- 18 Şubat 2014
- 170
- 22
- 38
- Konu Sahibi hayalmisin
-
Evet cnm ben de yeni ogrendim.hatta bi kac gun once burda topic actm bu konuyla ilgili.biriktrp dua okudum.7 gun icmem lazm bugun basladm.insallh sifa olur..
canım kusura bakma sen aynı konuyu açmışsan ben görmedim oyüzden açtım inş şifa olurrrrr bende yağmur yağarsa başlayacağım inş herşey allhatan belki allhın rahmeti vesilemiz olur bende umreden meryem ana otu getirttim onu kullanmaya başlayacağım allhın izniyle birde umrede zemzemle atletimi yıkattım amcamın eşi gitmişti onu giyip eşimle birlikte olacağım inş olur bu sfeer
be denedim kızlar geçen yıl yapmıştım.bu yıl yine yapıcam Allah nasip ederse.
merhaba canım, bende yeni öğrendim nisan yağmurunun şifalı olduğunu inşallah hepimiz için vesile olur.
ben yağmur suyunu temiz bir şekilde nasıl toplayacağımı bilemiyorumbalkona bir kap koysam çatıdan akan su da karışabilir..siz nasıl yaptınız?
merhaba canım,
evet bende öğrendiğimde yapmıştım Rabbim kabul etsin.valla biraz zor olmuştu biriktirmek ben balkonda beklemiştim çatıdan akma durumu yoktu yani direk yağmur geliyordu. çok birikmedi ama içebilecek şekilde olmuştu. sende artık başında durup balkonda biriktiriceksin biraz zor ama denmeye değer :))
be denedim kızlar geçen yıl yapmıştım.bu yıl yine yapıcam Allah nasip ederse.
Blowhole sen denedin ve faydası oldumu, sen nasıl yaptın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar netten okuduğum bir bilgiyi sizinle paylaşmak istedim
benim gibi evlat hasretiyle yanan annelerin neler çektiğini ne duyarsalr yaptığını çok iyi biliyorum belki faydası olur diye paylaşmak istedim
Nisan Yağmuru Suyu Zemzem Gibidir.
Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerifler
Peygamberimiz (s.a.v)den rivayet olundu ki:
Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):
Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.
Yine başka bir Hadis-i Şerifte :
Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakka yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Tealanın izni ile hanımı hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez. Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek, hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Tealanın izni ile fayda vericidir..
(alıntıdır)
canım kusura bakma sen aynı konuyu açmışsan ben görmedim oyüzden açtım inş şifa olurrrrr bende yağmur yağarsa başlayacağım inş herşey allhatan belki allhın rahmeti vesilemiz olur bende umreden meryem ana otu getirttim onu kullanmaya başlayacağım allhın izniyle birde umrede zemzemle atletimi yıkattım amcamın eşi gitmişti onu giyip eşimle birlikte olacağım inş olur bu sfeer
merhaba canım, bende yeni öğrendim nisan yağmurunun şifalı olduğunu inşallah hepimiz için vesile olur.
ben yağmur suyunu temiz bir şekilde nasıl toplayacağımı bilemiyorumbalkona bir kap koysam çatıdan akan su da karışabilir..siz nasıl yaptınız?
Merhaba canım
Henüz geç kalmış sayılmazsın o yüzden cevaplamak istedim.bir kovanın üstüne temiz tülbent örterek topladı ablam benim için.1 hafta mutfak dolabında 1 hafta da buzdolabında olmak üzere 2 hafta kaldı sonra duaları okumak için açtığımda çok kötü kokuyordu su ben yine de okudum su içemem ama çiçeklerimin dibine dökerim diye düşünüştüm.Sabah çiçekleri sularken aklıma geldi kapağı açtığımda koku falan kalmamıştı çok şaşırdım 2 gündür içiyorum içemeye devam edeceğim inşallah.Hemen topla inşallah şifa olur.Suyu bakterilerden temizlemiş okunan dualar Allah çok büyük inşallah bebeğime kavuşmama da vesile olur
canım çok teşekkür ederim.bizde toplayacağız inşallah ama yağmur yağmıyor ki.dün biraz yağdı ama çok fazla birikmemiş.bizde topladık sonra süzdük ama çok çok az.inşallah yağmur yağarsa devam edicez toplamaya.inşallah canım senin içinde şifa olur.hayırlısıyla evladına kavuşursun....
amin cnm rica ederin ne demek gönül isterki herkes fayda görsün muradına ersin.İnşallah tekrar yağar şu yağmur bendeki de toplamda 1 su bardağı kadar azar azar içiyorum.Tekrar toplamayı düşünüyorum bende
inşallah canım.dua edelim birbirimiz için...
tabiki edelim cnm aklımda tutamam diye kullanıcı adını not aldımbu arada Türkiye genelinde cumartesiye kadar yağmur var biraz önce baktım şuanda burda yağmaya başladı bile hadi gözümüz aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?