merhaba kizlar negatif sonuc aldim. 9 yillik evliyim 7 yildan beri tedavi icindeyim. biliyorum hamis arkadaslarin yanina hic yakismicak ama ben elimden geleni yaptim olamyinca olmuyor.ilk deneyimim uc tane embriyo koymuslardi dis gebelikle sonuclandi ona bile sevinmistim ne oldugunu bilmiyordum.bu kez birtnane konuldu 14 tane yumurta toplanmisti 5 dollendi konulanda 4 hucreliydi dondurulmusum yok cok uzuldum ama uzulmeklede bi yere varilmiyor.insallah benden baska kotu sonuc alan olmaz bu guzel topikte.saglicakla kalin.
zeynepela nasılsın haberler iyimi? bir değişiklik varmı...
merhaba kizlar negatif sonuc aldim. 9 yillik evliyim 7 yildan beri tedavi icindeyim. biliyorum hamis arkadaslarin yanina hic yakismicak ama ben elimden geleni yaptim olamyinca olmuyor.ilk deneyimim uc tane embriyo koymuslardi dis gebelikle sonuclandi ona bile sevinmistim ne oldugunu bilmiyordum.bu kez birtnane konuldu 14 tane yumurta toplanmisti 5 dollendi konulanda 4 hucreliydi dondurulmusum yok cok uzuldum ama uzulmeklede bi yere varilmiyor.insallah benden baska kotu sonuc alan olmaz bu guzel topikte.saglicakla kalin.
cuma günü tarnsferim oldu 5 mayıs test günüm beklemedeyim
bende 2.bebek için istiyorum yarın dr.gidicem hepimize bol bol şans diliyorum
canım dün idrar testi yaptım çizgi çıkmadı sonra eşim gitmiş tekrar bakmış silik bir şekilde çıkmış ama hafif adet sancım gibi sancı oldu bugün ama bakalım az kaldı canım senden naber nasıl gidiyor
kizlar iyiki varsiniz gercekten insanin bazen kotu gununlerinde teselli edecek insan ariyor heleki kendini cok yanliz hissettigi zamanlar cok sagolun.zeynepelacim insallah guzel sonuclarini alirsin canim Allah gonlune gore versin.
gizemli 83, Allahim derdinin dermanini versin ne guzel bi mucize hamile kalman canim gercekten cok sevindim seni takip ediyorum insallah saglicakla kucaginada alirsin guzel dileklerin icin cok tesekurler.gercekten burdaki butun kizlar cok icten ve cok samimi Allah hepimizin yardimcisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?