hayırlı olsun ayse İNŞALLAH kucağınada alırsın.benimde transfer cumartesiydi ..günlük ev işlerini yapıyor musun))
kızlaaar nerdesiniz:sinifsinif:
hayırlı olsun ayse İNŞALLAH kucağınada alırsın.benimde transfer cumartesiydi ..günlük ev işlerini yapıyor musun))
merhaba
ben bugün biraz biraz yapmaya başladım ev işi.. hatta demin bulaşık mak boşalttım ama korka korka....uff...akşama kadar yatmak fena değil aslında
bide dün canım tuzlu bişeyler hatta turşu istedi(çok severim) tüm aile bugün elinde turşu ile geldi.... çok güldüm.. hamilelik olayını sevdim şimdiden
nedime nasilsin? ayse nur sende hosgeldin. musetta nasilsin? kizlar eminim beklemek cok zordur Allah sabir versin, hep morelinizi cok yuksek tutun; Insallah arka arkaya mujdeyi vericeksiniz.
:gitme:
tşk ederim cnm yok yapmıyorm bol bol dinleniyorm. inş herkes hayırlısıyla bebişlerine kavuşur eger bir sakıncası yoksa nerde yaptırdın. söyleye bilirmisin ben kadıköy acı bademde yaptırdım. benim transferim çok zorlu geçti acıkcası pek umudum yoktranfer yapılırken fenalaştım stresten dolayı bilmiyorm yaradanım büyük umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz:)
nedime nasilsin? ayse nur sende hosgeldin. musetta nasilsin? kizlar eminim beklemek cok zordur Allah sabir versin, hep morelinizi cok yuksek tutun; Insallah arka arkaya mujdeyi vericeksiniz.
canım beni m brüksel trüp bebek merkezinde gerçekleşti..benim iki embrıyo yaşımdan dolayı(36) bakalım hayırlı olsun)benim trnsferimde çok zordu;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?