- 31 Ekim 2010
- 2.284
- 12
- 358
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #5.701
batına kaç gün var peki hamile olma durumun olabilir...ama migrenden de olabilir tabi...
canım çok geçmiş olsun yaaa ...
canımmm noldu acaba sana hamişsinde çaktırmıyosun sanırım
yani inşallah hamişsindir yada regl öncesi migreni falanmı amannn kafam karıstı heee inşallah biran önce gecer
ses cıkmıyor kızlar ne var ne yok
bilmiyorumki canım eğer öyleyse vay benim halime 9 ay boyunca napıcam ben
regl öncesi migren olayı bende olmuyor sık olmaz zaten en son net hatırlamıyorum 6-7 ay önce falan olmuştur.
iyilik... güzellik... umutlu bekleyiş... bol köpüklü kahve... ya sen ya sen...
canım inşallah hamilesindir ..ama sakın endişelenme hamilelikte gecer inşallah offf su önümüzdeki hafta bir gecseydi valla artık iyice sasırdık yaaa
ohhh ne güzel ne güzel banada yapsa biri kahve yaa ama ben battaniye altında oturuyorum resmen son 4 -5 gündür donuyorum yaaaa
ohhh ne güzel ne güzel banada yapsa biri kahve yaa ama ben battaniye altında oturuyorum resmen son 4 -5 gündür donuyorum yaaaa
aynen canım yaa Allah yardımcımız olsun.hamilelik düşüncesi olmasaydı hemen ilaç alırdım.hesapladığımda bakıyorum en fazla 9 günlük olabilir o kadar kısa sürede böyle belirtisi olurmuki :44::44:
bende yanıyorum yaa ateşim var
yaa canım valla diyorum ya sasırdım kaldım erken belirti gösteriyordur belki vıcut ...acaba üşüttünmü oda olabilir amannn şaştım aşına döndüm heeeaynen canım yaa Allah yardımcımız olsun.hamilelik düşüncesi olmasaydı hemen ilaç alırdım.hesapladığımda bakıyorum en fazla 9 günlük olabilir o kadar kısa sürede böyle belirtisi olurmuki :44::44:
bende yanıyorum yaa ateşim var
ohhh pek güzel olur valla içmiş kdara oldum canım ohh sagolasın mis missso zaman sana sıcak çikolata yapmak gerek... çikolata seven biri olarak.
sen ne içmek istersin ayyyyyyy bi an kendimi sanki bana gelmişiniz gibi hissettim.
yaa canım valla diyorum ya sasırdım kaldım erken belirti gösteriyordur belki vıcut ...acaba üşüttünmü oda olabilir amannn şaştım aşına döndüm heee
ohhh pek güzel olur valla içmiş kdara oldum canım ohh sagolasın mis misss
kızlar nurran donuyo nehirasi yanıyo hıııımmmmmmmmmmm acaba hamilelik belirtisimidir nedir
kızlar nurran donuyo nehirasi yanıyo hıııımmmmmmmmmmm acaba hamilelik belirtisimidir nedir
valla aklıma gelmedi desem yalan olur hemen araştırdım tabi
bazıları hamiellik belirtisi olarak akşam üsütmeleri yazmıs bazılarıda yanma yazmıs amann hamileysek eger ne cok degişik belirti gösteriyoruz yaaa
arkadasım bak biri ne yazmıs
ben duymustumki kiz olursa usuyor insan erkek olursa sicak basiyor bende ilk zamanlar usudum sonra ara ara hem usudum hem sicak basti terledim hem oglum var hem kizim demekki dogruymus
iyi akşamlar kızlar bişey sorcam arkadaşım 21 günlük evli ayın 14 mart ta regl oldu ayın 1 inde evlendi ve hamile doktor 4 haftalık demiş biz bişey anlamadık nasıl oluyo bu anlamadık biz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?