- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Olay çıkarmaya yer arıyor gibisinizEvet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum
Ah zorunlu ah her şeyi çok zorlaştırıyorsun.Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum
Ailece ipsiz sapsiz değiller demek ki, bu da bir şey zorunlu.
Sen herşeyi böyle düşündükçe senin dertler bitmez. Hele gidip 2022yilindaki görümce konularini okuyup kendini doldurma. Gelmezse gelmesin. Sevmezse sevmesin. Ailesiyle bağı olmayan kadının seninle ne derdi olacakEvet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum
Derdim tükendiEvet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum
Yapsanız ne olacak? Ancak kendi canınızı sıkarsınız. Görümce de böyle bir insan demek ki deyip devam edin kendi dünyanıza. Boşuna dert edinmeyin.Evet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum
Nişanı sürecini zorunlu finanse ediyor bildiğim kadarıyla ilişkinin fedaisi o malum. Görümce ne niyetle yapmışsa doğru yapmış.Anlatılanlara göre: en azından görümce ipsiz sapsız değilmiş. Nişan sürecinde kardeşini finanse etmemek için; yurtdışı tatil/gezi organizasyonu yapmamıştır inşallah kadın.
Nişanı sürecini zorunlu finanse ediyor bildiğim kadarıyla ilişkinin fedaisi o malum. Görümce ne niyetle yapmışsa doğru yapmış.
Böyle de bir sorunişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım
Ahahahahhaah sorun yapıp yapmayacağını bilmiyor musunEvet arkadaşlar nişan yaparak geri döndüm , ancak her şeyi ayarladım sevgilimin ablası ile bu süreçte de hiç tanışmadık , nişanın olduğu gün ablası yurt dışına gidiyormuş. Zaten bu süreçte tanışamamıştık bende farklı ildeyim diye , nişan için kararı da bir anda aldığımız için bayram izni nedeniyle ablasının da işi önceden netleşmiş o yüzden gelemeyecekmiş , bilmiyorum ama benden haz etmediğini düşünüyorum. Ailesi ile de bi ilişkisi yok gibi , çok iyi bir konumu var maaşı çok iyi , nişana gelmemesini sorun yapmalı mıyım bilmiyorum
Daha iyi oluyor dimi bende sevdim bak bu işiAhahahahhaah sorun yapıp yapmayacağını bilmiyor musunkomik geldi
Sen baya dert arıyorsun bence. Bi konu sorun olsa zaten bunu düşünmene gerek kalmaz ki.
Kendinde gayet güzel açıklamışsın katılmama nedenini. Niye sizden hazmetmesin? Her şey sizinle alakalı değildir ki.
Ayrıca severim aileden bağımsız umursamaz görümce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?