kez ilişki oldu ve adetime daha 10 gün var ona bile inanılmaz umut bağlamış durumdayımAllah hepinizin ve hepimiz umutlarını karşılıksız koymaın inşallah arkadaşlar
allah yardımcın olsun canım çok zor ben herşeyi yaptım şimdi işim bitkilere kaldı şifa allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?