Nişana görümcem gelemeyecekmiş. ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kac yasindasin sen? Sen nisanlanicaksin diye herkesin planlarini ertelemesi, degistirmesi gerekmiyor. Cocuk gibisin bence sen olgunlasana kadar evlenme ve nisanlini ve ailesinin basini yakma. Kotu bir saka gibisin.

Ayni durumu yaşadım canim ablası benimle aynı şehirde ve hiçbir şekilde işi olmadığı halde gelmedi sonradan bir tanıştım Masumlar apartmanindaki Safiye masum kalır yanında. Zaman geçtikçe beni aşağılamaya başladı kıyaslamaya başladı diğer gelinleriyle. Sonuç olarak nişanı attim ve hiçbiri hayatımda yok şuan yine de eşin önemli umarım sorunlu bir görümce ile uğraşmazsın cok zor cunku

Ama tabi seninki iş ile alakalı bir durum o gün senin mutlu günün teşrif etmek isteyen gelir işi olan gelmeyebilir bu önemli değil

mıyım bilmiyorum
Gelmemesi daha iyidir belki de . Benim eski görümce olay çıkarıp mahvetmisti nişanı. Sonra da sular durulmadi nişanı attım

Yurtdışı biletlerinin aylar önceden alındığını insanların buna göre plan yaptığını biliyorsun değil mi? Süpriz nişana nasıl her şeyi iptal edip gelsin? Siz kibarlık yapıp bir iki gün önceden yapabilirdiniz nişanı.

Çok iyi konum ve maaş kolay verilmiyor, iş nedeniyle zorunluluktan gitmek durumunda kalmış olabileceği aklınıza gelmedi mi?

Sizi ilgilendirmez, sizinle ilgisi de yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…