Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

ya sonuçta böle bişey yapamazlar ya bizler nolucaz peki hadi bnm başka sağlıklı mebriyom yoktu dondurmak zorunda kalanlar ne olacak bi kanun zırt pırt değişir mi

ya bi kere karışmaları ne saçma ben kendi paramla yaptırmışım sana mı kalmış istersem 10 tane varsa 10 uda koydururum

kızlar ben az önce başka bi tüp bebek merkezi ile yazıştım msn me kayıtlı ona sordum bana dedi ki yasada belki öyle bi açıklık vardır ama biz yapmıyoruz yasa gereği dedi oda öyle deyince ikilemde kaldım bende

Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devlet musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?

cnm bu hastane hangi hastane normalde asla izin vermiyorlar. benim d.r cok ısrar ettik d.r işlemlerin devlet taravından izlendigi için eger böyle bir şey yaparlarsa devlet sertifikalarına el koyuyuyor yani ilk işinden uzaklştırıyorlar bir ay sonra mesleginden oluyorlarmış, bizim d.r aynen böyle söyledi yapamayacagını söyledi

Son düzenleme:
yok canım cuma günü belli olucak allahın izniyle ama bence tek zaten tickerımı bile tek bebek olarak değiştirdim..

bakalım hayırlısı

slm gizem ben burda yeniyim Allahım bebegini saglıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin. inş tarısı olmayanların başına artık bende 6 mayıs ta test yaptırcam hayırlısı umarım güzel sonuçlar alırım bu gün trasferimin 4 günü çok heycanlıyım gerci agrıdan hiç uyuyamıyorm bu agrılarıda anlamış degilim iki gündür sürekli karnım ve kasıklarım agrıyor
umarım adet olmam(((((((

yok yok endişelenme normal transferden sonra 5 gün sürdü bnm ki geçicek mrk etme

tşk ederim gizemcim içim rahatladı biraz sürekli iki gündür karnım agrıyınca dedim adet olcam aslında d.r ilk iki gün agrır dedmişti ama 3 ve 4 günde agrıyınca dedim adet olcam zaten düşünmekten kendimi alamıyorm 5 yıldır bu bebegi bekliyorm inş sonu hayır olur inş burda olan her kes hamile olur..

kızlar dün 8. günümdü idrar testi yaptım tabiki de negatif bu 2. çizgiyi hiç göremeyecek miyim eşime diyorum boyuyalım yoksa göremiyeceğiz

cnm cok erken yapmışsın acele etme inş olumlu sonuç cıkar rabbim gönlüne göre versin
olumsuz düşünme pozitif ol ki bebişin etkilenmesin bende beklemedeyim daha benimde erken bu gün 4 gün olduu kurban oldugum rabbimden dilerim ki inş sonucun olumlu cıkar senin ve hepimizi(aminnn):ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gizemli kız yoksa keseyi mi gördün sen avatarını değiştirmişsin:))) Sabredemedin mi:)))

kızlarrr medicakparkmış o 3 embirioyu diyen o arkadaş bana mesaj attı bende şaşırdım ya medicalpark ta bu işte duyulmuş bi hastane sonuçta o yapıyorsa bizim merkezler neden yapmıyo

canım valla yarın gizemli arayıp soracak o orda tedavi oldu yaa ya orası yapıyosa her yer yapması lazım ama anlamadım gitti ya

ya bence bu işi el altından yapıyolar yoksa diğer merkezlerde hasta kapmak için bööle bi açıklama yapardı

çok çok sağol canım umarım senin de dilediğinden bile güzel gider herşey ve bebişine kavuşursun

saol cnm inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…