Nisan'da kimler tüp bebek tadavisine başlayacak?

merhaba kizlar negatif sonuc aldim. 9 yillik evliyim 7 yildan beri tedavi icindeyim. biliyorum hamis arkadaslarin yanina hic yakismicak ama ben elimden geleni yaptim olamyinca olmuyor.ilk deneyimim uc tane embriyo koymuslardi dis gebelikle sonuclandi ona bile sevinmistim ne oldugunu bilmiyordum.bu kez birtnane konuldu 14 tane yumurta toplanmisti 5 dollendi konulanda 4 hucreliydi dondurulmusum yok cok uzuldum ama uzulmeklede bi yere varilmiyor.insallah benden baska kotu sonuc alan olmaz bu guzel topikte.saglicakla kalin.

canım üzülme demek kolay ama üzülme ve umudunu yitirme herşey dua üzerine ben de olumsuz olucak biliyorum ama dua ediyorum yine de çünkü yoktan var eden rabbim o dilerse neler olmaz ki

zeynepela nasılsın haberler iyimi? bir değişiklik varmı...

canım dün idrar testi yaptım çizgi çıkmadı sonra eşim gitmiş tekrar bakmış silik bir şekilde çıkmış ama hafif adet sancım gibi sancı oldu bugün ama bakalım az kaldı canım senden naber nasıl gidiyor

cnm ne diim ki çok üzüldüm ama neden böle pes etmiş gibi konuşuyosun biliyorum şimdi yorgunsun bitkinsin ve bıktın ama annelik özlemi öle bi duygu ki yeniden yeşericek bi gün içinde olucak düzelicek bi gün herşey değil 9 yıllık 15 yıllık evli olanlar var sen şimdi rahatla istediğini yap ama nolur pes etme olur mu allah derdini verdiği gibi sabrınıda verir bak ben 27 yaşında tek yumurtalıkla kaldım yumurtalık kanseriyim şimdi öğrendim ki insanın en önemli değeri kendisi seni seven bir eşin var ve sağlığın rabbimin imtihanı sen isyan etmeden sabrediceksin ve mücadele ediceksin oldu mu

bende yaptım test :)) hafif silik benimkide içimde olduğunu biliyorum:) motivasyonumuda hiç bozmuyorum.sende moralini yüksek tut lütfen:)))) 1 mayısda kan testinde değerlerimizde çok önemli...

kizlar iyiki varsiniz gercekten insanin bazen kotu gununlerinde teselli edecek insan ariyor heleki kendini cok yanliz hissettigi zamanlar cok sagolun.zeynepelacim insallah guzel sonuclarini alirsin canim Allah gonlune gore versin.

gizemli 83, Allahim derdinin dermanini versin ne guzel bi mucize hamile kalman canim gercekten cok sevindim seni takip ediyorum insallah saglicakla kucaginada alirsin guzel dileklerin icin cok tesekurler.gercekten burdaki butun kizlar cok icten ve cok samimi Allah hepimizin yardimcisi olsun.

kys canim cok uzuldum dogrusu suki senin gb daha uzun sure bekleyen arkadaslarimiz negatif alinca daha cok uzuluyorum, cok yurekten Insallah onumuzdeki ay dogal hamile kalirsin diye diliyorum. senin sabrinin mukafatini Rabbim muhakkak verecektir lutfen asla pes etme.

Canım.. Allah senin de yardımcın olsun.. Kolay olmadığı için de bişey diyemiyorum, Allah işini kolay eylesin... Üzme kendini

zeynepala ve CD ay kizlar nicklerinizde zormus:)) cok sevindim Insallah kan testiyle kesin halaya gececegiz birkac gune sizler icin:)) Masallah.

kizlar aramizda hic lokal anesteziyle yumurta toplatan oldu mu? olduysa nasil oldu? gercekleri ama sadece gercekleri ogrenmek istiyorum ben uyusturucu yapilcak igneden korkuyorum, rahime yapilcakmis gerisine raziyim(

ıyigeceler kızlar...
Benim yarın testim var E2 Progesteron testiymiş. Durumun nasıl gittiğine bakıyorlarmış. Çok heyecanlıyım. 4 Mayısta da kesin donucu alıcaz.

musetta canım nasıl gidiyor ? bana günler geçmez olmaya başladı düne kadar iyidim ama durup durup günleri sayıyorum;(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…