Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

hayırlı olsun ayse İNŞALLAH kucağınada alırsın.benimde transfer cumartesiydi ..günlük ev işlerini yapıyor musun))

slm cnm agır işler yapmıyorm bol bol dinleniyorm bu gün ilk kez dışarı çıktım ilk denem birde acıkcası korkarak hareket ediyorm bir şey sormak istiyorm size tek bir embryo mu ?transfer edildi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

merhaba

ben bugün biraz biraz yapmaya başladım ev işi.. hatta demin bulaşık mak boşalttım ama korka korka....uff...akşama kadar yatmak fena değil aslında

bide dün canım tuzlu bişeyler hatta turşu istedi(çok severim) tüm aile bugün elinde turşu ile geldi.... çok güldüm.. hamilelik olayını sevdim şimdiden

hayırlı olsun ayse İNŞALLAH kucağınada alırsın.benimde transfer cumartesiydi ..günlük ev işlerini yapıyor musun))

tşk ederim cnm yok yapmıyorm bol bol dinleniyorm. inş herkes hayırlısıyla bebişlerine kavuşur eger bir sakıncası yoksa nerde yaptırdın. söyleye bilirmisin ben kadıköy acı bademde yaptırdım. benim transferim çok zorlu geçti acıkcası pek umudum yok tranfer yapılırken fenalaştım stresten dolayı bilmiyorm yaradanım büyük umarım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz:)

cnm benim inş rabbim gönlüne göre verir inş hayırlı haberlerini de alırız kaydirigubbakcemile3

nedime nasilsin? ayse nur sende hosgeldin. musetta nasilsin? kizlar eminim beklemek cok zordur Allah sabir versin, hep morelinizi cok yuksek tutun; Insallah arka arkaya mujdeyi vericeksiniz.

kızlar selam.. benı preseed kullananlar topiciginde bulabılırsınız. ben f.nightingalede calsıyorum. burası tek embriyoda ınanılmaz basarılı. hasta hastayı refere ediyor memnunıyetınden dolayı. oyuzden reklam yapmıyorlar. dusunen olursa benı bılgılendırsın ben hast.de calıstıgımdan ındırım yaptırırım. allah herkesin yardımcısı olsun.

nedime nasilsin? ayse nur sende hosgeldin. musetta nasilsin? kizlar eminim beklemek cok zordur Allah sabir versin, hep morelinizi cok yuksek tutun; Insallah arka arkaya mujdeyi vericeksiniz.

merhaba özlem, ben iyiyim valla. dediğin gibi beklemek çok zor.... ben çok umudum olmamasına rağmen heyecanlanıyorum....eyvahedigeldismile güya düşünmeyecektim bu sürede ama aklımdan çıktığı yok .. bir an önce 5 mayıs gelse diye dualar ediyorum... sen nasılsın

musettacim dusunmemek eminimki mumkun degildir ama olumlu dusun, olumsuzlukla vucuduna negatif enerjini dagitma(
bebisin icerde gelismeye calisiyor annesi olumsuz olur mu hic oyle(

arada konuşuyorum canım zaten bebişle.. "bebişim bak babannen gelecek, halan aradı, bak baban ne dedi , annen yapar böyle delilik alışırsın sende falan gibi.... " sıkı tutun ha , alıştım sana bak" diyorum.. duyup, hissediyordur beni inşallah...

canım beni m brüksel trüp bebek merkezinde gerçekleşti..benim iki embrıyo yaşımdan dolayı(36) bakalım hayırlı olsun )benim trnsferimde çok zordu;(((

hoş bulduk cnm tşk ederim iyiyim sen nasılsın bende 6 mayısta yaptırcam testimi allah izin verirse inş olumlu sonuçlar alırız allahın izniyle

canım beni m brüksel trüp bebek merkezinde gerçekleşti..benim iki embrıyo yaşımdan dolayı(36) bakalım hayırlı olsun )benim trnsferimde çok zordu;(((

inş hayırlı haberlerini alırız cnm umarım ikiz bebeklerin olur ikiside tutar inş :)))))))) ne güzel olurr :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

özlemcim ben şu an hiç iyi değilim alsanaalsanasmile çünkü kumanda kayınvalidemin elindeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…