- Konu Sahibi pembemasal
-
- #6.221
Yaa telefondan baglandigindan surekli problem giremedim sayfaya careyi burdan yaazmakla buldum beni solunum testinde bulabilirsin adim zuleyha gel beklerim canim sende ismini soleki bileyim. Hadii bekliyorum
kızlarr gögüslerim çoookk kocaman olmuşlar ve uçları çok acıyor..ne oluyo bana yaaa :84::84::84::84:
Cnm, sen bugün içinde bana adetten kaç gün önce test yaptığımı sorumuştun, cvp yazayım yazayım derken, unuttum atlamışım. cnm 16 nisanda test yaptım, bat 20 nisandı yani evet 4-5 gün önce.. ama ben de kızlar gibi düşünüyorum, bu testlerin üzerinde bastıra bastıra yazıyo adet gecikmelerinde ya da adet gününde yapılmalıdır diye..
Ben kendi durumumla, Lata cığımında aynı durum du 6 gün önce, hani yumurtlamanın erken olduğundan dolayı, mesela 2-4-6-8 nisanı değerlendirdim bu ay, belki de 2 si yumurtlama zamanıydı ve testte bu sebeple çıktı, ya da tamamen tesadüf te olabilir..
Bence sen sakın ama sakın 5 gün önce yaptığın teste canını sıkıp kendini kötüleştirme, bak bence bu yaşadığın ağrılar vs. hep belki de stresin vücuda yansıması.. İnşallah hayırlı zamanda, hayırlı haberler alıcaksınn, kendini lütfenn üzme.. keşke bugün gitseydin zuzu nun hastanesine, hem tanışmış olurdunuzz, kafan dağılırdı, ne güzel..
evet canım arkadaşımız yedikuledeyedikule göğüs hastalıkları hastanesinde misiniz? pardon konuşmalarınızı gördüm de..
cnmm, yaa, bnm de enn öenmli belirtim buyduuu, gerçi sen daha iyi bilrisin kendini ama bu kez bnm göğüslerim hataımda ilk kez bu kadar şiştilerr, yaaa demiyim diyorum ama bence bu kadarı da normall diğil cnmm!! bunlar hamileilik belirtisi değil de nee :) lütfenn yarın saban kan testi yaptırr :)))
bende kafayı yemek üzereyim doktora gittim yoğunmuş yarına aldım randevuyu sabahtan gidicem karnım kocaman geziyorum ortalıkta sanki patlayacakmışım gibi büyüdü testlerin yanılma payı var dedi ultrasondan da bakacakmış yarın ama gerçekten çok sıkıcı bi durum
evet canım arkadaşımız yedikulede
ya teste çıkardı mutlaka...yok işte üstüne gitmeye gerek yok...
geçen sene eşim solunum yoğun bakımda yatmıştıçok zor günler geçirdik bir an görünce aklıma geldi
geçmiş olsun canım inşallah şimdi daha iyidir..
canım sen kan testide yaptırdın yanılma durumu olmaz...
ya arkadaşlar burayada bakıorum arada ama bu aralar hamile testleri ultrasonlar hep farklılık gösteriyor yaygınlaştımı nedir bu hallar
mesela benim amca kızı test yaptı hamile kan testinde bişey çıkmadıkese oluşmasını beklediler kese oluştu içi boş yine beklediler 1 hafta en sonunda bebek göründü nedir bu gariplik yediklerimizden içtiklerimizden midir nedir ya
canım kese oluştuqunda boştur zaten sonradan bebek görünür...ama kan testinde negatif çıkması çok enteresan..hadi gelde güven şimdi..
ben artık hamilelikten geçtim içimden keşke olsa diyorum ama olmayacağını da biliyorum bazen kan testi de yanıltırmış ben doktorun yalancısıyım ama artık böyle balon gibi gezmek istemiyorum giysilerime sığmaz oldum
kızda korktu 2 doktora gitti tabi bu arada zaman geçti bebek göründübu zamanda doğru bişey yokki hep gariplikler dünyası oldu zaman
bende tam onu yazacaktım işte benim durum diyeberrak arkadaşımızın bir tanıdıqı testte pozitif kanda negatif çıkmış..çok enteresan....hayırlısıyla yarın bir git bakalım doktora..belki bir süpriz yaparsın bize
bende tam onu yazacaktım işte benim durum diyeama ümitlenmek istemiyorum hayırlı bi sonuç çıksın da artık
bendede bütün belirtiler var bebiş yok...bebiş olduqundada belirti olmazsa hiç şaşırmıcam artık...
hayırlııs olsun hakkımızda inş... benimde dün başım çok döndü bugunde sersemlik var boğazlarımda ekşime var napcam bilmiorum bugun adet günümm bekliorumm
inşallah canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?