Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

canım hadi bakalım hayırlı olsun güzel haberlerle gel inş :)
aramızda bikaç gün olacak :)

canım benim çok sağol peşpeşe listeye eklenicez inşallah
hepimize hayırlı tedaviler olsun zaman su gibi aksın.
kızlar bu arada bende hergün kenzül-arş duasının Türkçesini okuyorum bir kere çok güzel bir dua tavsiye ederim.

formda biraz gezindim de hamile bayanlar dogum seklini konusuyor, Masallah hespine saglikla kavussunlar yavrularina; gozlerim doldu kizlar biz de o gunleri gorebilecek miyiz(( icim sizladi bir an hamile oldugum gunleri dusundum 11.haftadaydim saniyordumki devam edicek ben de dusunur korkardim dogumdan(

kızlar en kısa zamanda tüm isteyenlerin kucağını doldursun

adet olmayı bekleyenlere adet olmasını

ilaç kullananlara hayırlı bol bol yumurtalar

transfer bekleyenlere sağlıklı emberiyolar

sonuç bekleyenlere pozitif sonuçlar

nasip etsin rabbim hepinize dua ediyorum hep sizde bol bol kendinize dua edin olur mu

rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah

Ne kadar güzel bir dua böyle bayıldım.

aminnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiin canım çok saol :Saruboceq:

amin canım aminnnnnnnnn herşey dua üstüne

aminnnn:Saruboceq:

transfer olan arkadaşlarım ben ctesiden beri evdeyim. sadece dolanıyorum. siz ne zaman dışarı çıktınız transferden sonra...

Amiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

amiin canım:CüvCüv:

transfer olan arkadaşlarım ben ctesiden beri evdeyim. sadece dolanıyorum. siz ne zaman dışarı çıktınız transferden sonra...

slm cnm bende 24.04.2010 transferim oldu iki gün yattım bu gün transferim olalı 3 gün oldu d.r ilk iki gün dinlen sonra normal hayatına dönebilirsin dedi ama kendini fazla yorma agır kaldırma dedi şuan gayet iyiyim çok şükür umarım en kısa zamanda bebeklerimizi kucagımıza alırız inş rahman..:ecrin_bebek:

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan sıkıldım evde oturmaktan akannehir yarın çıkayım artık dışarı bunaldım

cnm sanırım aynı gün transfer yaptırmışız hadi bakalım hakkında hayırlısı neyse o olur inş hayırlı haberlerini bekliyorz ..

teşekkür ederim canımopuyorumnanaktan sıkıldım evde oturmaktan akannehir yarın çıkayım artık dışarı bunaldım

Rİca ederim cnm benim ama yavaş ve tenposuz bir yürüyüş yap tmm benim d.r özellikle söyledi yavaş ve temposuz yürü dedi genede kendini fazla yorma tabiki çık dolaş yoksa evde kafayı yer insan bende aynı sürekli d.r arıyorm bana çık dolaş dedi bir sorun yok:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Slm kızlar benim bugün sırtımda sağ ve sol boşluğumda baya bi ağrı var.Sizdede oldumu? nedeni ne olablr?Doktor bişy olmaz dedi.Acil yardımmmm

Slm kızlar benim bugün sırtımda sağ ve sol boşluğumda baya bi ağrı var.Sizdede oldumu? nedeni ne olablr?Doktor bişy olmaz dedi.Acil yardımmmm

SLM cnm evet dün gece aynı şey bendede oldu sag ve sol boşlugumda ve özellikle yumurtalıklarımda şiddetli bir agrı oldu ama şükür bu gün sorun yok merak etme Allahın izniyle bir şey olmaz kolay degil o kadar aşamadan geciyorz sonuçta agrıması normal dedi d.r bende panik yaptım bu gün aradım d.r normal dedi :ecrin_bebek:

hayırlı olsun ayse İNŞALLAH kucağınada alırsın.benimde transfer cumartesiydi ..günlük ev işlerini yapıyor musun))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…