- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.641
kızlar bi sorun olcak ben 1 ay kadar aşırı kansızlığım yüzünden kalçadan kan iğnesi vurundum. son 2 aydırda adetim 40 günü buluyor. acaba diyorum iğne vurunduğum için adet günümde uzama olurmu zaten adetim çok düzenli değil ama hiç bu kadar uzun sürdüğü olmazdı...
Allah en yakın zamanda bir bebişle yanlızlığını gidersin arkadaşımm.
cok saol insallah
berceste,glchn,pedro bayanlar nasılsınız ?
son durumlar nasıl merak ediyorum sizi
selam kızlar ben çok şükür adet oldum inşallah
batım 5 mayıs hayırlısı inşallah gerçi adetin bitiminde doktor
inşallah kürtaj demez hayırlısı hepimiz için
ayy cnm benim inş. öyleyimdir
eşime söyledim eczaneye uğra test almadan eve gelme allahım oda sevindi bayanlar pazartesi inşalllahhhh güzel haber veririm sizlere
Arkadaslar size cok onemli bir soru soracagim. Evlendigimden beri surekli bir yerlerim agriyor. gerinme ve masaj ihtiyaci hissediyorum. universitedeyken takimda oynuyordum. mezun oluncada spor salonuna devam ettim. ama simdi gunun buyuk kisminda oturuyorum. bu agrilarimin da hareketsizlikten oldugunu hissediyorum. zaten kilo de aldim. ebru sallinin pilates dvd'si vardi evde. onu yaptim simdi. cok yorucu degil. sizce bebek icin ugrasirken bir yandan da pilatese baslamanin bir zarari olur mu?
halihazirda spor yapiyorsaniz devam edin ama yeni bir spora baslamayin diyorlar. fakat ebru salli'nin pilatesi herkese hitap etsin diye kolay. siz ne dusunuyorsunuz?
günaydın canım ..
ben 6 ay sonra hamile kaldım korunmayı bıraktıktan sonra..
onun öncesinde 1 yıl kadar yasmin kullanmıştım..
kür falan yapmadım ama tam yapacaktım ama o ay hamile kaldım...
meyrem suresini okumadım ama çok dua ettim allahımkabul etti
dualarımı..
şimdide hepiniz için dua ediyorum..
günaydınnnnnn:
naber özlemcim..
bekliyoruz canım ozaman en kısa zamanda seni özletme kendini..
biz iyiyiz bu ara bi sıkıntımız yok allaha şükür ama benim miyde yanmalarım çok erken başladı onun dışında iyiyim
bide seni yakalamışken tecrübeli olarak hemen sorayım arada bir karnımın biyanı resmen batıyo bu normal bişey değilmi?
banda oyle soyledı gıdıp geclecksın buarları dedı tekara kan alcaz keseyı gorcez kalp atısı dınlıyecegız vss bende cok uzagım vwalla yalelcım bende tek belırtı yanı baskın ozlellıge sahıp olan ne bılıyomsun anlatayım hemen:)ayagım basen ve bıkını bolgesı 3dk fazla bır mesafelı yol yuryemıyorum hemen bacagımın ustune basamıyorum doktora zor bela gıttım kanda cıktımmı ne var ne yok dıye...pekı bu haftalık ısını ben tam anlamdım ama dun bıraz banu tıp yordmaıyla anlattı burdakı bebelık gunlugune katıldım orda gozukuyor 6.haftayı gordgum an gıdeyım zatne anladgım kadarıyla son bat tarıhınden baslayıp hafta hafta sayacagımm...
slm arkadaşlar bugün sabahtan arkadaşlarla beraberdik yeni birini tanıdım elif. elif,e Dr.lar asla cocugun olmayacak demişler ve cok üzülmüş dünyam başıma yıkıldı dedi ve anlattı.bütün tahlilleri yapılmış rahim bitişik demişler asla olmayacak denilmiş.ve bir dua ya başlamış 10001kez okumuş o ay hamile kalmış şu an 2 yaşında kızı var ben aglayarak dinledim elifin yaşadıklarını size özetledim sadece.onu dilenyince icimde tekrar umutlar yeşerdi.bende başlayacagım o duaya sizler icinde dua edecegim inşallah rabbim sesimizi duyar
büyük cevşen kitabında delalin_nur suresine ayit şifa ayeti.sayfa no 288 bura yayınlanamıyor diye biliyorum senin okunuda bilgin varmı?. öyle olmasa cok kısa yazabilirimde aslında
selam kızlar ben çok şükür adet oldum inşallah
batım 5 mayıs hayırlısı inşallah gerçi adetin bitiminde doktor
inşallah kürtaj demez hayırlısı hepimiz için
Arkadaslar size cok onemli bir soru soracagim. Evlendigimden beri surekli bir yerlerim agriyor. gerinme ve masaj ihtiyaci hissediyorum. universitedeyken takimda oynuyordum. mezun oluncada spor salonuna devam ettim. ama simdi gunun buyuk kisminda oturuyorum. bu agrilarimin da hareketsizlikten oldugunu hissediyorum. zaten kilo de aldim. ebru sallinin pilates dvd'si vardi evde. onu yaptim simdi. cok yorucu degil. sizce bebek icin ugrasirken bir yandan da pilatese baslamanin bir zarari olur mu?
halihazirda spor yapiyorsaniz devam edin ama yeni bir spora baslamayin diyorlar. fakat ebru salli'nin pilatesi herkese hitap etsin diye kolay. siz ne dusunuyorsunuz?
selam arkadaşlar, benim çalışmalara başlayalı eğer bu ay da bebek olmazsa tam 6 ay oluyor ve doktorum 6 aydan sonra eşinle beraber gel bazı testler yaparız dedi ama nasıl testler yapılıyo bizim öncesinde yapmamız gereken bişey var mı bilmiorum bana yardımcı olabilir misiniz? ve sanırım bu ayda bişey olmayacak öyle hissediyorum bat nisan 17 bakalım nolcak offfffffffffhayatttttt
selam arkadaşlar, benim çalışmalara başlayalı eğer bu ay da bebek olmazsa tam 6 ay oluyor ve doktorum 6 aydan sonra eşinle beraber gel bazı testler yaparız dedi ama nasıl testler yapılıyo bizim öncesinde yapmamız gereken bişey var mı bilmiorum bana yardımcı olabilir misiniz? ve sanırım bu ayda bişey olmayacak öyle hissediyorum bat nisan 17 bakalım nolcak offfffffffffhayatttttt
cnm mesaim bitti eve gidiyorum sen yaz ben sana cvp veririm akşama...
kızlar hamile kalmak istiyorsak her türlü kuruyemişten uzak durmalıymışız. özellikle ay çekirdeği ve kabak çekirdeği... burdan paylaşmak istedim. ay çekirdeğini seven biri olarak artık uzak durcam
bence hiç bir prolem olmaz zaten tutuncaksa o seninle olur diyorum artık
acaba dedikçe kaaya takıyoruz bence aldığın kararları
bebek kararı etkilemesin canım beden eğitimi öğretmeniyim yap derim
zaten hç spor yapmamış değilsinki bence bebek spor yaparsan daha çabuk gelir diyorum
ben geçen senede kürtaj olmuştum canım rahim duvarım kalınlaşınca tekrar
kürtaj olabilirim inşallah şimdi adt oldum ya atarım herşeyi diyorum
içim rahat ama benim nedense bu seferhiç takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?