Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

amaaaaaaaaaan kop güzelim oda benim gelin neye koptu diye merak etsin bak benim koca merak ediyo bu kadın ne güler kendi kendine diyeeeeeeeee :)))))))))) boşveeeeeeeeeer

bende yatıyorum şekerler öptüm hepinizi Allah rahatlık versin görüşürüüüüüüüüüüüüz. :)

iyigeceler kizlar bebislerinizi de kendinize de iyi bakin, ruyanizda Rabbim hamile oldugunuzu gonlunuze dogdursun Insallah.

iyigeceler kizlar bebislerinizi de kendinize de iyi bakin, ruyanizda Rabbim hamile oldugunuzu gonlunuze dogdursun Insallah.

Aminnnn cnm saol

saol zübeydecim iim sen nasılsın?
yarın kontrolüm var yumoşlara bakıcaz bakalım heyecanlıyım hihoyyyt
sen adet oldun mu canım?

saol zübeydecim iim sen nasılsın?
yarın kontrolüm var yumoşlara bakıcaz bakalım heyecanlıyım hihoyyyt
sen adet oldun mu canım?

yok tatlım ya bugun 12. iğnemi olacağım ama tık yok sinir oluyorum hadi hayırlısı bakalım güzel güzel büyüt yumoşlarını

yok tatlım ya bugun 12. iğnemi olacağım ama tık yok sinir oluyorum hadi hayırlısı bakalım güzel güzel büyüt yumoşlarını

stres yapma tatlım geçen seferde aynı olmuştu.biliyosun ben de 1 ay lucrin kullandıktan sonra geçebildim gonal f e :)
kys nin güzel haberlerini alırız inş.kan vermişti geç alacaktı sonucu değil mi?

Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devlet musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?

hangi merkezdesin tatlım

krishazel ben mayıs 6 da doktorla görüşmeye gidicem o zaman sorucam canım kafam karıştı şimdi bende beklicektim :/

walla bilmiyorum öle bişey var mı ama varsa ii belki ama şu yasa gereği tek embriyo koydurmak zorunda olanlar merkezleri yağmalar walla helede hamile kalmadılarsa

bi sormak lazım ya adamlar ne diye söylesinlerki olmasa dimi, valla bende anlamadım gitti neyse haftaya gidicem nasılsa sorarım eğer öyle bişi varsa başlarım bende hemen üç tanede istemem üçü birden tutarsa :/ iki münasip bence :)

bu arada gizemlicim 6 haftaya gelmişsin maşallaaaaaaaah tütütütü :)) Allah nazarlardan esirgesin sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…