Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amiiin canım.Allah sanada nasip kısmet etsin kaç kız kaç erkekistersen)))))

amin cnm :)))))) valla kız erkek olması önemli deil benim için saglıklı olsunda ama eşime sorarsan 2 kız olsun diyor :))) yaşımdan dolayı bana tek embryo transfer ettiler bilmiyorm tutacakmı hayırlısı olur inş..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

yanlız kalsalar napcaklar kızzzzzzzzz :)))))))))) yüklü kadın alla aallaaaa

Bendeki ağrı sürekli yer değiştiriyor. Bir belimde bir kalçamda bir kasıklarımda. Bu normalmidir acaba? Transferi olmuş arkadaşlar sizde de durum böylemi ?

valla bebişleri olanlar bilgisayardan acıcık uzak durun yawww en azından ilk üç ay.

nedimeeeeeeeee oturuyomu kız hala seninkiiiiiiiii :))))))))))))))))) çayına uyku ilacı koyyyyy

Ama beklemek zaten zor. İnsan en azından neler olup bitiyor bu durumda onları öğrenip deneyimlilerden feyz alıyor.

:)) sen yinede günde bir iki saatten fazla oturma başında inanki burda sürekli aynı şeyleri konuşunca daha da zor oluyooo beklemek... bazen biraz uzaklaşmak unutmak iyi geliyo... fazla özlememek özletmemek kaydıyla tabi :))

özlemcim ben şu an hiç iyi değilim alsanaalsanasmile çünkü kumanda kayınvalidemin elindeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ovvvv.. ne işi var sende ?

onun uyku saati gelmedimi yaaa işesinde yatsın yerine :roflol:
:roflol::roflol::roflol:

Bendeki ağrı sürekli yer değiştiriyor. Bir belimde bir kalçamda bir kasıklarımda. Bu normalmidir acaba? Transferi olmuş arkadaşlar sizde de durum böylemi ?
benimde gögüsmden aşağı her yer ağrıyo valla, bence psikolojik.. çok üzerinde durma. sonuçta kaç gündür kurcalandı yok toplamadıydı, kontroldu, transferdi diye.. normaldir

transferi olan gacilar vakitlice uyusaniz ya siz:)) bebisler dingin vucutta gelissin.

valla doğru... ben güya 24:00 de ilacı alınca yatıcaktım...takıldım kaldım.. neyse arkadaşlar görüşürüz o zman iyi geceler hepinize:teytey::teytey:

bizde seni öptük kuşum iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kayınvalideyi fazla sinirlendirmek iyi olmaz oğlunnu alır sonra :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…