merhaba kızlar öncelikle çok doldum artık etrafımda akıl danışabileceğim kimse kalmadığı için size soruyorum. lütfen yardımcı olun. şimdi öncelikle ben öğretmenim nişanlanmak istediğim kişiylede aynı yerde çalışıyoruz. 7 aydır ilişkiniz devam ediyo ağustos ortası gibi de nişanlanacağız inşallah .ama benim aklıma takılan şeyler var. sevgilimle ilk zamanlar hep konuşur mesajlaşırdık bu hiç sorun olmadı ama son bir haftadır aramızda bir soğukluk var .nedenini soruyorum hep evdeyim (şu an tatildeyiz.) ne konuşalım ki diyor. ben şikayet ediyorum önceden böyle değildin tamam her dakika konuşmayalım ama arada bi mesaj atsan seni seviyorum desen ne bileyim falan diyorum . çok şikayet ediyorsun ben seni mutlu edemicek miyim diyor. ben sen söyleyince yapamam ben hep böyleydim çabalıyorum falan dedi. ama yine değişmedi mesela koca bir gün hiç mesaj atmıyo akşam napıyosun dedi cevap vermedim belki merak eder arar diye ama o da yok ertesi gün ben arayana kadar aramadı mesj da atmadı. düşünün yani çok kafam karıştı. en son bugün dedim ki buraya ne zaman geleceksin (şu an ayrı yerlerdeyiz ikimizinde aileleri ayrı şehirde ) buraya nişan kıyafeti almak için gelcekti haftaya gelcekmiş dedim ki tamam geldiğinde seninle konuşmam gereken şeyler var telefonda konuşulmaz. o da tamam dedi. ne diye bile sormadı bunu akşamüstü konuştuk mesela şu an saat gece iki sonra ne aradı ne sordu her zmanki gibi yani. ne yapmalıyım yanlış kararlar vermekten çok korkuyorum. çok az bi zaman kaldığı için daha da panik oluyorum lütfen yardımcı olun tek size anlatabiliyorum