Nisan yagmurlari gibi bol bol bebekler gelsin umudumuz nisan;)

selam kızlar ben çok şükür adet oldum inşallah
batım 5 mayıs hayırlısı inşallah gerçi adetin bitiminde doktor
inşallah kürtaj demez hayırlısı hepimiz için

benim de demir ilacından sonra adet aralarım uzadı.

berceste,glchn,pedro bayanlar nasılsınız ?
son durumlar nasıl merak ediyorum sizi

canım ben bugün adet oldum bakalım inşallah
dr bağlı benim durum bu ay umutsuzduk zaten
inşallah iyice sökülür adetimde rahim duvarım incelir
bende kürtajdan kurtulurum canım

canim ya selam. ben de seni merak ediyordum. mesaj attim ama eski sayfalarda kaldi gormemissindir. neden kurtaj olsun? rahim duvari kalinmasmasi vardi diye biliyorum. kurtajla ne alakasi oluyor?

Arkadaslar size cok onemli bir soru soracagim. Evlendigimden beri surekli bir yerlerim agriyor. gerinme ve masaj ihtiyaci hissediyorum. universitedeyken takimda oynuyordum. mezun oluncada spor salonuna devam ettim. ama simdi gunun buyuk kisminda oturuyorum. bu agrilarimin da hareketsizlikten oldugunu hissediyorum. zaten kilo de aldim. ebru sallinin pilates dvd'si vardi evde. onu yaptim simdi. cok yorucu degil. sizce bebek icin ugrasirken bir yandan da pilatese baslamanin bir zarari olur mu?

halihazirda spor yapiyorsaniz devam edin ama yeni bir spora baslamayin diyorlar. fakat ebru salli'nin pilatesi herkese hitap etsin diye kolay. siz ne dusunuyorsunuz?

ayy cnm benim inş. öyleyimdir
eşime söyledim eczaneye uğra test almadan eve gelme allahım oda sevindi bayanlar pazartesi inşalllahhhh güzel haber veririm sizlere

Ay ins Canim benim bende çok heycanlandim şimdi ins gönlüne göre olur Canim gobusun sağlıklı sihhatli dolar hadi hayırlısı )

bence hiç bir prolem olmaz zaten tutuncaksa o seninle olur diyorum artık
acaba dedikçe kaaya takıyoruz bence aldığın kararları
bebek kararı etkilemesin canım beden eğitimi öğretmeniyim yap derim
zaten hç spor yapmamış değilsinki bence bebek spor yaparsan daha çabuk gelir diyorum

ben geçen senede kürtaj olmuştum canım rahim duvarım kalınlaşınca tekrar
kürtaj olabilirim inşallah şimdi adt oldum ya atarım herşeyi diyorum
içim rahat ama benim nedense bu seferhiç takmıyorum

Selam hanimlar nasilsiniz ufak bir komsu ziyareti ve aksam yemegini yaptiktan sonra daha simdi oturdum ne var ne yok bu gun hamile haberi var mi insallah yarinlar hepimiz icin guzel suprizlerle gelsin AMIN.

kızlar hamile kalmak istiyorsak her türlü kuruyemişten uzak durmalıymışız. özellikle ay çekirdeği ve kabak çekirdeği... burdan paylaşmak istedim. ay çekirdeğini seven biri olarak artık uzak durcam

güldencim ben de yasmin kullandım , bırakalı 3 ay oldu . korkuyorum bazen ama Rabbimden hayırlısı tabii. dualarını esirgeme hepimize.. ama dün 2 arkadaş hamiş olduğu belli oldu , ya kendim gibi sevindim. buraya , foruma bağlandm . okuldan gelince ilk işim buraya dalmak oluyo:))) hepimiz için en iyisini diliorummmm

Naber şekerler,,, ben yorgun bitkin. Kız sizi özler oldum ben , ,, sizde ne var ne yok ... X hamile deyin hadiiii, bi oleyyy daha çekelimmm.:)))öperimm

normal yavrucum normal..
her hafta başka bi tarafının ağrıması, o mevcut ağrıyan yerlerine yenilerinin de eklenmesi.. bi taraflarının batması, çekilmesi, sancıması, şişmesi.. vb... her türlü normal olmayan fizyolojik aktiviteler, gebelikte normal sayılıyor :)))

evet evet, son adet tarihinin ilk gününden hesaplayacaksın.
ilk gebelik günün o gün yani. o tarihten itibaren haftalarını takip edeceksin.
5+ haftalık olunca, 6. haftanın içindesin demektir.
5. haftanı bitirdin, 6. haftanın +bilmemkaçıncı günündesin demek.

örn: 5+4 (5. haftan bitti, 6. haftanın 4. günündesin)
:))) alışırsın...

şu duayı yazabilir misin pınar? uzun mu? zor olmayacaksa bi yazabilir misin lütfen canım?

büyük cevşen kitabında delalin_nur suresine ayit şifa ayeti.sayfa no 288 bura yayınlanamıyor diye biliyorum senin okunuda bilgin varmı?. öyle olmasa cok kısa yazabilirimde aslında

heh yaz evet evet lütfen :)

çok geçmiş olsun.
konuyu bilemiyorum ama.. inşallah bu regl döneminde her şey hallolur da, kürtaj gerekmez hakkatten..

pilates süperdir... hiçbir şeye de bi sakıncası olmaz şekercim..
yap, hiç çekinme...

selam arkadaşlar, benim çalışmalara başlayalı eğer bu ay da bebek olmazsa tam 6 ay oluyor ve doktorum 6 aydan sonra eşinle beraber gel bazı testler yaparız dedi ama nasıl testler yapılıyo bizim öncesinde yapmamız gereken bişey var mı bilmiorum bana yardımcı olabilir misiniz? ve sanırım bu ayda bişey olmayacak öyle hissediyorum bat nisan 17 bakalım nolcak offfffffffff hayatttttt

cnm bende dün gittim doktora 6 aylık evliyiz ve hiç korunmadık bebekte olmadı.. doktor beni muayene etti önce hem üstten hem alttan muayene etti ultrasonla baktı.. sonra benden kan tahlili eşimdende sprem testi istedi.. ben kan tahlilimi verdim eşimde önümüzdeki günlerde testini vericek sonra sonuçlarla gidicez... merak ettiğin varsa sorabilirsin cnm..

cnm mesaim bitti eve gidiyorum sen yaz ben sana cvp veririm akşama...

anladim canim kurtajin boyle durumlarda kullanildigini bilmiyordum. dedigin gibi insallah adet ile atilir ve normal kalinligina iner gerek kalmaz mudehaleye.

bu arada sagol canim yorumun icin. yapiyorum oyleyse plates :) zaten kilo aldigim icin kendimi rahat hissetmiyorum esimin yaninda. calismalari olumsuz etkiliyor

Ben neden yokum liste de zaten moralim bozuk, bu ayda umudum kalmadı, hiç bir belirti yok. ümitsiz bir şekilde bat tarihimi bekliyorum hayırlısı ALLAH tan yapacak bişey yok.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…