• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan

Fatma1995f

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
42
2
16
30
Merhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz

Nişan atan kıza nasıl bakıyorlarmış pardon? ne bu kanun mu illa evlenmek zorunda mısın?
Nişan dediğin tanıma evresidir. lütfen bırakın bu kafaları lütfen ezmeyin ezdirmeyin kendinizi!!!
Nişan atınca adam aldatmıs olsa bile kız suçlu oluyor. Anadolu da böyle maalesef...

Merhaba hanımlar iki buçuk aylık nişanlıyım daha öncede konu açmıştım nişanlım ile görücü usulü mantık evliliğini düşünerek karar verdim daha sonra zaman geçtik sıra bende soğuma oluştu istememeye başladım ısınamadım ama nişanlım her konuda bilgili kültürlü biri aile olarak da öyleler tanıdık oldukları için kabul ettim hani bidaha böyle insanları bulamam gibisinden ama şu an hiç mutlu değilim evlilik hayal edemiyorum geleceğimi hayal edemiyorum nişan atsam karşıma kimsenin çıkmamasindan da korkuyorum nişan atan kızlara nasıl bakıyorlar bunu da biliyorum sizce ne yapmalıyım nişanlıma da bu durumu izah ettim oda çok kötü durumda çıkış yolu arıyoruz
Nişan atan kıza nasıl bakıyorlar ki? Sevmiyorsan at nişanı arkadaşım soğudum dediğin adamla aynı yatağa girmek var. Onun da hayatını mahvetme

Nisan.attiktan sonra her kiyafete kirmizi kusak baglamak gerekiyor 😒

Kuzum eger yapamayacaksan.adami oyalama kendini de tabiki zaten durumu da soylemissin ne diyor?

Nişan atınca adam aldatmıs olsa bile kız suçlu oluyor. Anadolu da böyle maalesef...
Ben egenin orta yerinde doğdum büyüdüm. Hiç duymadım görmedim böyle bi adet. Bence bu bir adet değil. Küçük bir koloni insansı kendilerince böyle bişey uydurmuş verilen sözden dönülmez deyip yine her zaman olduğu gibi binmişler kızların tepesine
Ay deliricem

Mutluluktan pir pir ucusacaginiz gunlerde mutsuzum diyorsaniz tabiki ayrilacaksiniz nisanlinizdan.Karsiniza seveceginiz biri mutlaka cikacaktir..Hem nisan atan kiza kotu gozle bakan kisilerde olmayacak bundan sonraki askiniz.Aksi takdirde sizinle evlenmezdi degil mi? Valla kendi adima evlenip bosanma cesaretini ya da nisani bozma cesaretini gosteren kisilere daha bi saygım var.Cunku bircok kisi sizin su anki duydugunuz korkulari duyup, cesareti olmadigi icin susup,kaderim boyleymis diyor..Siz oyle olmayin...Insallsh cok mutlu olursunuz bundan sonra

Evlenip ömür boyu mutsuz olacağınıza veya boşanıp yine kötü gözle(!) bakılmaya razı gelceğinize nişan atıp yol yakınken dönmek çok daha mantıklı olur. En ufak şüphe varsa bile bi sonraki adımı atmayın

bide şöyle düşün elalem ne der diyerek bu ewlilik olduuuuu bide çocuk olduuu birbirini sewmeyen iki kişinin cezasını bebelermi çeksin yapma canım sewmiyosan zararın neresinden dönersen kardır nişanlınlada konusmussun ne güzel çok normal bile bu

Nisan atan kiza oyle bakanlar mi yarin senin mutlulugunu saglayabilecek ?
Ne kendini ne karsindakini mutsuz etmeye hakkin varmi gercekten ? Bence bu sorunun cevabini sadece kendine borclusun elaleme degil.

Back
X